Şimdi Ara

FİORİNO'MU BİPPER'MI ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
0
Favori
126.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aziz 76

    kardesş 2side aynı bana kalırsa gıt 75lık tepee yada yeni berlıngo al..
    ama illa bu 2si dersen fiorino derım.

    peugeotunda arması süper ya

    HDI MOTOTR MULTİJETTEN IYIDIR


    multijet motor ödül almış bir motor ama
  • favorim fiorino hacı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sapkalicocuk

    Selam;

    ben yeni ehliyet aldım direksiyon pratikliğim yok denecek kadar az.

    Araba almak istiyorum fiorina'da karar kıldım gibi tavsiye edermisiniz acemi birine? Veyatta tavsiye edeceğiniz bir araba varmı husisi olacak.



    ilk baş harcıalem bir araba al pratik yap ondan sonra fiorinoya geç derim
  • Fiorino
  • Kullanan biri olarak fiorino nun artı ve eksilerini dilim döndüğünce anlatayım;

    + Özellikleri

    *Emotion donanımlı aldığım ve kendisinden hiçbir beklentim olmayan araç beni fazlasıyla şaşırttı.Bir ticariden beklemediğim dolulukta bir araç.
    *Multijet hor kullanılmadığında ömürlük bir motor.
    *Cimri bir motoru var.Şehir içi-dışı farketmeksizin sizi mutlu eder.
    *Rakiplerine oranla parça fiyatları inanılmaz uygun.
    *Servis ağı geniş.
    *Günlük kullanım için ideal.


    - Özellikleri

    *Tam otomatik olmaması ve hill holder donanımı olmaması sebebiyle yokuşlarda geri kaçar.Her otomatik ileri hamle yapar/yapmalı gibi bir durum söz konusu olmadığından bilerek alındığında bir problem teşkil etmiyor.
    *Otomatik aracımızın vites topuzunun plastik kısmı soyulmaya başladı.Halbuki genel olarak otomatik modda kullandığımızdan yolculuk süresince pek el değen bir parça da değil.Malzeme kalitesi vites kısmında pek iç açıcı değil.
    *Otomatik alırsanız hızlanma sorunları ve yığılmaları göze almanız gerekiyor.Tam otomatik olmadığından vites geçişlerini özellikle araç soğukken hatırı sayılır bir şekilde hissedersiniz.




  • bence kesinlikle fiorino.
  • kesinlikle fiorino derim ayrıca hiç bir zaman hdi motor multijetten iyi olamaz bunu ancak pego fanatikleri söylerler ve kendilerini kandırırlar
  • al birini vur ötekine. ikiside 5 para etmez bir araç yani "fiat mok üretse alınır" savının bir sağlaması olmuş. önden pompayı basıp şişirmişler, arkadan biri kitlemiş hooop dümdüz. hem sonuçta fiattan bahsediyoruz işte....
    ha varmı bir iyi yanı var, oda o mükemmel multijet motor!
  • Fiorino.


    Ağzı olan konuşmuş gene.
  • evet elin italyanın ve fransızın yıllardır sömürge zihniyeti ile 5 para etmez kağıt parçalarını dayarlar, sizde burda teknik ve görsel yönden eleştirildiğinde işin içinden çıkamayıp onların avukatlığını yaparsınız.
    Allah razı olsun yine Honda, Toyota varda 3-5 sorunsuz dertsiz arabalara biniyoruz. Yoksa Allah vermesin kamyondan bozma doblolarla, kağıttan yapılma J9 larla daha çoook uğraşırdık!
  • gnc
  • arkadaşlar herkes aracındaki izlenimleri yazarsa hepimiz için iyi olur.unutmadan bu forumda acaip derecede çok fiat satıcısı var.malum sene sonu stokları eritmek gerek...
  • ben aralık 2008 de 2009 mod. fiorina aldım. eh fena değil ama yok benzınlı motordan az ses yapıyor olayları hıkaye. ses yapıyor dizel işde tamam transıt gıbı degıl ama yapıyor.yok benzınlıden az yapıyor dıyen ya sagır yada yuksek sesle müzik dinliyor bu bir. ha bu arada pejo cıtroenı sevmem bundan oncekı arcım c2vtr ıdı cok yaktıgından sattım. bunu aldım yakıt yarı yarıya düştü c2 otomatıkdı oda gerı kacırıyordu bazı arkadaslar degınmıs fr otomotıklerının hepsı sanırım gerı kacma sorunu var neyse fiorinaya döneyım.
    -silecekler
    adamlar bir silecek takmıslar hiç memnun değilim gacır gucur gacır gucur camı kırıcak sankı . servisde oynadılar değişen bısı yok üstüne suan silmiyorda camları bir felaket . servise dedik bunları değiş ama 10 bınde sılecekmı degısır dıyıp savdılar baslarından. o yuzden servis eksi puan aldı müşteri memnunıyetım sıfır. suanda sılecek hem ses yapıyor hemde silmiyor eskıden sılıyordu dokunmasalar daha ıyıdı.

    -valla arabanın sag cam kaldırma butonu ıkıde bır yerındden cıkıyor bakalım ne olcak servısıde soledık halledemedıler yıne oynuyor yerınden.

