Şimdi Ara

FIl BOX KULANICILARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
5.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

    Merhaba arkadaşlar dünden beri filbox kullanıyorum. Yalnız benim kanaların çoğu sd, hd değil. Örneğin animal planet, animal planet simgesinin altında "hd" sesleri yok ve görüntü kesin olarak sd. Modül-tv uyuşmazlığı olabilir mi filbox müşteri hiz. böyle söyledi, başka tv de bir deneyin bize dönün olmazsa modülü değiştirelim dediler.

    Hd modunda kullandığına emin misiniz acaba? Ayarlar görüntü ayarları bölümünde falan çözünürlüğü 1080i ya da 1080p yapmalısınız. Tv'nin görüntü ayarlarını da iyi yapmak da önemli tabii.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevabınız için, ben de yalnız modül var tv den bahsettiğiniz ayarı bulamadım ortak arayüz şeklinde tv den modül ayarlarına girilebiliyor ama ayarlar menüsünde çözünürlük ayarı yok maalesef. Ayrıva animal planet, sinematvler ve discoverylerde kanal isminin bitişiğinde "hd" sesleri yok (bir kaçı dışında onlarda hd zaten) animel planet hd yazması gerekmez miydi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

    Teşekkür ederim cevabınız için, ben de yalnız modül var tv den bahsettiğiniz ayarı bulamadım ortak arayüz şeklinde tv den modül ayarlarına girilebiliyor ama ayarlar menüsünde çözünürlük ayarı yok maalesef. Ayrıva animal planet, sinematvler ve discoverylerde kanal isminin bitişiğinde "hd" sesleri yok (bir kaçı dışında onlarda hd zaten) animel planet hd yazması gerekmez miydi?

    Kullandığınız uydu cihazı nedir hocam? Bütün hd uydu alıcılarında görüntü av-rgb hdmı ayarları vs var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV nin dahili uydu alıcısını kullanıyorum, tv nin yazılım güncellemeleri ile ilgili olabilir mi? en son güncelleme ekim 2015, Tv ile gelen yazlım. Hiç güncelleme yapmadım aldığımdan beri. TV philips 7600
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

    TV nin dahili uydu alıcısını kullanıyorum, tv nin yazılım güncellemeleri ile ilgili olabilir mi? en son güncelleme ekim 2015, Tv ile gelen yazlım. Hiç güncelleme yapmadım aldığımdan beri. TV philips 7600

    Şimdi anlaşıldı hocam. Uydu alıcılı tv'ler çözünürlüğü otomatik algılıyor. Onda yapılacak şey yok. Yapılacak şey ise parlaklık renk ayarı vs nasıl güzel görüntü alıyorsanız öyle yapmanız bir de 16/9 tam ekran ayarı kontrolü. Gerçi filbox kanallarının görüntü kalitesi biraz düşük dsmart ve digitürke göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler tekrar cevaplarınız için. Sizde animal planet ve örneğin sinematvlerin kanal isimlerinin yanında "hd" sesleri var mı ? yani "animal planet hd" mi yazıyor yoksa yalnızca "animal planet" mi? Menü listesindeki ismi değil de kanalı izlerken sol üst köşede (sağ da olabilir) çıkan logo için soruyorum. Hangisi gibi sizde?  FIl BOX KULANICILARI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 5 Mayıs 2016; 8:15:45 >




  • Sadece viasat, english club ve fightbox'ta HD yazıyor. Belki görüntü kalitesi düşük bir yayına denk gelmişsinizdir. Başka kanallara da bakın ben 55'' tv kullanıyorum. Sıkıntı yok istiyorsanız bir kaç resim atayım, karşılaştırma amaçlı.
  • qenosit kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, Hd yazmıyorsa sizde de sorun yok o zaman,bende 55 inç tv kullanıyorum yayından yayına değişiyor herhalde. turksat ta bir de animal planet hd var ve şifreli, o kafamı kaıştırdı birazda.
  • D-smartın olabilir.
  • qenosit kullanıcısına yanıt
    Dsmart mı alsaydık
    Animal planet isimli kanallar içinde sadece bir tanesinde "hd" ibaresi var, filbox un web sitesinde de "animal planet hd" geçince acaba dedim bir sıkıntı mı var. 20TL lik kuponu da kullanarak 90 TL ye mal etmiş oldum filbox ı böyle bir fiyat varken dsmart ya da digitürk filbox ın eline su dökemez. Çok sağolun bilgilendirme için.
  • filboxda türk sineması kanalı yok.nara atan küfür eden türkiyeye özgü davranışların olduğu filmler yok.yemek var fakat yemekte eksik olan birşeyler var.eskiden digiturkde sinematurk kanalı vardı daha önce hiç yayınlanmmış bilinmedik filmler yayınlanırdı.şimdi digiturkde dsmartda aynı eski yeşilçam ve yeni çıkmış filmleri tekrar tekrar yayınlıyorlar.
  • cam modul aldim.ama pek mennun kalmadim.belgeseller icin almistim.digiturktelerin hic birisi yok.
  • Ben yaklaşık 2 aydır kullanmaktayım ve memnunum diyebilirim. Sadece belgesel kanalları için bile değer diye düşünüyorum. Şuandaki kampanya ile fiyat gayet uygun taahhüt de olmayınca ayda 9-10 tl bir fiyata gayet değer görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.