Şimdi Ara

Filistin'i bahane ederek toplanan bölücü islamist terör örgütü yandaşları 'Hilafet' sloganları attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul’un ortasında, Filistin’e destek yürüyüşünde 'hilafet' çağrısı yaptılar!
    https://twitter.com/i/status/1739147526706483553

Etkili Haber (@etkilihaber) on Xtwitter
    Bursa'daki Filistin'e destek gösterisinde hilafet sloganları atıldı.
    https://twitter.com/i/status/1714531148586729472

Türkiye Cumhuriyeti'ni ve anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs niteliğinde olan bu yasadışı slogan ve başkaldırıya hiçbir müdahale gelmemeye devam ediyor. Türk silahlı kuvvetleri sınır dışı operasyonlarını sürdürürken, şehidimizin de olduğu şu günlerde, içerideki Hiz-but Tahrir / Hizbullah terör örgütü yandaşları da ülkeyi karıştırma, anayasal düzeni bozma, kırmızı çizgileri aşarak iç savaş başlatmak için fırsat kolluyor.

Filistin'i bahane ederek Hilafet sloganları atarak "Hasret Duyduğumuz Herşey Gerçekleşecek" diyerek meydan okuyanlara Ak parti / MHP iktidar kanadı halen sessizliğini koruyor. Bu yürüyüş / gösteriler Filistin'e destek değil ülkenin bölünmez bütünlüğüne, anayasal düzenine karşı başlatılmak istenen bir ayaklanma, kalkışma olduğu çok net görülüyor.

Hizb-ut Tahrir: Bazı ülkelerde yasaklanan örgütün Türkiye'deki konumu ne? - BBC News Türkçe

Hizb-ut Tahrir Türkiye sözcüsü, Türkiye'deki mevcut anayasal düzeni değiştirmek istediklerini söyleyerek:

"Evet, biz mevcut anayasal düzeni benimsemiyoruz, onu İslami bir anayasa ve Hilafet ile değiştirmek istiyoruz. (…) Bin yıldır cihad ettiğimiz kafir Batılılardan ithal edilen ve türlü zorbalıklarla dikte edilen bu anayasayı kabul etmiyoruz. Cumhuriyet, laiklik ve demokrasi; dini, hayattan, devletten ve toplumdan uzaklaştıran fikirlerdir. Bu fikirler İslam ile taban tabana zıttır"

islamist Tv (@islamist_TV) on Xtwitter
    📌 Gündeme dair. El cevap: Tevhid bayrağı ile hilafete yürüyoruz! #Kelimei_Tevhit #Hilafet
    https://twitter.com/islamist_TV/status/1742147224354656369

"Tevhid bayrağı ile hilafete yürüyoruz"

Açık bir şekilde ellerindeki bayrakların ne manaya geldiğini açıklamışlar. Filistin'e destek bahanesi adı altında yapılan toplanma / yürüyüşler ile birlikte 1 Ocak Galata Köprüsü'ne ellerinde tevhid bayrağı ile gelenlerin amaçlarının ne olduğu konusunda soru işaretleri ortadan kalkmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 2 Ocak 2024; 20:6:28 >

• Filistin'e destek görünümlü bölücü faaliyet. Yeni birşey var mı? yok. Ne zaman bir hırsızlık, terör veya tecavüz haberi olsa '' Şeriat olmadığı için bunlar oluyor '' diyenler var bir de. Hep diyorum, Filistin falan bunların sadece makyajı. Asıl dertleri adına şeriat dedikleri terör ideolojisi ile Türk halkının üzerine kabus gibi çökmek. Başka birşey değil.

Sen hem bana, benim hayatıma, yaşam tarzıma kastedeceksin sonra da ben senin Filistinine destek çıkacağım, öyle mi?

Başarılar İsrail. taş üstünde taş bırakma

• Filistin'e destek görünümlü bölücü faaliyet. Yeni birşey var mı? yok. Ne zaman bir hırsızlık, terör veya tecavüz haberi olsa '' Şeriat olmadığı için bunlar oluyor '' diyenler var bir de. Hep diyorum, Filistin falan bunların sadece makyajı. Asıl dertleri adına şeriat dedikleri terör ideolojisi ile Türk halkının üzerine kabus gibi çökmek. Başka birşey değil.

