Şimdi Ara

Fırında Somon Yaptım. SS'li (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
18
Favori
9.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ellerine sağlık dostum ama çok küfür yedin benden iyi anlamda
  • Afiyet olsun, biz de yaptık, 10 numara oluyor.
  • of fenasın dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR


    quote:

    Orijinalden alıntı: Orbjk

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR


    quote:

    Orijinalden alıntı: Orbjk

    Son 10 dakika üst kısmı söndürülecek.

    Burasını anlamadım fırınn üstü nasıl söndürülür ilk defa kendim birşeyler yapmak istiyorum

    Fırınlarda alttan ve üstten ısıtma var. Son 10 dk üstten ısıtmayi kapatacaksınız sadece alttan ısıtacak. Üstü yanmasın diye.

    Şimdi baktımda 2 kırmızı düğme var hangisi üst hangisi alt hocam

    O düğmelerin üstünde bir gösterge olması lazım. Genelde soldaki düğme alt oluyor. Siz sadece birini açın elinizi fırına sokup sıcaklık nerden geliyor ona göre alt mi üst mü bulabilirsiniz :)

    Dikkatli bakınca gördüm gündü gözüyle soldaki altmışHemen bugun deneyip resim koymayı düşünüyorum
  • hertaraf denizle cevrili ama balık fiyatları pahalı,bu ûlkede bitek insan hayatı ucuz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline Sağlık,deneyeceğim bende..
  • favorilere ekelendi.denicem
  • Harika görünüyor valla pizza da süperdi bizi de davet et bi ara bizde gelelim
  • on numara gözüküyo
  • balık iyide kola bozuyo hacı
  • gecen gun cupra yaptik bizde boyle cok lezzeli oluyor ya

    palamutu yapcaksin boyle eksili on numara oluyor aciktim ya simdi :D pizzaniz da guzeldi bu arada yeteneklisiniz bu konularda
  • hayatımda bu balıktan yemedim :( bizde insanız canımız çekiyor yonetici bariyapmasın bunu :(
  • Afiyet olsun çok leziz gözüküyor,belki bir gün kendi evime çikabilirsem bende yaparim
  • Bugün gittim Somon yokmuş Alabalık aldım yaptım gayet güzel ama limon acı yapıyor.
  • akşam akşam canım çekti .D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gael

    hertaraf denizle cevrili ama balık fiyatları pahalı,bu ûlkede bitek insan hayatı ucuz..

    2 sayfalık konudan bunu mu çıkardın muhtar
  • Arkadaşlar ben de birazdan aşağıda gördüğünüz tarifi yapacağım



    resimleri eklerim birazdan

    konu sahibi arkadaşın yaptığı da güzel olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrero_ -- 27 Mart 2012; 20:33:12 >
  • Mangalla da çok güzel oluyor, galiba 20 Lira civarı kilosu kılçıksız ilgilenene.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 27 Mart 2012; 20:16:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gael

    hertaraf denizle cevrili ama balık fiyatları pahalı,bu ûlkede bitek insan hayatı ucuz..

    Dostum bu balık norveç ten geliyor sanırsam, öyle balıklar falan da pahalı değil zamanına hamsinin kilo 1 tl gidiyor ne diyorsun ?
    Somon balık sevmeyenler için en hesaplı balıktır, lezzet olarak tavsiye ederim.
  • Mısır ununa bulayıp yağda kızartsan daha lezzetli olurdu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.