Şimdi Ara

Firefox flash player sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Google da uzunca bir araştırma yaptım ama işe yarar bir bilgi bulamadım, sorunum şu internet explorer ve google chrome da flash player sorunsuz ama mozilla firefox da çalışmıyor,
    işletim sistemi win 7 64 bit, Firefox 13,
    flash player son sürüm yüklü 2 aydır bu şekilde Firefox da kullanamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

• Ben geçen gün Flashi Firefox'u falan Herşeyi Komple sildim Pc'i temizlerim ccleaner Advanced system care ile falan sonra Temiz kurulum yaptim Şuan sorunsuz kullaniyorum.. Bende de genelde Youtube'da videolarda sorun veriyodu ya donuyodu yada takiliyodu Ve Hep Adobe flash çökmesi yaşaniyodu Şuan Çok şükür bi sorun yok İnşAllahta olmaz....

Sana tavsiyem herşeyi sil flashi sil Adobe ile ilgili şeyleri sil sonra firefozu sil Dedigim temizlik programlariyla falan iyice Temizle pc'i yineden kur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 3 Eylül 2012; 3:16:08 >

. . . . > > > . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . < < < . . . .

• Mozilla sorunun kendisinde değil flash player da olduğunu açıklamıştı. Ben de benzer bir sorun yaşamıştım, Flash playerin bir önceki sürümünü yüklersen sorun düzelecektir.

F.C. INTERNAZIONALE MILANO 1908

&amp;#9679;Forumdaki Inter&amp;#39;lilerin Buluşma Noktası -&amp;gt; Tıkla
  • Ayrıca eğer bir önceki flash player sürümünü yüklediğinizde aynı sorun olursa firefox 15.0.1 sürümünü deneyin.
    Firefox Eklenti Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.