Şimdi Ara

Film/Altyazı(nereye yazıcağımı bulamadım...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben filmle altyazıyı bütünleştirmek istiyorum..bs player var mesela onda filmi açıosun altyazıyı açıosun izliyosun ama bütünleştirip cd ye yazmak istiyorum böyle bi program varmı ve varsa açıklayıcı olarak ayrıntıları varsa yazarmısınız..?



  • öyle bir program olduğunu sanmıyorum. film ismiyle altyazı ismini aynı yap.... (media oynatıcılar otomatik olarak altyazıyı görür.) ayrıca film ile altyazıyı aynı cd ye yazarsan problem kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achillius -- 2 Nisan 2007; 20:50:09 >
  • ConvertXtoDvd programı işi en basitden 2dk da çözüyor.Bu kdr basit olur herşey.Ama TR altyazı eklenmiş olarak DVD yapıyor.Bir klasör var diyelim ki a filmi,içinde a filmi dosyası ve altyazısı var,sen programı açıyorsun DVD oluşturmadan önce divx dosyalarını ekliyorsun,oda otamatik altyazısını ekliyor bişi yapmana gerek yok.Sonra DVD nin menüsünü ve başlık seöeneklerini istersen uygula,altyazı boyutunu 16 arial hafişf gölgeli yap süper oluyor.Bende 2 CD lik filmi imzamdaki makinamla tam 1 saatde DVD yaptım,bitince otamatik Sürücüde cd varsa yazmayıda yapıyor.ayrıca bir film 4 küsür GB değil 2 küsür GB tuttu.Taktım DVD player a izledim.Muazzam bişi.
  • film ismiyle alt yazı ismini aynı yapıp bir klasöre koyarsan problemin çözülür
  • quote:

    Orjinalden alıntı: churchy

    film ismiyle alt yazı ismini aynı yapıp bir klasöre koyarsan problemin çözülür

    Okumadan cevap vermeyelim lütfen.
    Ben bu iş için TMPGEnc kullanmıştım. Onu da inceleyebilirsin...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mitoloji

    Ben filmle altyazıyı bütünleştirmek istiyorum..bs player var mesela onda filmi açıosun altyazıyı açıosun izliyosun ama bütünleştirip cd ye yazmak istiyorum böyle bi program varmı ve varsa açıklayıcı olarak ayrıntıları varsa yazarmısınız..?

    NANDUB veya VIRTUALDUB ile yapabilirsin ama o kadar kolay değil.bu konularda bilgin yoksa,DivX Planet vewww.foreverdivx.net itelerinde ayrıntılı bilgileri bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.