tşkler hocam...ama finansbank kadar saçma banka görmedim..kredi kartından avans çekeceksin diyelim normal kredi çekiyormuş gibi işlem yapıyor hayat sigortası alıyor vs..nakit avans çekmek için hesabın olması lazım hesap işletim ücreti alıyor kredi kart aidatları diğer bankalara göre yüksek görünürde hiçbir artısı gözükmüyor neden kullanılıyor bu banka anlamadım gitti :d |
hizmete girdiği günden beri Enpara, çıktığı günden beri de Enpara Kredi kartı kullanıyordum. Malesef Enpara kredi kartındaki temassız alış veriş özelliği kapatılamadığı ve limitinin değiştirilemediğini söyledi Çağrı Merkezi. (250 TL) bende iptal etmek zorunda kaldım. şu an bu özelliği kapatamıyoruz maalesef cevabını aldım. |
hocam temassız limit konusunda sizi bu kadar rahatsız eden neydi? yani neden takıldınız? merak ettim. |
benim isteğim haricinde işlem yapılmasını istemiyorum :) kartı yanlışlıkla düşürsem fark edene kadar 250 tl limit le kaç kere 250 tl lik harcama yaparlar sonra uğraş dur :) |
İş Bankası temassiz limiti ayrılmış. Temassiz 250tl harcanirsa sonraki işlem şifreli olmak zorunda. Enpara da bunu getirebilir aslinda. Çoğu bankada yok bu kural ama belki gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
aslında haklısınız, limit veya işlem kısıtlanması kesinlikle olmalı. ama bence çok da abartmamak lazım sanki neden derseniz özellikle şu korona döneminde temassız özellik baya gerekli ve pratik bence. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 30 Ekim 2020; 22:30:11 > |
yok ben sevmedim bu olayı iptal ettim :) Biraz da aslında beni bir şeye zorlamalarını sevmiyorum. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
haklısınız. |
Merhabalar , Enpara Kredi kartından yaptığınız steam veya epic games oyun alışverişlerinizde taksitlendirme yapabilen oldu mu acaba |
Hic denemedim ama Steam için bir tavsiye vereyim. Trendyolda şuan Steam cüzdanlar yüzde 10 indirimde. 50tl lik alırsanız Trendyol için 6taksit vermesi lazım enparanin. E ticaret sitesi sonuçta. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cüzdandan aldığımda parça parça ödeme yapılıyor değil mi. Yani Bir kısmını cüzdan kalanını karttan çek gibi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Liniti söylemiyorum. Belli harcama sonrası şifre istediğini söylüyorum. Örneğin: Yapi kredi kartta 250tl temassiz harcama yaptiktan sonra tekrar tekrar yapabiliyorsun. Kartın kaybolsa habire harcarlar tek tek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 1 Kasım 2020; 17:31:52 > |