Şimdi Ara

Fırat Kalkanı Hakkında Yorumlarınız Neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu harekata tamamen destek veriyorum ve haklı olduğumuzu düşünüyorum fakat neden sürekli kendi toprağımız olmayan bir yerde bu kadar durup , bir sürü şehit veriyoruz. O topraklar Türk kanı ile sulanıyorsa bizim de hakkımız olmayacak mı ? veya sözümüz geçmeyecek mi ? O kadar şehidi bir siyaset uğruna mı veriyoruz ? Cidden Şehit haberi görünce artık içim parçalanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temelreiss -- 20 Ocak 2017; 18:15:1 >

• Elbette hakkımız olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ordu kaç haftada kıbrısı aldı ama neredeyse 200 gündür bir şehiri alamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 20 Ocak 2017; 18:15:23 >
  • Suriye de olmamız gerekiyor.Sonuna kadar destekliyorum.Lakin bu dış politikamızın iyi olduğu anlamına gelmez.Sma şu anki şartlar orda olmamız gerektiğini gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündemden düşeli çok oldu ne yazık ki.İnsanların çoğunun haberi bile yok bizim askerimizin Suriye bataklığında yaşadıklarından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şunu da belirteyim , ben Suriye de aldığımız topraklar bizim olsun demiyorum , eğer o topraklar Türk kanı ile sulanıyorsa , bizim de fikirlerimizi sormaları gerekiyor. Yani ilerleyen yıllarda barış gelince , o toprakları oldu bittiye getirmemelerini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.