Şimdi Ara

firsatsaati.com ve kombingo.com Uzak Durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    İnternet üzerinden alacağım saatle ilgili araştırma yaptığımda firsatsaati.com ve kombingo.com(aynı firma) siteleri dikkatimi çekti çünkü fiyatları gayet uygundu. Sitelerinde whatsapp sipariş hattı numarası olduğundan oradan bilgi alayım dedim. Görüştüğüm kişi ürünlerinin orijinal ve 2 yıl garantili olduğunu, ürünlerde herhangi bir problem olmadığını belirtti. İnternet sitesindeki adres evime yakın olduğundan elden almak istediğimi belirttim ve tam adresi aldıktan sonra yere ulaştım. Ofis olarak kullanılan bir apartman dairesiydi. Görüştüğüm kişi dükkanlarının Eminönü-Uzunçarşı caddesinde olduğunu söyledi, ürünü gördüm ve elden teslim aldım, hatta yanımda faturası kesildi.

    Eve geldikten sonra ürün ambalajını çıkarırken kordonun arasında beyaz oksitlenme lekesinde benzer lekeler gördüm ve durumu arkadaşa bildirdim, aynı adrese ürünü getirip kontrol edebileceğini söyledi. Anlaştığımız saatte ofisine gittiğimde kimse yoktu ve ben de geri döndüm. O zamandan sonra defalarca numarayı aramama ve whatsapp'tan yazmama rağmen satıcıya ulaşamadım. İşyerimde bir arkadaşımdan aynı numaraya yazmasını rica ettim ve satıcı ne hikmetse ona cevap verdi ve ben hala ulaşamıyorum.

    Ayrıca aldığım saat orjinal değil, yüksek kalite bir replika olduğunu da bir avm'de aynı modelin orijinalini incelediğimde anladım. Bu satıcıyı gerekli yerlere şikayet edeceğim, umarım paramı geri alabilirim.

    Lütfen saat alma niyetiniz varsa bu iki siteyi kullanmayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 20 Kasım 2016; 6:28:5 >







  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.