Şimdi Ara

Fight Night Round 4 videos (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
0
Favori
17.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FNR3'ü baya oynamıştım. FNR4'e alışırken hiç zorlanmadım. Kontrol dizaynı süper düşünülmüş. A ile kendimize has yumruğu atabiliyoruz. Sert yumruk atmak sadece haymaker ile sınırlanmamış RB + Analog ile istediğimiz tarzda sert yumruk atabiliyoruz. Adamın enerjisi bitince hemen sarılmasına gıcık oldum. Bırakamıyoruz da... Onun dışında dört dörtlük bir oyun olmuş!
  • Resmi çıkış tarihi nedir acaba gamespot ta 06/23/2009 olarak yazıyor...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ridvan1903

    Resmi çıkış tarihi nedir acaba gamespot ta 06/23/2009 olarak yazıyor...

    Çıktı diye biliyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

    FNR3'ü baya oynamıştım. FNR4'e alışırken hiç zorlanmadım. Kontrol dizaynı süper düşünülmüş. A ile kendimize has yumruğu atabiliyoruz. Sert yumruk atmak sadece haymaker ile sınırlanmamış RB + Analog ile istediğimiz tarzda sert yumruk atabiliyoruz. Adamın enerjisi bitince hemen sarılmasına gıcık oldum. Bırakamıyoruz da... Onun dışında dört dörtlük bir oyun olmuş!


    "bırakamıyoruz da" derken...
    X ile ittirebiliyoruz elemanı sarıldığı zaman...X ile ittirip ağzının üstüne osmanlı tokatını indirdinmi 2.80 yereee...
  • Ben bir türlü yeni bir boksör yaratamadım. Devamlı oyundan Clean DVD hatası verip hatıyor. Oyunu yeniden yükledim. 3 DVD-DL kullandım. Hepsinde atıyor. 2.4 x hızında denememe rahmen legand ve yeni boksör yaratma modunda oyundan atıyor....
  • Oyunun versiyonu kaç Fw de oynuyor Fnr3 le aynı Fw de oynarmı ?
  • oyun 1.6 fw istiyor sanırım, xbox sitesinde anlatılmış :http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm

    ama bizim xbox çipli, burada anlatıldığı gibi yapabilr miyim? usb'den yapmayı düşünüyorum
  • Çipli xbox gibi bir şey yok fw li olan wardır.

    Nasıl yapıldığını buradan kimse anlatmamalı forum kurallarına ykırı
  • seviye atlayacağım
    bir kemer kazanman gerek diyor...
    nasıl kemer maçı yapacağım?
  • Benim oyunda en sevdiğim şarkı şu:

    http://www.youtube.com/watch?v=Emyo7sXMspc&feature=related
  • Yeni fw yi attırdım, bu aksam dalıcam fnr4 e..biraz adam pataklayıp ardından call of juarez
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SAVIAR

    Oyundan resmen nefret ettim.. Grafikler gerçekten güzel ama oynanabilirlik iğrenç ötesi.. Ha önceki FNR oyunları oynayıp kontrollere alışan arkadaşlar rahat edebilirler ama analoglarla kroşe bek aparkat yapmak neredeyse imkansız.. Hiçte kasamam kendimi.. İstediğim zaman istediğim hareketi yapamadıktan sonra ne anladım ben bokstan.. GEÇİNİZ..


    Aynen kontroller çok acayip skate de böyle bir tuhaf tuşa bas vursun işte değil mi yav.

    Neyse alışırız şu xbox gelsinde
  • Kontroller aslında alışında çok daha rahat ama alışmak mesele
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Obsidian

    Benim oyunda en sevdiğim şarkı şu:

    http://www.youtube.com/watch?v=Emyo7sXMspc&feature=related



    Müthiş şarkı ,çok fena gaza getiriyor adamı . Benim adamın ringe giriş müziği bunu yaptım zaten=) .

    Benim en çok zorlandığım kontrol olarak aparkart vuruşları oluyor . İstediğim zaman yapamıyorum varmıdır bir püf noktası bilmiyorum.
  • Oyuna iki gün önce başladım, gerçekten harika bir oyun olmuş.Hayatımda ilk defa boks oyunu oynuyorum ve kontrollerede hiç zorlanmadan alıştım, her an istediğim hareketi yapıyorum.Kariyer mod ta oynuyorum, henüz mağlup olmadım toplam 10 maç falan yaptım.Oyun övgüyü gerçekten hak ediyor.
  • Oyunu hardisk'e attım Legany Modda Clone DVD hatası vermeden oynuyorum. Ama DVD de oynarken devamlı atıyordu. Ama DVD'llerde bir problem yok. Çok ilginç. 3 Tane DVD DL var hepsi aynı :(
  • %80 de iken elektrik kesilir mi be yuh.. Soğuttu beni oyundan
  • Kontroller beni delirtti ya oturduğum yerde kasıldım resmen 150 kere oturuş şeklimi değiştirdim belim tutuldu bir tuhaf oldum.

    Düşündüğüm şeyi yapamıyorumki salak kontrollerle,mike tyson'u aldım karşıma da birini seçtim benden çok az güçsüz,fakat herif vuruyor geri kaçıyor vuruyor geri kaçıyor deli oldum ya böyle lanet kontroller olmaz olsun düşündüğüm hiçbirşeyi yapamıyorum,yapmak istiyorum 2-3 hareket sonra rastgele analoğu çeviriyorum rezillk oturduğum yerde kasıldım öf be
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KAKÁ

    Kontroller beni delirtti ya oturduğum yerde kasıldım resmen 150 kere oturuş şeklimi değiştirdim belim tutuldu bir tuhaf oldum.

    Düşündüğüm şeyi yapamıyorumki salak kontrollerle,mike tyson'u aldım karşıma da birini seçtim benden çok az güçsüz,fakat herif vuruyor geri kaçıyor vuruyor geri kaçıyor deli oldum ya böyle lanet kontroller olmaz olsun düşündüğüm hiçbirşeyi yapamıyorum,yapmak istiyorum 2-3 hareket sonra rastgele analoğu çeviriyorum rezillk oturduğum yerde kasıldım öf be


    E sen ne diye beni dinlemez de gider şu oyunu alırsın? Eğer yorumumda bomba oyun 3-4 güne finito yazsaydım saldır, kastı dediysem direk kaç.
  • İndiriyorum ben oyunları hacı,yav ne bileyim demosunu oynadık dedik hadi full daha güzeldir kontrollere alışırız.Bakalım ilk günden soğudum oyundan rakip güçlü diye öyle oldu sanırım oyun oynarken 100 kere oturuş şeklim değişti be !
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.