Şimdi Ara

fırında çipura ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlarla anason ve balık yapalım dedik.
    Fırınımız var, tepsiye balığın yanına nerler konur neler lezzetli kılar uygun pişirme süresi nedir?



  • hocam çok yağlı bir balık zaten çupra :))

    yapacağınız şey...

    balığın içini ve dışını iyice yıkayın.... ortasından (ağızdan kıca doğru) bir çizik atın... (her iki tarafa da , daha iyi pişmesi için)

    sonra tuzlayın ve fırın torbasına koyun :)))

    başka birşey koymanıza gerek yok :PPP

    200 derece de yaklaşık 1 saat pişmesi yeterli oluyor ama fırın ve balıktan balığa değişebilir...
  • Soğan ve limon müthiş oluyor balığın içine koyun ve fırina verin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanına dilimlenmiş patates ve rendelenmiş domates te koymayı düşünüyoruz umarım elimize yüzümüze bulaştırmayız.

    tavsiyeleriniz için teşekkürler
  • İnternet-Explorer kullanıcısına yanıt
    tamamdır tavsiye için teşekkürler
  • Soğan limon domates

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.