Şimdi Ara

Fioara nasıl bir Hero ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SimurgFC

    Kardeşim anladığım kadarıyla lig sıralamasını kafanda çok büyüttüğün için gelişmeni engelliyor.Oyun bilgin üst düzeyi bırak orta seviye bile olsa plat çok rahat olunuyor.

    Kimse yetenek isteyen şampiyonları 1 günde öğrenmedi.İstisnasiz çoğu insan kötü oynayarak ama yılmayarak tekrar deneyerek öğrendi.

    Benden tavsiye kendine bir şampiyon belirle fıora da olur başka bir şeyde sonra öğrenmeye çalış ve pes etme.

    Skillerini,hangi durumda ne kasman gerektiği, nasıl oynaman gerektiğini kısaca şampiyonun potansiyelini öğrenmek için uğraşmakla başla.Pratik yapmak için özel oyun modlarını deneyebilirsin eğer normal oyun atıp feedlemekten korkuyorsan.Bu şekilde yeterince pratik yaptığını düşünüyorsan normal oyun gir ve şampiyonun düz vuruşla nasıl farm aldığına önem ver.Bunu dememin sebebi her şampiyonun farklı bir düz vuruş animasyonu var ve alışmak zaman gerektirir.

    Biraz uzun oldu kusura bakma ve uğraşmak istemiyorsan git normal oyun at iyi oynayana kadar yeterli gelince git dereceli at.Esnek gir mesela ligini de takma.En iyi dereceli maçta öğrenilir.

    Her mactan once rahatım bozulurda oynayamam diye wcye gidip bi su döküp ondan sonra oynuyorum

    Yeni oynamak istedigim bi heroyu guzel bi oynanış videosunu izlemeden, buildlerine combolarına vs. bakmadan oynamam. Onun icin rün kabiliyet dizerim öyle oynarım.

    Ama işte tek yapmadığım şey maç spamlamak ki en önemliside o. Anlaşılan bol bol oyun girmem lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dogac-gs kullanıcısına yanıt
    Bu senin lig sıralamasını kafana taktığın için heyecan yapmana sebep ve oluyor.Maç attıkça geçen bir şey.Bunun için maçı kazanmayı kaybetmeyi takmamalisin. Tekli dereceliyi tryhard oyna esnek de kasma birşeyler öğrenmek için feda et.Video izlemek vs bunlar katkı sağlar ama hepsi değil.İngilizcen iyi ise yabancılardan daha fazla şey öğrenirsin İngilizcem yoksa psikolol ve yağız"komodo" akın gibi bir kaç Türk kanaldan da faydalı bilgiler edinebilirsin.Teorik ve pratik farklı şeyler istediğin kadar teorik olarak bilgi edin ama bunu pratiğe uygulayamazsan yarar getirmez.Support oynamayı ve bildiğini düşündüğün şampiyonları bir süreliğine oynamayı bırak. Üstündeki gereksiz baskıyı atmaya çalış.

    1)Esnek dereceli oynayarak kazanıp kaybetmeyi umursamayabilirsin.

    2)Smurf hesap kasabilirsin.

    Bu şekilde kendine güvenin yerine gelebilir ve baskıyı azaltabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SimurgFC kullanıcısına yanıt
    Evet yapılması gereken esnek dereceliği feda etmek. Rahat ama bilinçli oynıcam orda. Son olarak tavsiye verebileceğin herolar neler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiora kasınca durdurulması en zor şampiyonlardan biri,ama ögrenilmesi de zor bir şampiyon w yeteneğini zamanlamak çok ince iş yani, ama ben yaparım inatçıyımdır dersen mükemmel bir şampiyon kesinlikle tavsiye ederim.Bence 6300 biriktir camille al derim hem zevkli hemde çok güçlü bir şampiyon.
  • Ek olarak jax öğren derim latede 1v5 atıyor, oyunda 1v1de kimse kesemez full build bir jaxi. Earlysi biraz sıkıntı ama o kadar da olur. Jung ve top lanede güzel gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogac-gs kullanıcısına yanıt
    Toplane için diyorsan ve fıora gibi bir şampiyon arıyorsan Jax oynayabilirsin.

    Pantheon,İrelia,Garen,Darius,Renekton,Olaf da tercih edebilirsin

    Pantheon ve Renekton söylediğim diğer şampiyonlara göre orta ve geç oyunda biraz daha güçsüz,

    İrelia diğerlerine göre biraz daha pratik isteyen bir şampiyon.

    Genel olarak lane domine etme ve 1v1'lerde güçlü şampiyonları yazdım.Lane kazanmaya başladıkça güvenin yerine gelir.Bu arada unutmadan olumlu eleştiri değil ama boş konuşan küfür eden insana mute at moralin bozulmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fioara ne la
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.