Şimdi Ara

Finansbank Emekliye 300 TL Veriyor ( GÜNCEL ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
11
Favori
40.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu başka banka ATM'lerinden ücretsiz çekim hâlâ kafamı karıştırıyor, tüm görevliler kaçamak yanıt veriyor...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka banka atm lerinden ücretsiz çekim bence koca bir yalan.diğer bankalar enayi mi?

    300tl olayı cazip ama markanın kötü ünü insanı düşündürüyor.
    finansbankçılar burayı okusun.markalarının imajının ne kadar ürkütücü
    olduğunu görsünler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonurakar

    Bu başka banka ATM'lerinden ücretsiz çekim hâlâ kafamı karıştırıyor, tüm görevliler kaçamak yanıt veriyor...

    . Müşteri temsilcisine soruyorum, şubeye sorun diyorlar. Şubeye gidiyorum, birşey bilmiyorlar. Bu banka tamamen yalancı, benim güvenim hiç kalmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clls


    quote:

    Orijinalden alıntı: cloudy_tr


    quote:

    Orijinalden alıntı: tedirgin011

    müşteri temsilcisiyle görüştüm kampanya 15 mayısa kadar uzatılmış.Kredi kartı alma zorunluluğu da yok yıllık kart ücteti alındığını söylediler.Kredi kartı vermek içinde bi çabada bulumadılar.

    Biri 15 Mayıs diyor biri Temmuz. Link yok. İnternet sayfalarında hala Nisan diyor

    Bu sabah radyo reklamlarında özellikle dinledim,"31 Temmuz'a kadar emekli maaşını Finansbank'tan alan emeklilere 300 lira"diye başlayıp emeklilerin, maaşlarını tüm banka ATM lerinden ücretsiz çekebilirler... diye devam ediyor.

    Hangi radyo hocam? Bide siz hangi şehirdesiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oleeeeyyy Mayıs 31 e kadar uzatılmış
    http://www.finansbank.com.tr/Bankacilik/bireysel/maas-odemeleri/finansbank-emeklilik-paketi.aspx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maydemir52

    sanirim verdigini fazlasıyla geri aliyo. 883 tl olan maaş 838 tl olarak yatacakmış. sebebini soruyoruz bişe bilmiyolar. her ay böyle yatacaksa işimiz var.


    Arkadaşlar annemin 2 tane emekli maaşından 1 tanesini finansbank'a taşıdım nisan ayının 24.gününde; ilk önce e-devletten yakın tarihli yani mayısta yatacak maaşını finansbank'a transfer etmek istedim 50 TL'ye yakın bir masraf olacağına dair bir uyarı çıktı; daha sonra temmuz ayında yatacak 3 aylığını taşıdık herhangi bir masraf görünmedi; sanırım bu arkadaşın durumu da bundan kaynaklanıyor; eğer müşteri temsilcisi masada e-devlet üzerinden işlem yaptıysa o 50 liralık kesintiye dikkat etmemiş olabilir, bundan sonraki aylar için herhangi bir kesinti olmayacaktır diye düşünüyorum, çünkü herkesin istediği bankadan maaşını alma hakkı bulunmaktadır.

    Kampanyanın iyi tarafları; birden fazla emekli maaşı alanlar için aylık 500 tl üzeri olmak şartıyla sadece tek maaş taşıyarak 300 tl kampanyasından faydalanabilmeleri, diğer maaşları için de başka bir bankanın kampanyasından faydalanabilirler.

    havale ve eft ücreti olmaması malumunuz gayet güzel bir avantaj

    Bütün atm'lerden ücretsiz paranın çekilebilmesiyle ilgili benim de şüphelerim bulunmakta fakat finansbank zaten yeterli şubesi ve atm'si bulunan bir banka; özellikle bundan önce maaş aldığımız ziraat bankası ile karşılaştırma bile kabul etmez

