Şimdi Ara

Firefox yanıt vermiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarıma benden başkası girecek diye belgelerimi ve d sürücüsünü kapatmıştım. yani güvenlik'ten izinler'i değiştirdim. kendim de giremez hale getirdim. bilgisayarı geri alınca düzelttim. her şey normaldi. bugün yine böyle bir şey oldu ve ben yine izinleri kaldırdım. sonra tekrar geri aldım. lakin bir sürü sorun peyda oldu. en önemlisi de firefox açılmıyor. msn de oturum da açamıyorum. firefox a tıkladığımda şu uyarı yazısı çıkıyor:

    "Firefox hâlen çalışıyor fakat yanıt vermiyor. Yeni bir pencere açmak için devam eden Firefox işlemini sonlandırmalı veya sisteminizi yeniden başlatmalısınız."

    ne yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız dua edicem vallahi, ramazan ayı aşkına







  • görev yöneticisinden kontrol et firefox.exe çalisiyor mu diye. bir de flash pluginine de bak calisiyor mu diye. ikisi de kapaninca acilmazsa bilgisayara reset atip dene. hiç olmuyorsa sil bir daha yükle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görev yöneticisine baktım, çalışmıyordu. işlemlere falan da baktım. zaten yeniden başlatmayı da denemiştim. sorun sadece firefox da değil. msn de açılmıyor, internetten hiçbir şey indiremiyorum

    bu arada windows 7 ultimate kullanıyorum. bilgisayarım da asus K52F



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakter Kanseri -- 13 Ağustos 2012; 19:11:49 >
  • izinleri verip kaldirmadan once bu sorun oluyor muydu? eger olmuyordu ise, bilgisayarını o zamana geri döndür. xp'de vardı bilgisayarı takvim uzerindeki bir zamana donduruyordun. o aracın adini bilmiyorum ama win7'de buyuk ihtimalle vardir. bilgisayarda bulamazsan yazılım basliginda ilgili alt basliga yaz. orada yardimci biri bulunur. ben de eger hatirlarsam ya da bulursam yazarim sana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu da yaptım bir önceki güne geri yükledim sistemi. ama kar etmedi.. az önce firefox un yeni sürümünü yükledim setup dosyasından. yine açmadı. çıldırtacak beni
  • valla kardeşim ne olmuş olabilir ki acaba? bi bunun icin format da atılmaz pcye. ubuntu yükle diyecem ama ona da flash ve java yuklemek izdirap. maxthon browser'i dene. rockmelt'i dene. opera dene.

    modeminde mi sorun var acaba hic bir sekilde internete giremiyor musun? eger oyleyse, internet baglantilari bolumunden sorun tanila ya da tanila diye bir secenek olacak onu dene. baslat tusunun yanindaki kucuk ikonlardan internetle ilgili olana tikla internet baglantisi yaziyor mu diye bak.
    sorun internetteyse bir ara ttneti ara eleman yollarlar buyuk ihtimalle duzeltmek icin.
    sorun bilgisayardaysa biraz daha dusunelim belki buluruz. kolay gelsin diyorum kardesim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler ilginiz için. internete giriyorum. chrome dan. ama rusça sürümü. daha önceden yanlışlıkla yüklemiştim. iyi ki de rusça diye silmemişim. yoksa bu kadar da giremeyecektim. internet sorununu sorgulayamıyorum. daha önceden denemiştim. hata veriyor sürekli. download manager da çalışmıyor. o da hata veriyor bir şey indirmeye kalkınca. galiba formata yollayacağım. virüs programim da dolmuştu zaten. o da yenilenir. ama dosyaları ordan oraya alıp formata hazırlamak işkence resmen. ve bazı programları yeniden yüklemekle uğraşmak.. ooof.. bir iki daha araştırayım da en son çare formata gideyim bari



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakter Kanseri -- 14 Ağustos 2012; 17:55:01 >
  • en iyisi formata yollamak olacak herhalde senin icin. bu ayki pcnet dergisinde formatin oncesi ve sonrasi yapilmasi gereken bir makale var. bi alip oku istersen. ama yapman gereken bilgisayarin her dosyasini yedekleme araciyla yedeklemek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.