Sen hem bana, benim hayatıma, yaşam tarzıma kastedeceksin sonra da ben senin Filistinine destek çıkacağım, öyle mi?

Başarılar İsrail. taş üstünde taş bırakma

• Anayasal suç işliyorlar.

Gericiler iyice azdılar.

• Bölücü İslamist terör örgütü nedir yahu.  

• Bu beş yıl Türkiye adına hiç iyi geçmeyecek.

• Bu ülkenin halifesi beyaz saray şu an korkmayın birşey olmaz:)

• hahahahahaahahahahahahahaa islamist terör örgütü hahahahaahahahahaah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asıl bu terörsitlerin hedefi, hazırlığı x dönemi sonrası için.
    Herşeye hazırlıklı olun. Azıtacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 25 Aralık 2023; 14:14:5 >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Ben de öyle tahmin ediyorum.Malum kişiden sonra Türkiye büyük bir sınav ile karşı karşıya kalacak.Cübbeli Ahmet Hoca bile defalarca selefi örgütlerin Türkiye'de silahlandığını ve örgütlendiğini söyleyip duruyordu.

• Anayasal düzeni yıkmaya teşebbüs vatan hainliğidir. Filistin şu bu hikaye asıl hedefleri anayasal düzeni yıkmak. Bu tarz yürüyüşlerle boy veriyorlar akıllarınca.

Önümüzdeki dönemde tekrar eyalet veya federasyon söylemleri çıkarsa şaşırmayın.

BOP tıkır tıkır işlemeye devam ediyor.

Ertesi gün edit:

Hemen dediklerim çıkmaya başladı buyrun;

DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xtwitter
    TBMM’de söz alan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: Biz olumlu ve olumsuz tüm yönleriyle eyalet sistemi, özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri üzerinde serbestçe tartışılabilir diyoruz.
    https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1739555544153612501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 26 Aralık 2023; 10:59:36 >
  • İsraili anladığımız günlerdeyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeriat gelse ilk kaçacak olanlar bunlar

• Anayasal düzeni yıkmak isteyen herkes teröristtir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlığı sanki Reddit'ten bir Avrupalı ya da Amerikalı atmış gibi.

• DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xtwitter
    30 Aralık'ta Anıtkabir'e giden bir şahsın, "Kahrolsun Cumhuriyet. Şeriat gelecek." sloganları attığı ortaya çıktı. Şahıs gözaltına alındı.
    https://twitter.com/i/status/1742165613466849444

Terör örgütlerinin amaçlarına hizmet edenler Türkiye'yi iç karışıklığa sürüklemek için düğmeye basanlar bu sefer Anıtkabir de "Şeriat gelecek, Kahrolsun Cumhuriyet" diyerek provokasyon gerçekleştirdi.

Sokaklarda ve sosyal medya üzerinden Hilafet / Şeriat sloganlarıyla Türkiye Cumhuriyeti devletine / milletine meydan okuyanlar tarafından gerçekleştirilen eylemler, Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya yönelik kalkışma / islamist bölücülük ve iç karışıklık yaratma faaliyetlerine devam etmeleri, emniyet güçlerimizin gözleri önünde hatta Genel Kurmay Başkanlığı Anıtkabir Komutanlığı'nın yetki ve sorumluluk alanı içerisine kadar gelip provokasyon yapmaları kabul edilemez.

Bu şahısların ardında kimlerin olduğu / Cumhuriyetimize, Devletimize düşmanlık besleyecek kadar beyinlerinin kimler tarafından yıkandığı mutlaka aydınlatılmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 2 Ocak 2024; 16:35:6 >

• siyah bayraklılar genelde selefi diye biliyorum ben küçücük bir topluluk var orda sanki milyonlar yapmış gibide abartmaya gerek yok her kafadan insan var bu ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ocak 2024; 16:43:59 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Suriye iç savaşından öncede aynı şeyler olmuştu. Ortam iyice gerildi. İç savaşa doğru adım adım gidiyoruz, sen abartmaya gerek yok diyorsun.

x (formerly twitter)
    Suphi Yıldız (@sphyldz) on X
    https://twitter.com/sphyldz/status/1742062407369839076?s=20
  • Şehitleri de anacağız bahanesi ile gelip hialfet sloganı atan örümcek beyinliler

TÜRK DÜŞMANI HAİNLER

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.