Şimdi Ara

fırsatbufırsat/markapon/sehirfirsati gibi indirim sitelerini ve fırsatlarını paylaşalım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
10.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.fırsatbufırsat.com (ne kadar güvenilir bilemiyorum)
    www.markapon.com (gg'nin ortağı olduğu site güvenlik konusunda sorun çıkacağını sanmam)
    www.grupfoni.com (markafoni adlı sitenin olması gerek. buda güvenilirmiş sanırım)
    www.sehirfirsati.com (bunu bilemiyorum)

bu ve bu gibi sitelerde gerçekten sıcak fırsat niteliğinde birçok indirim oluyor.. restoran, kuaför, fotoğraf, sinema vs vs.. gününe göre değişiyor tabiki.. tabi sınırlı sayıda.. takip etmenizi öneririm.. varsa başka siteler de sizde belirtin lütfen.. bende ana mesaja ekleyeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 19 Ağustos 2010; 23:03:44 >

• _____________________________
  • _____________________________
  • Limango
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • sehirfirsatindan sorunsuz 5 alışverişim oldu

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Limango

kargo 7 tl o sitede..takibimden sildim

2 adet..

kendimi tavsiye ettim:)

birde 30 tl hediye verdiler :)

Orijinalden alıntı: omer14

grupfoni den tike restaurant tan hediye kartı aldım..

2 adet..

oda güzel hocam..
    cengiz_vga......krycek....Seefoo
  • http://www.sehirfirsati.com/deals/anadoluyakasi/fenerbahce/59322

3412 kişi satın almış :)

günlük 162 kişi demektir. mekanın kendi müşterileride var.
    ancak kucak kucağa yapılacak iftarlarda geçerli olacak sanırım.
    Ha birde açık büfe :)

kara mizah : yemek almaya çalışan oruçlu misafirler açık büfe kuyruğunda can verdi :)
    || iPhone SE 2020|| Logitech K375s || Logitech M590 || Turkcell TV Superonline 200Mbps|| Hiremco Turbo Plus || Mercusys MR50G || || Megane 2015 GT-Line 1.6 cvt || ||Sony SBH50 || QCY T7 || Toshiba EXII 32 GB 3.0 USB || WD My Cloud 2 TB || Apple Watch Series 5 || Kaliteli Hosting Arıyorsanız Tıklayın.. ||https://delete.net.tr ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

http://www.sehirfirsati.com/deals/anadoluyakasi/fenerbahce/59322

kara mizah : yemek almaya çalışan oruçlu misafirler açık büfe kuyruğunda can verdi :)

Dalyan'ın havuzu icin fırsat kuponu almıstım,minicik bir havuzu var zaten.O havuzun başında kaç kişi iftar açabilir ki!
    Ben aynı gün FB Belvü de iftar için fırsat kuponu almıştım ve ilk rezervasyonuda ben yaptırdıgım icin deniz kıyısında
    ilk masada çok güzel bir iftar oldu bizim için...

• Ben de 2-3 gündür takip ediyorum bu siteleri.. fena fırsatlar çıkmıyor, özellikle de sosyal hayata ilişkin.. bu yerler hakkında tecrübesi olanlar paylaşırsa faydalı da olur.. mesela :

http://www.firsatbufirsat.com/firsat/1932/nissh-californianin-yemyesil-cimenlerinde-acik-bufe-kahvalti-ve-sinirsiz-cay-kahveden-olusan-mukemmel-bir-pazar-brunchi-30-tl-yerine-P-firsatla-15-tl-1-ay-gecerli.html?memberId=17479&authToken=VJWRNAHN

nasıldır sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

http://www.sehirfirsati.com/deals/anadoluyakasi/fenerbahce/59322

Dalyan'ın havuzu icin fırsat kuponu almıstım,minicik bir havuzu var zaten.O havuzun başında kaç kişi iftar açabilir ki!
    Ben aynı gün FB Belvü de iftar için fırsat kuponu almıştım ve ilk rezervasyonuda ben yaptırdıgım icin deniz kıyısında
    ilk masada çok güzel bir iftar oldu bizim için...

Bir sorum olacak,bu fırsatlardan alıp,elinde printer çıktısıyla mekana gidince prosedür nasıl işliyor?İndirim çekiyle gittin diye kötü davranma durumları filan oluyor mu?Ya da ilgisiz vs?

Ben de almayı çok istiyorum ama çekiniyorum nedense.

• @Fstarter

elbette mekanı işleten adamın zihniyetiyle doğru orantılı olmakla beraber genelde diğer müşterilerden ayırt edilmiyorsun.

