Şimdi Ara

Finalden FEM'e geçebilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni sene için Final dershanesine yazıldım fakat yazıldığıma pişman oldum ve FEM'e geçmek istiyorum.
    Paranın yarısını ödedik. Parayı alarak FEM'e geçmem mümkün müdür ?

• Fem'deki sözleşmede şöyle yazıyordu; geçerli bir sebep varsa mesela babanın tayini gibi anca o şekilde geri verirler.Finalde de aynıdır büyük ihtimal dershaneyi bıraksanda ödemek zorundasın parayı.
  • bende fem dershanesine yeni yazıldım 1 hafta felan oldu meslek lisesi oldugum için yazılmadan önce ek kontenjan hakkımı kullanacagımı söyledim yani ek tercihlerde bir yer tutarsa dershaneyi bırakmayı düşünüyorum bir sorun olur mu dedim bunu üstüne basarak belirttim onlarda hiçbir şekilde sorun olmayacagını söylediler ama mesela 1 ay dersheneye gidersem tabiki onun parasını kesecekler kitaplarıda almadım çünkü kitapların hepsini şuan verirlerse 350 tl kitap parasınıda keseceklerini söylediler ek tercihler belli olsun ondan sonra almayı düşünüyorum zaten elimde femin kaynakları var şuan onları kullanıyorum dershanede tam olarak 26 eylül gibi başlayacak bence geçerli bir mazeret sunarsan geri verebilirler durumumuz iyi deil bilmem ne de
    bende senin gibi final ve fem arasında kalmıştım fiyatlarıda aynıydı ama final daha çok iyi öğrencilerle ilgileniyor başta anlatırken herşey toz pembe çok güzel dershaneye yazmak için ellerinden geleni yapıyor ama sınıflara ayrıldıktan sonra iş degişiyor bence ne olursa olsun fem kesinlikle öğrencilerle her anlamda ilgileniyor öğrencide de gayret varsa başarılı olmaması için neden yok

• Dershanlerde paranı alıp geçiş yapabilmen için sözleşmeni incelemelisin. Genelde "Tayin durumu, muhtarlıktan fakirlik belgesi, sağlık sorunu" gibi durumlarda para iade edilip kayıt silinebilir. Diğer türlü kayıdını silseler de paranı vermezler. Eğer dershane müdürü ile belirli bir düzeyde iletişimin varsa güzelce dile getir. Ama dini imanı para olanlar dershane yönetiyorlar bazen. Onlardan biriyse işin zor. :)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.