    -bırde klıma yazıları cok dandık. soyuluyıor kalkıyor üzerındekı naylonu yerınden kalkdı soledım değişmedıler garantıden. yok bılmem ne sorumlusu var o yok bakması lazım. belkıde 1-2 mılyonluk bısı ama servis berbat memnun kalmadım.

    -yakıttan şimdilik memnunum 350 yakan aracda 200 lere düşünce eh halıyle memnun olunuyor.20 000 km daha düşer dediler servisin yalancısıyım

    -birde arka bagaj ustune gelen seyın ayakları cok dandık hemen daha 1000 km de ıken kırıldı. bence dıkkat edin

    -paspaslarda cok dandık ben yenı aldım sıze tavsıyemde odur.

    ama servisinden hiç memnun değilim onu belirteyım koskoca eksı puan aldılar hepsı böleyse garantı olayı hıkaye dıyıp bozcam garantisini.

    ya gecen yl 403 tl ımıs trafık sıgortası bu yıl benım bıtmek uzere 560 tl dedıler yalnıslıkmı var acaba bu kadar farkedermı.

    vergisi ,tarafık sigortası,bır de her yıl muayenesi olması eksı tarafları işin yoksa hem zaman kaybı hem maddi kayıp bunlarda eksılerı..bence devletin bu aracları koltuklu olanları bınek sınıfına sokması gerekır ve devletın trafık sıgortasını kaldırıp zorunlu kasko yapılmasını sart kosması gerekır trafık sıgr 500 kaskoya 500 verılıcegıne 700 yap tek belge yapıp mılletı ekstra takıp zaman kaybından da kurtarılmnası sart. acaba dunyada nasıl bızdekı gıbı hem kasko hem trafık sıgortası denen enayılık varmı









    10 bını bu ay devırdık 11 ayda anca yapmısım.



    servisinden memnun kalmadıgımı söleyebılırım.flrya tarafında özkara gıttım.




  • MERHABA ARKADAŞLAR 21BİN TL YE 0 KİLOMETRE SİYAH RENKLİ comfort plus 1.4 hdi bipper tpee ALIYORUM fiyatı nasıl sizce klimalı tavan barlı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kysknt

    işin doğrusu forumu okuyunca hayretler içinde kaldım acaba bu forum fiatın pazarlama stratejisimi diye.bundan 2 ay önce 2007 model peugeot 206 hdı aracımı bagajın dar olmasından dolayı değiştirmeye karar verdim.işin gerçeği fiorino ile bipper arasında terettüt ettim.gebze fiat birlik otoda fiorino ile yaptığım test sürüşünden sonra hiç terettütsüz tercihimi bipperden yana kullandım.terettüt içinde kalan arkadaşlara tavsiyem mutlaka iki araçlada test sürüşü yapmaları ben bipperle test sürüşü yapma gergi bile duymadım sonuçta bipperde kullanılan motor 206 hdı kullanılan ile aynı.şu an aracım 4000 km de oldukça menmunum.comfort plus modeli ve rengi siyah

    benimde eski aracım peugeot 206 idi hatta bu yüzden bipperla test sürüşü yaptım ilk önce fioyu denedim yol üzerindeki ilk bayi fiat bayi idi sonra bippera baktım (hatta fiattaki eleman hocam bak ama, birçoğu gibi tekrar buraya döneceğini biliyorum dedi nitekim öyle oldu) bipper açık şekilde zayıf sonra emin olmak içn tekrar fioya bindim ve evet kesinlikle fio dedim lütfen fiorinonun motoru ile bipperin motorunu kıyaslamayın arada bariz fark var fio motor konusunda açık ara önde siz fioya bindiniz mi kasayı herşeyi fiat yapıyor sonra bipper diyoryunuz yani bana mantıklı gelmiyor ki ben fioyu aldığımda fionun donanımının yarısına sahip bipperi aynı fiyatla satmaya çalışıyorlardı.(şuandaki durumu bilemeyeceğim) ama iyiki fio almışım Birde fiat fanatiği değilim hatta önyargıyla bayiye gitmiştim ayriyeten aracımın aynısını heryerde görmek bana hiçte memnuniyet vermiyor. Ama izlenimlerimide yazmam gerekiyor diye düşündüm ve bir arkadaşı dediği gibi maalesef ağzı olan konuşuyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaptiyye

    MERHABA ARKADAŞLAR 21BİN TL YE 0 KİLOMETRE SİYAH RENKLİ comfort plus 1.4 hdi bipper tpee ALIYORUM fiyatı nasıl sizce klimalı tavan barlı



    Polsandan mı?Kurada çıktı mı ki?
  • Evet kurada çıktı almaya hak kazandım aracı 10 güne kadar alacağım. İnşallah hayırlısı olur
  • SİYAH ALMAYIN YA ÖZELIKLE BENIM GIBI SENEDE BIR YIKIYORSANIZ ))) BEN PISMANIM EN GUZELİ BEYAZ ASLINDADA YOKDU ALDIGIMDA.

    YA ASLINDA BEN SEVEMEDIM BU A RACI BEGENMEDIM. SERVİSİDE BEGENMEDIM. ARACDA SORUN BITMIYOR. UFAK TEFEKTE OLSA SORUN SORUNDUR.
  • haklısnız siyah aracın bakımı çok zor olur. yaptık bir hata
  • tabiki fiorino
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.