Rica ederiz, iyi oyunlar |
Final Fantasy XVI Türkçe Yama (2. sayfa)
-
-
Yani update geldi oyuna. Bir süre daha beklemek icap edebilir V3 yaması için. -
185 mb gibi küçük bir güncelleme olmuş. V2 yama hala sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor. Arada bazı metinler İngilizce ama genel olarak yama işlevsel
-
Türkçe Yama V3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte çeviride iyileştirmeler ve düzenlemeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz.
-
Teşekkürler çalışmalarınız için.
-
Rica ederiz, iyi oyunlar.
-
hocam elinize sağlık. İndirip kullanmaya başladım dlc'ler dahil midir yamaya yoksa sonradan mı eklenecek?
-
Oyun Bulunamadı Hatası Alıyorum
-
Ben bu yamayla oynayıp bitirdim ve dlc ler var. DLC'lere oyunun sonuna gelmeden Jill ile yapılması gereken bir görevi yaptıktan sonra ulaşılabiliyor. Onu yapmayıp direkt sona giderseniz dlc leri göremeden bitirme riski var.
-
Hocam çok teşekkür ederim valla hayat kurtarıcısın
-
ne demek rica ederim iyi oyunlar. Sona yaklaşınca baktınız dlc ler çıkmıyor, google de şunları yazıp aratın ve yazıları, videoları inceleyin:
''How to access FF16's Echoes of the Fallen DLC''
''How to Start the FFXVI Rising Tide DLC''
Spoiler olmasın diye video linkleri atmıyorum. O aşamaya gelince kendiniz videolarını da izleyip incelersiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X