Şimdi Ara

FIRSAT Civic 2010 Elegance Otomatik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Yabancıya gitmesin, çok temiz araç!
    Mühendisten :)

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-sahibinden-kazasiz-2010-honda-civic-elegance-otomatik-vites-36825410/detay/

    pazarlık payını kaldırıp kemik fiyat yazdım..

    Bayrama Civic Elegance'la girin ;)



  • fiyat düştü, dikkat!
  • hocam fiyat kemik demişsiniz ama düşmüş fiyatı buysa işiniz biraz zor... bende aynı tarihlerde 2010 civic premium manual almıştım. 38 bine bırakmışlardı adamlar.. elagance için 40 istediler otomatiğede 42 de hadi.. fiyat yüksek!!!
  • 2010'daki sıfır fiyatlarla bugünkü ikinci el rakamlarını kıyaslamak pek doğru değil.

    sorunsuz, temiz, üzmeyecek bir araç.
    fazla olduğunu düşünmüyorum, ben de ilk sahibinden bu fiyata aldım.

    yakında da gider zaten ;)
  • Hayırlı satışlar arkadaşım. :)


    2 Eylül Pazar, Bursa buluşmasına da bekleriz ayrıca.

    http://forum.donanimhaber.com/m_64551706/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hozturan

    2010'daki sıfır fiyatlarla bugünkü ikinci el rakamlarını kıyaslamak pek doğru değil.

    sorunsuz, temiz, üzmeyecek bir araç.
    fazla olduğunu düşünmüyorum, ben de ilk sahibinden bu fiyata aldım.

    yakında da gider zaten ;)

    valla hocdam bana sorarsanız fiyat çok uçuk, sahibinden.com daki fiyatlara bakarak aldanmayın, o fiyatlar çok komik, bakıyorum bazen 20-30 araç geliyor aramama hepsi sıfırından pahalı fiyat yazmışlar, sahibinden.com daki piyasa çok komik o fiyatlara araç satılmaz.. ama eğer cidden bu fiyattan satabilirseniz aracınızı banda bilgi verin bende satışa çıkarayım valla aracı yeni birşeyler alayım :)

    hayırlı satışlar bu arada




  • Çok uçuk diyenlere şaşırıyorum e o zaman gidin madem 40 liraya sıfır araç alın. 40 liraya alabileceğiniz araçların hangisi bu 2010 model aracın yerini tutabilir hyundai i20 mi :) o aracı reklamlardan ve netten görüp gittik almaya arabayı görünce bu ne dedik ya sattığımız eski kasa jazz sanki daha iyiydi usulen pazarlıkta yaptık tune otm. 39 dan aşağı inmediler nasıl kaçacağımızı bilemedik :). Peki çok uçuk diyen arkadaşlar nedir fiyatı bu aracın 35 mi 32 mi kaç eder ? kimse çıkıpta sıfır jetta 42 den başlıyo demesin o araç sıfır olması hariç hangi donanım veya teknik özelliğiyle geçebilir bu aracı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: araman

    Çok uçuk diyenlere şaşırıyorum e o zaman gidin madem 40 liraya sıfır araç alın. 40 liraya alabileceğiniz araçların hangisi bu 2010 model aracın yerini tutabilir hyundai i20 mi :) o aracı reklamlardan ve netten görüp gittik almaya arabayı görünce bu ne dedik ya sattığımız eski kasa jazz sanki daha iyiydi usulen pazarlıkta yaptık tune otm. 39 dan aşağı inmediler nasıl kaçacağımızı bilemedik :). Peki çok uçuk diyen arkadaşlar nedir fiyatı bu aracın 35 mi 32 mi kaç eder ? kimse çıkıpta sıfır jetta 42 den başlıyo demesin o araç sıfır olması hariç hangi donanım veya teknik özelliğiyle geçebilir bu aracı ?

    i20 ile bu aracı kıyaslamanız çok anlamsız.. 2 aracada sahibim, i20 yi geçen sene aldım 1.2 mode modelini 27 bin tl ye aldım sıfır olarak. honda civic'ide arkadasla aynı zamanda almışız benim ki bi donanım alt modeli ve manual 38 bine almıstım 2.5 yıl önce... 40 bin tl ye 128 ph full donanım accent blue alırsın, honda civic elbette daha guzel araba ama accent blueda da dizel ve 128 hp lik bir dizel.. veya elantra alırsın 40 bine bırakıoyolar baz modelini.

    2. el araç satmanın mantığını algılayamıyo insanlar. bugün bi galeriye gidin vermeye çalışın o civici bakın 32 bin tl den 1 kurus fazla verecekler mi... geçen sene highline golf aldı arkadaşım 52 bin tl ye 39 bine verdi 10 bin km de ki arabayı kazasız sıfırdan farksız arabayı. araba satacaksanız bu fiyatlara düşmek zorundasınız kimse size bu fiyatı vermez. isteyebilirsiniz kimse bir şey demez aradada kerizler çıkıp atlıyabilir. şu kadarını söliyim 35 bine satışa çıksa bu araç uzun bir süre satılacağı garanti değil... trasporterimiz vardı sahibinden.com daki km model yılı olarak en ucuz rakamı girdim 1 yıl satılmadı araba 35 bin tl ye. 2 ay galeride durdu yine satılmadı en sonunda takasla verdim aracı arsaya karşılık.. 2. el araç piyasası böyle araç satacaksanız bunları göze alacaksınız yok öyle 42 bin tl ye araç alıp 3 yıl sonra 40 bin tl ye satma...

    benim hondamın fiyatıda 48 bin tl şu an liste fiyatı, 38 e aldım ben. sizin değiminize göre 35 benim havada karada satmam lazım kendi arabamı. 3 yıl bindiğim araba sadece 3 bin tl zarar yapacak yani bana sizin dediğinize göre, yok öyle bir şey keşke olsa 35 alıcı çıksın hemen satayım ben kendi civicğimi, sevmediğimden değil değişiklik iyidir ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 30 Ağustos 2012; 14:23:33 >




  • aracı bugün sattık, ilginize teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hozturan

    aracı bugün sattık, ilginize teşekkürler..

    Hayırlı olsun:)
    Özel değilse kaça gitti?
  • Sağolun
    38100

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.