Şimdi Ara

Fikir verebilecek var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İphone 7 kullaniyorum ve bana yetersiz geliyor, ekran olsun, ses olsun, kulaklik olsun bir kac islemi ayni anda yurutmek olsun hepsinde geride kalıyor. Artisi sadece yazilim. Üstüne elbet tanimam ama sıkıcı bir durum gerçekten. Bunu satip htc 10 umu almaliyim yoksa u11 i beklemeli mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • u11 bekleyin.
  • Fiyatına bağlı derim. Mesela htc 10'u 2000-2500 aralığında buluyorsanız ve aynı zamanda htc u11 3500 üstü bir fiyattan satışa çıkacaksa htc 10 alın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heavenforeveryone

    Fiyatına bağlı derim. Mesela htc 10'u 2000-2500 aralığında buluyorsanız ve aynı zamanda htc u11 3500 üstü bir fiyattan satışa çıkacaksa htc 10 alın derim.

    teşekkürler hocam, şuanda üzerine bir miktar alabilirsem takasta düşünüyorum taliplerimi arıyorum diyebilirim :)
  • Konuyu tesadüfen gördüm, konu sahibi arkadaş mesaj atmıştı şahsi yorumumu söylemem gerekirse hiç htc ye fln bulaşmamanı tavsiye ederim, başlıktaki yorumana göre, ekran & ses demişsin,buna göre alacağın tek cihaz fiyat performans olarak Huawei mate 9 dur. Bundan farklı birşey iddia eden benim gözümde cihazdan anlamıyordur kusura bakmasın kimse, bakınız sayın Mesut Çevik bile "En iyisini Arayanlara" başlığı ile incelemesini yaptı ise bi inceleyin derim. buyrun inceleme linki :)https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Huawei-Mate-9-inceleme-En-iyiyi-arayanlar-icin-cift-kamerali-telefon.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynex -- 24 Mayıs 2017; 1:15:58 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.