Şimdi Ara

Final Fantasy XVI Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
4.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Rica ederiz, iyi oyunlar  

• Yani update geldi oyuna. Bir süre daha beklemek icap edebilir V3 yaması için.
  • 185 mb gibi küçük bir güncelleme olmuş. V2 yama hala sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor. Arada bazı metinler İngilizce ama genel olarak yama işlevsel

• Türkçe Yama V3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte çeviride iyileştirmeler ve düzenlemeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz.

• volktyson kullanıcısına yanıt

Teşekkürler çalışmalarınız için.

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, iyi oyunlar.

• hocam elinize sağlık. İndirip kullanmaya başladım dlc'ler dahil midir yamaya yoksa sonradan mı eklenecek?

• Oyun Bulunamadı Hatası Alıyorum

• İsimsizJojuk kullanıcısına yanıt

Ben bu yamayla oynayıp bitirdim ve dlc ler var. DLC'lere oyunun sonuna gelmeden Jill ile yapılması gereken bir görevi yaptıktan sonra ulaşılabiliyor. Onu yapmayıp direkt sona giderseniz dlc leri göremeden bitirme riski var.

• 454545454545 4 kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkür ederim valla hayat kurtarıcısın

• İsimsizJojuk kullanıcısına yanıt

ne demek rica ederim iyi oyunlar. Sona yaklaşınca baktınız dlc ler çıkmıyor, google de şunları yazıp aratın ve yazıları, videoları inceleyin:

''How to access FF16's Echoes of the Fallen DLC''

''How to Start the FFXVI Rising Tide DLC''

Spoiler olmasın diye video linkleri atmıyorum. O aşamaya gelince kendiniz videolarını da izleyip incelersiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.