    gelelim kmh'ye bu hesabın benzerini; ing günlük paket de şart koşuyordu, bu hesabın mantığı herhangi bir ihtiyaç anında hesabınızda her an ulaşabileceğiniz ekstra bir meblaa bulunması, örneğin bu ing günlük paketde 850TL, finansbank da gelir durumunuza göre belirleyecektir; allah korusun ölüm, kalım, acil hastane gibi masraflar olmadıktan sonra oradaki hazır paraya kendi paranız gibi dokunmamanız sizin faydanıza olacaktır, o hesabı açtırmak zorunlu fakat kullanmak zorunlu değil, kullanmazsanız da herhangi bir masraf ödemiş olmazsınız

    kampanyanın kötü tarafları 2 yıllık süreyi şartlar ne olursa olsun doldurmanız. Allah gecinden versin, maaş alan kişi 2 yıldan önce ölürse bile banka o 300 lirayı geri alabiliyor bununla beraber devlet, maaşların belirleyeceği bir bankadan alınmasını şart koşması halinde 2 yılı doldurmadıysanız 300 lira hesabınızdan tahsil ediliyor, eğer hesabınızda para yoksa, kmh'den bu parayı tahsil ediyorlar, ayrıca her başvuruyu kabul etmeme hakları bulunuyor, bu durumda kampanyadan faydalanamıyorsunuz

    birazcık kredi kartı mantığı gibi, eğer kullanmayı bilirseniz hayatınızı kolaylaştırır, ipin ucunu kaçırırsanız sonunu getiremezsiniz, biz harcamalarımızı ve hesabımızı gayet dikkatli yapıp, takip ettiğimizden dolayı bu fırsattan yararlanmak istedik sonuç olarak kimse kimseye açıktan 300 lira vermiyor, böyle bir fırsat varsa yararlanmak mantıklı olacaktır, ayrıca bir çok bankayla çalıştım ve çalışıyorum, finansbank ne kadar kötü olursa olsun garanti bankasından kötü olamaz, insanları korkutmanın altından birşey çıkar demenin alemi yok, kendini kontrol edecek, kmh hesabına dokunmam, 3 ayda bir maaşımı çekerim diyen varsa hiç korkmasın, katılsın ...




  • arkadaşlar ne abarttınız 300 TL verme işini. yok banka batarmış fln. garanti bankası maaşını onlardan aldığımız için her sene 550 TL para yatırıo bonus olarak . iki yıldır alıyorum. kimbilir kaç tane firmaya veriyordur bu şekilde. kaldı ki ben zaten garanti bankasından alıyordum maaşı önceden de, sadece şubemi değiştirdim yine de verdiler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesil-111

    quote:

    Orijinalden alıntı: sonurakar

    Bu başka banka ATM'lerinden ücretsiz çekim hâlâ kafamı karıştırıyor, tüm görevliler kaçamak yanıt veriyor...

    . Müşteri temsilcisine soruyorum, şubeye sorun diyorlar. Şubeye gidiyorum, birşey bilmiyorlar. Bu banka tamamen yalancı, benim güvenim hiç kalmadı.

    Yaw arkadaşlar hangi banka da farklı banka kartlarından ücretsiz işlem yaptırıyor lütfen inanmayın bunlara ya

    kanmayın arkadaşlar

    sadece finansbankasının atm sinden ücretsiz alırsın parayı diğer bankar atm leri 3-5-10 ne bulursa kitler bilginiz olsun

    DİKKAT ! ! ! !




  • birde kredi kartı aidatı olmasaymış daha süper olurmuş
  • Acayip tırstım.

    Yok mu finansbankta çalışan ya da bi yakını çalışan? Delikanlı gibi anlatsın detayları, bizde ne girecek ne çıkacak bilelim.
  • Ortada resmi bir yazı ve kural şartlar var. Aksini düşünüp inanmayanlara burdan geri kafalı zihniyeti olanlar olarak görüyorum.

