Şimdi Ara

Film ve Alt Yazı İndirme Sitesi[Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, örnek veriyorum x filmini indirmek istiyorum, ancak indirdiğim film ile alt yazı birbirine uygun olmuyor. Mesela indirdiğim film 2 saatlik ise alt yazı 1.59/2.04 gibi şeyler oluyor hep. Galiba indirdiğim film sıkıntılı hep. Bunları düzgünce indirebileceğim bir site var mı? Subtitle Workshop'u biliyorum ancak tüm altyazılarda uğraşmak istemiyorum. Filmi sağlamca indireceğim bir site. İnternetten indirebileceğim sağlam bir torrent sitesi var mı?

    Bir sürü torrent sitesi var ancak film zamanları birbirinden ve altyazılardan farklıdır diye indirmeye korkuyorum. Ayrıca düzgün bir altyazı sitesi var mı? Opensubtitles'ta mesela XXXX filminin 720P görüntüsü için 20 farklı türkçe altyazı var, aynı şekilde bir sürü site var böyle. Türkçe site olarak Turkcealtyazı'yı biraz inceledim, yavaş yavaş salıyorlar altyazıları, her filmin en az 6-7 alt yazısı var ve düzgün çevir bulmak bazı filmlerde zorlaşabiliyor. Neyse konudan konuya geçtim, soruları toplayayım.

    1. Düzgün bir türkçe ve ingilizce alt yazısı indirebileceğim site var mı?
    2. Film indirebiliceğim ve o filmin altyazıya uyumlu olacağı(kayma vs olmayan) site var mı? Herhangi bir site olabilir. Idm var zaten.



    Edit: Sorunum çözüleli 1 hafta oldu. Filmleri "bir korsan sitesi(anca pm ile söylerim[burada söylemek yasak])" dan düz indiriyorum. İngilizce alt yazıyı "yifysubtitles", türkçe alt yazıyı "turkcealtyazi" sitesinden indiriyorum. Daha sonra "easypronunciation" sitesinden iki alt yazıyı *srt olarak birleştirip TV'den izleyebiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 15 Ekim 2017; 22:5:17 >







  • Güncel
  • İzleyeceğin filmin önce altyazilarına bakıp hangi sürümler için altyazi inmiş ona bakabilirsin.

    Mesela Wonder Woman'ı ele alalım. ww için turkcealtyazi da EVO mkvkage LEGi0N gibi sürümler var. Bir sürü sürüm var da bu 4'ü bana en tanıdık gelenlerden. Blurayi çıktığında buna SPARKS, WEB-DL, FGT falan da eklenir.

    Ben özellikle film yeni düşmüşse önce çıkan altyazilardaki sürümlere bakıyorum o sürümleri indirmeye çalışıyorum.

    Sürümleri gördün diyelim filmi indirirken bu sürümleri dikkate alarak indirebilirsin. Hem filmin hem de altyazisnin sürümü EVO ise o altyazi %90 doğru altyazidir.

    Sürümden gidemiyorsan filmi bilgisayarda açıp ortam bilgisinden FPS değerine bakabilirsin. Aynı FPS değerindeki altyaziları indirebilirsin. Genelde 23.976 25 veya 30 olur.

    Özet olarak :
    1.Filme altyazi bulamıyorsan altyaziya film bulabilirsin.
    2.Sürüm isimlerinden gideceksin.
    3. Çözünürlüğe değil FPS ye bakacaksın.

    son olarak PM




  • Uğraşamıyorsan "x film altyazılı izle" yaz 1-2 düzgün site var kullandıkça bulacaksın zaten.Öyle sitelerden bilgisayarına çekebilirsin,kaldı ki zaten onlarda senin indireceğin yerlerden köprü yapıyor sadece, kendi uploadları olmuyor genelde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glitch

    Uğraşamıyorsan "x film altyazılı izle" yaz 1-2 düzgün site var kullandıkça bulacaksın zaten.Öyle sitelerden bilgisayarına çekebilirsin,kaldı ki zaten onlarda senin indireceğin yerlerden köprü yapıyor sadece, kendi uploadları olmuyor genelde.

    Çift altyazılı izliyorum, hiç bir sitede çift alt yazılı indiremediğim için kendim sıfırdan indirip iki altyazı ekliyorum

    Yoksa "720p" sitesi filan türkçe altyazılı filmler için güzel bir site.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 20 Temmuz 2017; 22:12:55 >
  • Telefonuna terrarium tv apk si kur. Alt yazı ile birlikte indir seçeneği de var. Muhteşem bir uygulama. Google da arat bulursun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.