Şimdi Ara

Finkafe Türkiyenin %100 Yerli Sosyal Medyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Finkafe yeni ve daha farklı bir mikro blog olma özelliği taşıyor. Finkafe direk kafeler sistemi ile yönetiliyor. Yani finkade’de şuan toplamda 20 tane kafe var ve siz istediğinize abone olabiliyorsunuz. Twitter gibi takip ve takipçi üstüne kurulu bir sistem var. Şuan ki ortam açılalı kısa süre olmasına rağmen çok samimi. Hatta finkafe’de akşam birbirine çay fotoğrafı atan insanları görebiliyorsunuz.
    Finkafenin kafeler üstünden yönetilmesi normalde alışık olduğumuz sistemlerin çok dışında. İyi yanlarından biri bu kafe sistemi sayesinde ilgi alanınız neyse ona yöneliyorsunuz ve onla ilgili haberler okuyup paylaşabiliyorsunuz. Böylelikle birçok sayfayı arayıp ilginizi çekenleri tek tek takip edeceğinize finkafe’de doğrudan hepsini tek seferde takip edebiliyorsunuz. Ama Finkafe’nin sistemi Türkiye’de yeni bir sistem olduğu için bazen insanlar yanlış şeyleri yanlış kafede paylaşabiliyor. Ama finkafe’nin sistemi zamanla herkesin alışıp beğeneceği bir sistem gibi gözüküyor.
    Finkafe daha çok yeni olmasına rağmen öteki sosyal medyaların hatalarını tekrarlamayarak beğen ve beğenme diye butonlarının olması tek beğenmeye dayalı sisteme nazaran çok daha iyi olmuş. Çünkü hatırlanacağı gibi diğer soysal medyalarda ilk başlarda sadece beğen vardı ve şehit haberi bile olsa tepkimizi göstermek için beğene tıklıyorduk bu biraz mantıksızdı. Finkafe’de daha şimdiden beğenmeme diye bir seçeneğinizde var.
    Finkafe’de yorum atmak diye bir şey yok yanıtla var. Bu buton gönderinin altında bir şey paylaşmıyor sadece gönderiyi atan kişi etiketleyerek hızlıca cevap yazmanızı sağlıyor. Bu cevap sizin sayfanızda paylaşılıyor ve böylelikle yanıtınızı sadece siz ve yanıt verdiğiniz kişi görüyor. Buda diğer sosyal medyalarda çıkan gereksiz tartışmaların önüne geçiyor.
    Finkafe’de sağ tarafta her zaman güncel konu başlıklarını o anki trendleri görebiliyorsunuz. Bu da size o zamandaki gündemi daha rahat takip etmenizi sağlıyor. Finkafe’de herhangi bir grupta en çok gönderi yapanı ve kaç gönderi yapmış gibi ayrıntıları takip edebilir ve sizinde ilginizi çeken gönderiler paylaşıyorsa takip edebilirsiniz.
    Benim Finkafe’de sevdiğim ve diğer sosyal medyada eksik gördüğüm şey Finkafe’de yeni arkadaşlıklar kurmak daha kolay. Çünkü diğer sosyal medyalardaki gibi size tanıyor olabileceğiniz ya da tanıdığınız kişileri göstermiyor. Finkafe’de kafe ve grup sistemi sayesinde siz sadece kafa yapınıza uyan insanları takip edip onlarla iletişime geçiyorsunuz.
    Finkafe’de #Fink Atılır







  • Profil tasarımı size hangi siteyi anımsattı? Twitter dediğinizi duyar gibiyim. Evet 2. bir Twitter'a gerek yok sanırım. Yerli girişim olması bir şey değiştirmez yerliymiş yabancıymış şahsen ben kaliteye bakarım. İletişim sayfasını açın bir bakın beğenen varsa başka bir şey demiyorum. Sadece Yaptım oldu bitti yerli üretim demekle olmuyor malesef.Siz elinizden geleni yapın biz de başımızın üstünde taşıyalım yerli diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.