    FAKAT tüm bunlara rağmen mantığımın almadığı bir nokta var! Başka banka atm lerinden komisyon olmadan nasıl para çekeceğimiz ?
    Ülkemizde sayısız banka var. Bu finans hepsiyle mi anlaştı yahu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeklı maası her ay rakamda ufak yukarı asagı oynama oluyor fınansbankın kursu kurusuna kesıntı yapmadığını nerden kontrol edecegız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swordvtec

    emeklı maası her ay rakamda ufak yukarı asagı oynama oluyor fınansbankın kursu kurusuna kesıntı yapmadığını nerden kontrol edecegız?

    e-devletten kontrol edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesil-111

    quote:

    Orijinalden alıntı: swordvtec

    emeklı maası her ay rakamda ufak yukarı asagı oynama oluyor fınansbankın kursu kurusuna kesıntı yapmadığını nerden kontrol edecegız?

    e-devletten kontrol edebilirsiniz.

    bılmıyordum tskler..
  • Kesin bilgi sahibi olan yok mu ya
  • her atmden ucretsiz cekin derken bence demek istedik biz ucret almiyoruz ama cektiginiz banka alabilir. yoksa imkansiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cduman

    her atmden ucretsiz cekin derken bence demek istedik biz ucret almiyoruz ama cektiginiz banka alabilir. yoksa imkansiz.

    Şubedeki görevli de aynısını söyledi: "Biz almıyoruz ama başka bankalar alabilir."
  • Mesela ben enpara kullanıyorum Finansbank'ın ve diğer ATM'lerden çekebiliyorum. Masraflarda yazıyor;
    http://www.finansbank.enpara.com/urunler/ucretler.aspx?mode=atm - diyor ki 0,91 TL + %1 alırım. 500 lirada 5-6 lira gibi rakam.

    Babam maaşını Vakıftan alıyordu, Halkbank'a geçtik. Ekranı kullanmakta bazen zorlanıyor ya da menüleri ters geliyor; kartın önce paranın sonra gelmesi vs. gibi şeyler de zorluk çekiyor. Finans'a geçmedik açıkçası arayüz yine değişmesin ATM'nin diye ama kara kara da düşünmüyor değilim açıkçası.

    Ama Türk insanında bir huy var. Bedava bile olsa diğer ATM'den çekmez bizim emekliler hele ki. Bunu da Finansbank düşünmüştür, %1'i çekse masrafsız yapalım reklam yapar karşılaştırmada çekici görünürüz ama zaten pek de kimse kullanmayacağından zarar da etmeyiz demiştir ki zaten fazla bir para da değil. Ayda bir 5 lira zarar etse nolacak emekliden, zaten bir sürü kar yapacaklardır.

    İlave: bedava diyorsa bedavadır. yalan söyleme gibi bir lüksleri asla olamaz. BDDK, Bankanın insanlarda kaybedeceği prestij her daim kişi başı aylık 3-5 lira masraftan bence önemlidir. Kocaman banka yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 7 Mayıs 2013; 0:34:55 >




  • 50 lira kesilen ücreti anlamadım. Durumu açıklayacak birileri var mı ?

    Bende finanstan emekli maaşı almayı düşünüyorum. 300 TL gayet iyi bir para. KMH hesabı açsın hiç sorun değil. Hesaptan para çekmedikten sonra bir sorun oluşturmaz. KMH hesabı için 3 ayda bir 25 TL banka para alıyor gibi birşey okudum. Bu doğru ise sıkıntı. Geçmenin pekte bir anlamı kalmaz. Bu konuyu öğrenmek lazım. Başka bir bankanın ATM'sinden de çekmeme gerek yok zaten evin hemen dibinde kendi ATM'si var. Dışarıda da çok sayıda ATM'si mevcut zaten. 1-2 tane kafama takılan bu soruların da cevaplarını bulduktan sonra finansbanka geçiş yapabilirim.
  • Demin MH ile konuştum. Bankanın kendi internet sitesinde yazılandan ve bizim buraya yazdıklarımızdan farklı birşey söylemedi. Kafama takılan bir kaç birşey vardı onu sordum. Bankadan açılacak olan bu hesap Açık hesap (KMH hesabı olacakmış). Burada dikkat edilmesi gereken devletten bize yatan o emekli maaşından 1 kuruş bile fazlasını çekmemek. 10 lira fazlasını çektiğimiz takdirde hesaptaki parayı aşıp, bize ek olarak tanımlanan o limitten kullanmış olacağız ve buna da faiz uygulanmış oluyor. Bu noktada maaşı kontrol edip dikkatli çekmekte yarar var. Şubeden ücretsiz de maaşı çekebiliyormuşuz.

    Dikkatli olunduğu sürece kampanya cazip duruyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.