Şimdi Ara

Finansbank'ın bana kendisinin verdiği eski dövizi almaya diretmesi rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Enparalıyım,Kasım ayı civarında bankadaki tüm dövizimi çekmiştim. Sonra işlerimi hallettim geri yatırmaya üşendim. Bugün parayı geri yatırmak için finansbank şubesine gittim zaten ortada çok büyük miktarda euro-dolar yok görevli eliyle kontrol ettikten sonra 2007 tarihli 100 euroyu "bu para eski bunu alamam" dedi bende tüm paraları bu şubeden aldığımı söyledim ne zaman aldığımı sordu söyledim kontrol etti eski çalışan vermiş falan dedi. Sonra parayı makineye attı makinenin geçirdiği paraya hala laf ediyor. Sonra dolarlarda eski dedim(Dolarlar 1997-2006 karışıktı) onlarıda makine geçirdi.Paralar hesaba yattı Sonra dekontlarımı verip cep numaramı aldı ne yapıcaksa artık normalde istememesi gerekiyor çünkü. Bankadan döviz çekerken bundan sonra eski dövizleri kabul etmeyeceğimi söyledim ve bunu herkese yayacağımı söyledim sizinde haberiniz olsun.Eski dövizi kabul etmeyin yeni döviz isteyin döviz çekerken yani 2016-2017 civarı olmalı.

    Ulan zaten bu bankaların hepsinden nefret ediyorum vize başvurularında bankada para olması gerektiğinden ve bunlardan ıslak imzalı hesap dökümü lazım olduğu için bankada para tutuyorum onda bile sorun çıkarıyorlar. Esnaf gibi eski parayı alamam diyor. 1997 2006 tarihli Doları bilmiyorum Avrupada bozarlarmıydı ama 2007 Euroyu avrupaya götürsem harcayabilirdim buna eminim. Neyin travmasını yaşıyorlar anlamadım.Madem böyle bir olay var bana neden eski döviz veriyorsun o zaman?


    Tekrar söylüyorum kimse bankalardan 2016lı yıllardan önce basımı olan dövizleri kabul etmesin arkadaşlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 3 Haziran 2022; 19:33:47 >







  • Tarih kısmını bilmiyorumda bende akbankta yaşamıştım, halkbanktan çektiğim dövizde arada bir kaç tanesi biraz eskiceydi, akbankta bir kurumun hesap noya ödeme yapacakken mırın kırın yaparak zorla almıştı, hesaba yatırmak istesem almak istemeyecekti demekki.
    Ilerleyen zamanlarda bir miktarda çekim yapmıştım akbanktan arada bir tane eski çıkmıştı, acelem vardı o an hiç anımsamamıştım o tavrı yoksa dediğiniz gibi almamak lazım, madem onlar alırken sıkıntı yapıyor ellerindekini de vermesinler arkadaş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence personelin kendi uyuzluğudur.Onlara ekstra hangarya iş çıkınca işlemi yapmamak için binbirtülü bahane arıyorlar.Hemen bu durumda Arıyacaksın bankanın müşteri hizmetlerini personelin ismini soyismini belirterek şikayet ediceksin.Alamıyorum die birşey yoktur zannetmiyorum Dolarlarda seri numarası die birşey var onlara ekstra iş çıkıyor.Birkere başıma geldi buna benzer bir olay gittim şubeye kadın biz bunu yapamıyoruz dedi sonra başka şubesine gittim oradaki personel yaptı dedim diğer şubedeki hanım efendi yapamadı neden sonra aradım yapıştırdım direk şikayeti uyanık olmak önemli insanlar iş yapmıyorlar binbirtlı bahane üretiyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • euro eurodur eski ne demek? Paranın tarihine bakıldığnı ilk defa burada duydum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.