Şimdi Ara

FiloTürk, Mobiliz’in Geliştirdiği En Son Teknolojileri Müsterilerinin Hizmetine Sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    TÜRKİYE''NİN İLK VE TEK MOBİL TAKİP OPERATÖRÜ

    FiloTürk,

    Mobiliz''in Geliştirdiği En Son Teknolojileri Müsterilerinin Hizmetine Sunuyor

     

    Türkiye''nin ilk ve tek mobil takip operatörü FiloTürk, araç takip ve filo yönetim sistemleri alanında Türkiye''nin teknoloji lideri Mobiliz''in verim ve rekabet gücü artırıcı çözümleriyle hizmet sunuyor.

     

    3.500''ü aşkın müşteriye daha yakın hizmet verebilmek hedefiyle kurulan FiloTürk çalışmalarını yeni Genel Müdür Tunca Akkaya''nın liderliğinde sürdürüyor. 1 Mart 2010 itibarı ile göreve başlayan Genel Müdür Akkaya şirketin faaliyetleriyle ilgili olarak basın mensuplarına kapsamlı bilgiler verdi.

     

    Şubat ayında faaliyete geçen FiloTürk''ün kanal, pazarlama ve teknik destek organizasyonu yapılandırmasının tamamlandığını vurgulayan Akkaya, ''Mobiliz''in teknolojideki öncü rolünün bir eseri olan FiloTürk ile müşterilerimize daha etkin bir şekilde ulaşacağız. Hedefimiz müşteri memnuniyetinde çıtayı daha da yükseğe taşıyarak pazardaki lider konumumuzu pekiştirmek olacaktır" dedi.

     

    3.500''den fazla firmanın 50 bini aşkın aracında kullanılıyor

     

    FiloTürk, Mobiliz tarafından geliştirilen araç takip ve filo yönetim sistemleriyle, pek çoğu kendi sektörlerinde lider 3.500''ü aşkın firmaya hizmet veriyor. Sistemlerin, 50 bini aşkın araçta kullanıldığını kaydeden Akkaya, şunları söyledi:

     

    ''Sistem, GPS uydu takip yöntemi ile elde edilen konum ve hız gibi bilgilerin, uygulamaya bağlı olarak araca monte edilen diğer sensör verileri ile birlikte GSM/GPRS üzerinden bir merkeze iletilmesi ve kullanıcılara tamamen İnternet tabanlı olarak sunulması esasına dayanıyor. FiloTürk olarak hizmete sunduğumuz Mobiliz sistemleri, kuruluşların verimliliğini artırıyor ve önemli bir rekabet avantajı kazandırıyor. Sistem ile filodaki araçların yakıt tüketimi en aza indirgeniyor. Ekonomik ve güvenli sürüş denetimi ile masraflar azalıyor. Araçlardan gelen anlık bilgiler etkili bir planlama ve yönetime olanak tanıyor. Kuruluşlar sistemle filolarını kontrol altında tutarak hizmet kalitelerini ve rekabet güçlerini artırabiliyorlar. Mobiliz ürünlerinin satışının yanı sıra, FiloTürk''ün yaygın hizmet ağı sayesinde, montaj ve servis gibi tüm satış sonrası hizmetleri de 81 ilde sunuyoruz. Müşterilerimizin FiloTürk''e ulaşmak için tek yapmaları gereken, 444 2722 (444 ARAC) çağrı merkezimizi aramak."

     

    Mobiliz ve FiloTürk Kurucu Ortağı Levent Aydoğan ise Mobiliz''in, bu alanda 25 yıllık bir deneyimle kurulduğu 2004 yılından bu yana yeni nesil araç takip ve filo yönetim sistemleri sunarak firmalara yüksek verim ve rekabet gücü kazandırdığını vurguladı. Aydoğan, ''Mobiliz, konusunda Türkiye''nin en güçlü Ar-Ge kadrosu ile geliştirdiği yeni nesil araç ve filo yönetim sistemleri ile hem teknoloji hem de hizmet kalitesi açısından lider konumda bulunuyor. FiloTürk''ün kurulması ile Mobiliz asıl konusu olan Ar+Ge ve yeni ürün geliştirme misyonuna daha fazla odaklanacak" dedi.

     

    Mobiliz ve FiloTürk''ün diğer Kurucu Ortağı Adil Masaracıoğlu da, ''FiloTürk''ün güçlü yapılanması ve Sayın Akkaya''nın birikimleri ile, müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Bu hizmet odaklı yapılanmayla, iş gücümüzün ve müşteri sayımızın giderek artacağına güvenimiz tamdır" ifadesini kullandı.

     

    Genç şirkete deneyimli Genel Müdür

     

    FiloTürk''ün Genel Müdürü olarak atanan Tunca Akkaya, Mobil Teknolojiler ve Ar-Ge alanlarında 20 yılı aşkın bir deneyime sahip bulunuyor. Daha önce Başarı Ticaret ve İletişim Hizmetleri A.Ş.''nin Genel Müdürü olarak görev yapan Akkaya, ODTÜ Elektronik Mühendisliği Bölümü B.Sc. ve M.Sc. mezunu, evli ve iki kız çocuk babası. Tunca Akkaya, İngilizce biliyor.

     

     

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.