Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.544
Cevap
163
Favori
2.745.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • insallah oyledır yoksa keklık gıbı avlanırlar.
  • Daeş Köpekleri bugün Şeyh akil tepesindeki 1 tankımıza ATMG saldırısı yapmış, kaybımız yok.


    Daeş köpeklerinin yayınladığı videosu;https://jqiqqi.at/2017/02/17/%D8%AD%D9%84%D8%A8-%D8%A5%D8%B9%D8%B7%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A8%D8%A7%D8%A8%D8%A9-%D9%84%D9%84%D8%AC%D9%8A%D8%B4-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1%D9%83%D9%8A-%D9%81%D9%8A-%D8%AC%D8%A8%D9%84-%D8%B9%D9%82/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 17 Şubat 2017; 23:38:37 >




  • Yokmu iki üç tane kimyasal bomba bizde? Sallayıversinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aeeb12

    Rakka'ya sadece havadan destek verebiliriz,onun dışında karadan bir seçenek var,o da Suriye rejimi ile anlaşıp,beraber girmek olur ki böyle bir şeyin olacağını da pek zannetmiyorum.Bir diğer konu, biz sınırlarımızı güvene aldık işid bakımından,artık bizim savaşımız değil,neden böyle bir plan,böyle bir istek var anlam veremiyorum.Yavaş yavaş,burnuma pis kokular gelmeye başladı,sanki pyd'nin federasyon kuracağı toprakları,bizim askerimize temizlettiriyorlar gibi geliyor bana bilemiyorum açıkçası.Sırada ki yer Menbiç miş,bu hayatımda duyduğum en saçma argüman.Yav senin ordun sadece Al Bab'a operasyon yapacak kadar küçük ve yetersiz değil ki,aynı zamanda neden Menbiç'e saldırmıyoruz ?Kendime soruyorum bu adam Menbiç'e gireceğiz diyor,ee belli ki diplomasi yolunda sıkıntı yok,e neden yanı başındaki yeri eş zamanlı bitirmiyorsun ?Adamlar hazırlık yapıyor orada böyle kepazelik olmaz,sırf milliyetçilerin gazını ve oyunu alma politikası,Bahçeli iyi tava geldi gerçekten.

    Gerçekten istenilirse bence rejimle beraber hem menbiç hem dayr hafir tarafın genişçe bir alana yayarak rakkaya kadar gidilir. Hem İşidin aldığı köyler hem menbiçteki abdliler de temizlenirek ilerlenir.



    Maalesef bu işin başındada aynı his doğdu bana. Hatta yorumlarım bile var önceki sayfalarda. Benimde içimden bir ses acaba Pyd için mi temizliyoruz o bölgeleri diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

    Ordunun ağır bombardıman uçağı olarak B-52 Fortress gibi bir uçağa ve

    BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

    V -22 Osprey gibi her yere iniş yapabilen hızlı bir kargo ve asker sevkiyatı yapabilen uçaklara ihtiyacı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 17 Şubat 2017; 23:48:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aeeb12 kullanıcısına yanıt
    Bab'ı tamamen bitirip sonra Menbiç'e başlamak daha uygun bence, bölgede çıkarlar anlık değiştiği için ilk önce elimizi sağlama almak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

    Kaldı ki Rakka operasyonuna eğer pyd/ypg/pkk katılacaksa elleri mahkum oraya militan kaydıracaklar. Güçleri sınırlı zaten ve güçlerini bölmek zorunda kalacaklar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuicklyMove

    - RAKKA HAREKATININ TÜRK ORDUSU VE ÖSO AÇISINDAN KRİTİK ÖNEMİ -

    (Kendi tespitlerimdir, hiç birisinin doğruluğu kesin değil.)

    1-) Türkiye'nin Rakka operasyonuna destek vermesiyle birlikte IŞİD daha da zorda kalacak ve El Bab sınırındaki askerlerini gevşetecek. Böylece gece saldırıları yeme ihtimalimiz azalacak.

    2-) İkisi de muhtemelen kukla olsa bile insan ölümü ABD'nin umurunda olmadığından dolayı YPG/PYD binlerce militan kaybedecek. Bu durum Menbiç'in savunma hattını gevşetecek.

    3-) Rakka operasyonuna katılıyor olmamız aynı zamanda IŞİD ile de mücadele ediyor olduğumuzdan Dünya basınında Menbiç operasyonu ağır bir tepki alamayacak.

    4-) İki operasyondan da yararlanan Esad, IŞİD'in üzerine yaptığı ilerlemelerde daha rahat kafayla ilerleyebilecek.

    5-) (Bunun Rakka op. ile alakası yok) IŞİD, Kürt örgütlerine kıyasla çok daha profesyonel bir örgüt. Evet PKK 36 yıldır var diyebilirsiniz fakat IŞİD'in Svbied saldırıları, intihar saldırıları, ülkelere yaptığı sızmalar, bu kadar saldırıya rağmen hala topraklarının çoğunluğunu tutuyor olması ve en önemlisi öldüğünde direkt olarak cennete gideceğine inandırılmış militanları ölümden korkmayarak savaştığı için çok daha karşı konulması zor bir örgüt yapıyor.