Ramazandan önce yemek kuponları almıştım yedim içtim en sonunda hesap gelince kuponu verdim. Adamda hesaptan düştü hepsi bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prens -- 20 Ağustos 2010; 11:56:05 >
    || iPhone SE 2020|| Logitech K375s || Logitech M590 || Turkcell TV Superonline 200Mbps|| Hiremco Turbo Plus || Mercusys MR50G || || Megane 2015 GT-Line 1.6 cvt || ||Sony SBH50 || QCY T7 || Toshiba EXII 32 GB 3.0 USB || WD My Cloud 2 TB || Apple Watch Series 5 || Kaliteli Hosting Arıyorsanız Tıklayın.. ||https://delete.net.tr ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

sehirfirsatindan sorunsuz 5 alışverişim oldu

Kullanırken de aynı sorunsuzluk oldu mu?

Zeynep Kahya : merhaba
    babı hayattan 3 kişi için iftar çeki almıştım...bugün rezervasyon yaptırmak için aradım ve şehir fırsatı çeki ile rezervasyon yaptırmak istediğimi söyledim..önce tabi kaç kişi dendi sonra çek ile haftaya cumaya kadar dolu oldugu söyl...endi...bende şehir fırsatı olduğu için mi rezervasyon yapılmıyor dediğimde açıklama yapmaya çalışıldı ama net bişi söylemedi...kaç kişi rezerve alıyorsunuz fırsattan diye sordum günde 70 kişi alabiliyorlarmış... haftaya cumaya kadar 560 kişi rezerve yapmış sanırım ama bu mümkünmü, total kaç kişi bu fırsattan yararlandı acaba bilgi alabilir miyim? böyle bir durumla karşılaşacağımı düşünmemiştim.
    muhtemelen fırsat için ayrılan masalarında ayrımcı bir şekilde belirleneceğini düşünüyorum...
    haftaya şehir dışında olacağımdan ve çekleri arkadaşıma hediye edeceğim artık...
    yetkililerden, çek alanları olabilecek bu durum için, bilgilendirilmesini rica ediyorum...

Ilknur Yilmaz : Merhabalar,
    Bende aynısını trueblue havuz fırsatı için yaşamaktayım. Normal müşteri gibi aradığımda rezervasyon yapıyorlar. Şehirfırsatı çekimle yapmak istediğimi söyleyince 2 hafta doluyuz diyorlar. Ve rezervasyon kabul etmiyorlar.
    Bilwetler...i aldığımız Cumartesi içinde rezervasyon yapmadılar, Ajlan konseri var diyerek amaaaaaaaa havuz kullanımdaydı.

Serbay Uçar Merhaba,
    Mısır Çarşısı Bab-ı Hayat'tan kazandığımız fırsatları kullanmak için Salı günü mekana gittik. Duvar işlemeleri ve iç düzelneme güzel fakat iftar hizmeti çok başarısızdı.
    Almış olduğum diğer 5 fırsat kuponunuda iptal ettirdim.
    Sadece fırsat vermek yeterli değil mekanında denetimi olmalıdır.
    Nikon D90 Body + AF-S Nikkor DX 18-105mm VR 1:3.5-5.6G ED + AF Nikkor 50mm 1:1.8 D +AF-S Nikkor DX 55 -200mm VR 1:4 -5.6G ED + Lowepro fastpack 250 black + Sandisk Extreem III 8 Gb SDHC + LG 55LM960 + LG BH9520TW

• Bir kere maçka on numaraya iftara gittim 5 arkadaşla beraber, herşey çok güzeldi. rezervasyonda ayrılan yerimiz, garsonların ilgisi, menu hoşumuza gitti. hele hesap ödemeden kalkmak en güzeli ;)

2 veya 3 seferde sinemaya gittim. sinema olayı daha güzel bence, gösteriyorsun kuponu alıyorsun bileti..

ikisindede ayrımcılık görmedim ben.

quote:

Orijinalden alıntı: Opt

quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

sehirfirsatindan sorunsuz 5 alışverişim oldu

Kullanırken de aynı sorunsuzluk oldu mu?

grupfoni den tike restaurant tan hediye kartı aldım..

2 adet..

SUPERMİŞ

quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Limango

kargo 7 tl o sitede..takibimden sildim

birde iki kampanyayı birleştiremiyorsun

misal adidastan birşey aldın 3 liraya

bide nike tan ayakkabı aldın 100 liraya

ikisinede ayrı ayrı kargo ücreti ödeyeceksin

o yüzden çoğunlukla cazip gelmiyor

markafoni çok daha iyi

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.