Şimdi Ara

fıkra +18 :D:D:D:):P

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir tane adam varmış oğluna derserinden hepsi 5 gelirse seni Antalyaya göndercem demiş. Çocuk öalışmış ve Antalyaya gitmiş baabsına posta çekmiş
    " burası antalya stop kızlarla dolu stop para stop" yazmış babası parayı yollamış
    çocuk bunu bir iki kez tekrarlatınca babası sinirlenmiş ve oğluna posta çekmiş
    "burası çorum ananın .mına korum"
    -------------------------------------------------------------------------------------------

adam oğlunun evlendiği gece tabi gerdek gecesi kapının deliğinden izliyormuş adam şaşırmış "vay vay vay bak bizim peze.ge dolapdan karının g.tüne atlıyo "
    ama dolapta 2 m. boyunda fln sonra sabah kahvaltıda sormuş olum senin stilin nasıl karıyı düz s.k demiş oğluda "baba olmaz benim stilim bu demiş daha zevkli oluyo deyince" abası e iyi tmm demiş.
    sonra adamın oğlu balayına gitmiş ve adam oğluna mesaj çekmiş
    "ben baban stop stilini s.kim stop anan öldü stop

mantığı çaktınız demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byakuran -- 9 Kasım 2007; 13:09:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokay_sefa

bir tane adam varmış oğluna derserinden hepsi 5 gelirse seni Antalyaya göndercem demiş. Çocuk öalışmış ve Antalyaya gitmiş baabsına posta çekmiş
    " burası antalya stop kızlarla dolu stop para stop" yazmış babası parayı yollamış
    çocuk bunu bir iki kez tekrarlatınca babası sinirlenmiş ve oğluna posta çekmiş
    "burası çorum ananın .mına korum"
    -------------------------------------------------------------------------------------------

adam oğlunun evlendiği gece tabi gerdek gecesi kapının deliğinden izliyormuş adam şaşırmış "vay vay vay bak bizim peze.ge dolapdan karının g.tüne atlıyo "
    ama dolapta 2 m. boyunda fln sonra sabah kahvaltıda sormuş olum senin stilin nasıl karıyı düz s.k demiş oğluda "baba olmaz benim stilim bu demiş daha zevkli oluyo deyince" abası e iyi tmm demiş.
    sonra adamın oğlu balayına gitmiş ve adam oğluna mesaj çekmiş
    "ben baban stop stilini s.kim stop anan öldü stop

mantığı çaktınız demi

Hehe...Ben bunu başka bir biçimde biliyordum
  • bende
  • bende ama olsun mantık yine aynı :D
  • ''baba burası bolu kızlarla dolu'' , ''olum burası çorum ananın a.... korum''
  • Guzel mantık :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.