    TSK'nın El Bab'taki ilerleyişine laf atanlar olmuş. Ben gayet normal buluyorum. Hendek operasyonlarını hatırlayınız. Masum insanın canına önem veren bir ordu için rehin alınmış halk büyük tehlike arz eder. Üstüne üstelik El Bab bir şehir ve yıllardır IŞİD'in kalesi. Biz operasyonu başlattığımızda deli gibi tuzaklar, ikmal yolları, sniperlar, canlı bomba, bomba düzenekleri vs. kuruldu bölgeye.
    Nihayetinde Suriye iç savaşı 5 yıldır süren bir savaş ve biz daha 6. ayımızdayız. Açık söylemek gerekirse ' FIRATIN DOĞUSU PKK İÇİN HİÇ BİR ANLAM İFADE ETMİYOR ÇÜNKÜ BÜYÜK BİR KISMI VERİMSİZ TOPRAKLAR, KIRSAL VE AMAÇLARI OLAN KUZEY SURİYE İÇİN FIRAT'IN BATISINA GEÇMELERİ GEREKİYOR '

    Söylediklerimde ters bir yer bulan varsa belirtebilir

    El-Bab gazisi, DEAŞ'ın korkunç taktiklerini anlattı
    El-Bab'da terör örgütü DEAŞ'a karşı yürütülen operasyonda yaralanan Uzman Çavuş Hasan Hüseyin Karataş, “Teröristler kadın kılığına giriyor, kucağında çocukla geliyor. Yoksa biz bu işi çoktan bitirirdik” dedi.


    devamını okumak isteyenler için;

    http://www.milliyet.com.tr/el-bab-gazisi-deas-in-korkunc-gundem-2397329/




  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Bir kaç yüz ÖSO militanı gönderilecekti ve bizim direktiflerimizi alacaklardı diye duymuştum. Zaten hayatında 1-2 kez Suriye haritasını açmış biri Rakka'ya bizim girmemizin neredeyse imkansız olduğunu bilir. Girebilecek durumda olsak bile gereksiz çünkü Rakka adamların kapitali olduğundan El Bab Rakka'nın yanında şeker kalır gibi geliyor bana.
  • Oralari pyd icin mi temizliyrz bilmm ne nereden duyuyor millet bunlari anlamiyrm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Hamza Tugayı kalabalık bir takviye yaptı Bab'a

    Şuanda ağır çatışma odluğu bilgileri geliyor videoları resimleri yüklerler çatışma bitince.

    BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷


    BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷


    BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 18 Şubat 2017; 1:22:45 >




  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Bir Türk Genelkurmay yetkilisi Sputnik'e verdiği demeçte, "Basında yer alan El Bab'ın tamamen ele geçirildiği yönündeki haberleri yorumlamam zor. Belki de Akar'ı doğru alıntılamamışlardır. El Bab'ın büyük kısmının bizim kontrolümüzde olduğunu doğrulayabilirim. Fakat kasabada çatışmalar devam ediyor" dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada üç gündür Afrin tarafına saldırıyor bizimkiler . Neden bu hiçbir Türk haber sitesinde çıkmaz anlamış değilim . Menbiçten önce Tel Rıfat alınacak galiba .

    https://syria.liveuamap.com/en/2017/17-february-turkish-artillery--free-syrian-army-continue
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RavenoLL

    Koskoca genelkurmay başkanı neden yalan söylüyor anlamak güç.Hastane tepesi ve silolar hariç ilerleme yokken, kabaşin ve bzaa hala işiddeyken operasyon bitti temizlik sürüyor diyor. İçeri girilemiyen yerlerde temizlik nasıl sürüyor ilginç.Sanırım baştaki güruh elbab bitti yarın namaz kılıyoruz gibi söylemlerde bulunmasa genelkurmay başkanı bu tip açıklamalar yapmak zorunda kalmayacaktı.



    Vatan haini diyecekler gelir şimdi siz hayal dünyanızda yaşamaya devam bu arada a haberde dolar 2.30 muş.

    Yahu senin yaşın kaç birader ?
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    22-23 yaslarinda kocaeli uni insaat muh. ogrencisi. Soylediklerini duymamazliktan gelin buradaki cogu kisi sikayetci. Ben oyle yapiyorum. Bloklar sonra sizi maazallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felsefesever


    quote:

    Orijinalden alıntı: jeodempp

    Rakka ya ne anlamda katiliyoruz anlamadim. O tamamen PKK/YPG ve ABD nin ortak operasyonu.

    Ayrica sanirim kimse yazmadi birkac gun once Cumhurbaskani basdanismani Suriye de Kürt devletine dokunulmayacagini belirtti nitekim oyle olacak barzani gibi niye olmasi deniliyor

    kaynak verebilir misin?

    Yazıda Cumhurbaşkanı başdanışmanı İlnur Çevik Fırat'ın doğusunda Kürtlere dokunulmayacağını söylüyor. Son paragrafta neden Barzani gibi olmasın diye belirtiyor. Membiç'i vuracaklarını da söylüyor ancak olmayacak bence.

    https://www.nytimes.com/2017/02/11/world/middleeast/turkey-us-relations.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 18 Şubat 2017; 8:36:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • O arkads fetullhin ccklarinin etkisnde ciddiye alma,twitterden faceden dydugu seylere inanir devletine innmaz:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Vlla akil yasta degil bastadir cok garip seyler yaziyor anlmyrm:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @KirpiveKobra paylaşmış.


    BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷
  • Amerikalı yetkililer Türkiye'ye gelmeye başladıktan sonra El-Bab operasyonunda neredeyse hiç ilerleme olmadı hatta bazı yerleri daeşli köpekler geri aldı, üstüne operasyon tamamlandı temizlik yapılıyor dendi. Ne demek şimdi bu. Umarım işi yarıda bırakıp bütün dünyaya en çokta o boş boş havlayan ypgli soysuz köpeklere rezil olmayız.
  • Türk Silahlı Kuvvetleri El Bab'ın tamamında kontrolü sağladı, kentin kritik bölgelerine ÖSÖ birlikleri yerleştiriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.