Şimdi Ara

Fiorino için hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni Fiat Fiorino Emotion aldım ve hoparlörler oldukça yetersiz geldi. Önde 10cm'lik iki tane arkada 13 cm'lik iki tane hoparlör var. Bütçem biraz kısıtlı olduğu için ya önleri ya da arkaları değiştireceğim, sizce hangi tarafı değiştirmem mantıklı olur? Amfi şimdilik düşünmüyorum ama sorun olmaz heralde? Çok profesyonel hoparlörler aramıyorum. Tavsiyeleriniz ne olabilir? 100 Lira civarında. Ben 10 cm'lik olarak şunları buldum:

SONY XS-F1036SE
    ALPINE SXE-1025S

Hertz Dcx 100

• 2 yollu ve 30-40 watt RMS olan hangisi ise o olabilir.
    Şoföre ses önden gelir, arkalar önemli değil o kadar.

Fiorino için hoparlör

Orijinalden alıntı: caglaryilmaz

Arkadaşlar yeni Fiat Fiorino Emotion aldım ve hoparlörler oldukça yetersiz geldi. Önde 10cm'lik iki tane arkada 13 cm'lik iki tane hoparlör var. Bütçem biraz kısıtlı olduğu için ya önleri ya da arkaları değiştireceğim, sizce hangi tarafı değiştirmem mantıklı olur? Amfi şimdilik düşünmüyorum ama sorun olmaz heralde? Çok profesyonel hoparlörler aramıyorum. Tavsiyeleriniz ne olabilir? 100 Lira civarında. Ben 10 cm'lik olarak şunları buldum:

SONY XS-F1036SE
    ALPINE SXE-1025S

Hertz Dcx 100

hocam bendede fiorino var ve hatta tesisatımda var bu topicde araştırırsan bulursan..ön kapılarda 16 cm, arkalarda ise 10 cmlik bulunmaktadır..bu arada orj teybini değiştirmeden sesden yana kalite ve performans beklemek yanlış olur..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.