|
Not: Biraz gergin bir ruh halinde yazılmıştır sizler sakince okuyunuz lütfen değerli forum arkadaşlarım. Not 2: Neredeyse tüm filmlerde var bu sahneler. Yani benim şu an izlediğim filmden bağımsız bir konu. Özellikle sanat filmlerinin vazgeçilmez sahneleri olan bu ikiliyle ilgili yorumlarınızı okumayı çok istiyorum. Yani bilmiyorum arkadaşlar, benim izlediğim filmlerde mi denk gelip duruyor yoksa hoşlanmadığım için mi beni buluyor anlamıyorum. Demin bir film açtım karakter büyük tuvaletini yapmaya gitti, ıkınırken kamera zoom yapmış surata terli bir surat. Arada bir de ıkınıyor böyle. Tuvaletini yaparken de sesleri de eklemişler bu arada.Yorumlara yazsak ne anlatıyor bu sahnede dakikalarca diye, "sen ne anlarsın yönetmen orada şunu şunu demiş" tadın da yorumlar gelecek o yüzden bu seçeneği geçelim. Bir de haldır huldur diş fırçalama, diş fırçası ile evi tavaf etme ve fırçayı eline almasından ağzını gargara etmesine kadar geçen süreçte dakikalarca bunları izlediğimiz sahneler var. Diş fırçası ağızın bir köşesinde birilerine laf yetiştirilen sahneleri de hiç bahsetmiyorum dikkat etmişsinizdir. Sayın senarist, yönetmen ve yapımcı kardeşlerimiz sizlere sesleniyorum. Ne anlatmak istiyorsunuz? Mesaj ne? Valla anlamıyorum. Demin açtığım filmde adam şu an tuvalette işiyor tam 35 saniyedir işiyor adam. Senaryoyla ilgisi ne, mesaj ne Allah rızası için ben niye bir adamın/kadının işeme sahnesini izliyorum? Hepsini geç sesi niye dinliyorum? Diyorsanız ki aslında orada şöyle bir mesaj var sen anlamıyorsun. Lütfen anlatın bu mesajı da dinleyeyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 30 Eylül 2023; 0:29:8 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt