|
arkadaşlar openda neden mağazada yok ? bende var satıcam ne kadara satayım ? |
|

|
arkadaşlar openda neden mağazada yok ? bende var satıcam ne kadara satayım ? |
|
|
|
Üçgen zayıflatılmalı diyor herkes ama PC de bambaşka oyun mu oynanıyor anlamıyorum. Hiç bir üçgen geçmiyor benim maçlarımda ne rakip pas geçirebiliyor ne ben geçirebiliyorum. Üçgene bastığın zaman rakip savunma oyuncusunun ayağına mıktanıs varmış gibi gidiyor top o kadar sinir bozucu ki. |
Ben sana katılıyorum yine de. Tackle başarımları arttırılmalı ama şuan böyle savunan kartları daha iyileri çıktığı zaman ai savunma bu şekilde kalacaksa bir düşünmek lazım. Bazı şeyleri kısarak ai savunmanın yükünü azaltabilirsin, böylece güçlü bir ai olmasına gerek kalmaz. Maçına göre momentum karşıdaysa, oyunu çok kilitliyor. Box’ın içine girecek en ufak delik bulamıyorsun. Bu mesela çok anlamsız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Oyuncuları doğru şekilde koşturmak, biraz iyi bağlantı kalitesi, bir de pası atan oyuncunun kalitesi önemli. L2+ara pas çok güçlü, falsoyla gönderiyor pası. oyunculara bak ayak dışı pas playstyle’ı varsa farkı önemli ölçüde anlarsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Oyuncuları değiştirmek lazım orası kesin. Pinanın her pası geçiyor mesela oynarken diğer futbolcuların geçmiyor. Yeteneklere bakarak pası olan oyuncularla oynamak lazım yoksa çok sinir bozucu diğer oyuncularla pas vermek. Mesela kickte bazı yayıncıları izliyorum. Bonmati gibi futbolcularla oynuyorlar her pasları geçiyor. Defansata kanca olan savunmacılar koymak lazım pasları engellemek için. Oyun bu sene çok değişik gerçekten uzun zaman sonra başlayanlar çok zorlanır bu trait meselesinden dolayı. Hiç bir oyuncunun özelliği gerçeği yansıtmıyor mesela 90 defansı olan bir stoper aslında iyi değil traiti yoksa. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 12 Kasım 2025; 16:24:58 > |
Playstyle kadar konuşuyor kartlar. 99 paslı scream kartları, benim tiki taka bastığım 80 paslı oyuncu kadar başarılı pas atamıyordu. Pina’nın kullanılma sebeplerinden biri de ara pas playstyle’ı olması. merkezde topu aldığından kanatlara iyi servis yapıyor. St’ye sahte forvet verip, daha derinde topla buluşturup kanatları kaçırmayı deneyen çok kişi var. Bazı taktik kodlarında bu rolü görüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet bahsetmistim ya burda momentum ilk baslarda hissedilmiyordu ama 2 gundur cok bariz var ..2-0 dan gelip cok mac aldim ilginc sekilde .. tackle guclenirse yani eski fiflardaki gibi o dengeli olur ama suan bile bence zayif defans en azindan yanindan gecen oyuncuya dokunmasi lazim hadi onu gectim 1.90 luk stoper 1.60 stleri cok zor bozuyor yada kafa vurduruyor bunu dengelemeleri lazim ..kare tusunun hicbir vasfi yok zaten cogu zaman penalti oliyor onu kullaninca bende biraz once karsi taraf cildirmistir adamin stoperleri blanc ve vidic ti pinayi bozamiyorlar dusun bide dahada zayiflatildigini ben ilk defa bir fifada ikonlarin bu kadar degerisz oldugunu goruyorum..eski oyunlarda essieni vs alinca oh be diyorduk simdi hikaye hersey barca li kizlardan komple takim yap oyun sonuna kadar goturur pas konusunda ise haklisin baya guclenmis degisik kadrolarla oynadigim icin gorevlerde bariz gorme sansim oldu ..pasi kotu diye gervinho yu oynatmiyordum ama simdi geciyor ara paslari havadan yerden vs < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 12 Kasım 2025; 17:24:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
hocam uzaktan sert şut geliştirmesi yapmasaydım başta geliştirmeler sonucu altın plase elde edecektim zaten. gümüş sert şut olunca onu altına çevirmiş ve ilk altına hangisi çevriliyorsa onu çeviriyor 2. altın yapmıyor yoksa aşırtmayı da altın oyuntarzı verecekti neyse oyunu öğreneceğiz hata yapa yapa biraz da kurcalayacağız tabi |
|