Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (6707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
172.639
Cevap
784
Favori
6.098.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 67056706670767086709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ödül paketlerini açmadım daha, akşam icon pick gelir belki diye bekliyorum.

    şeytan fena dürtüyor pele'den sonra  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 15 Nisan 2021; 18:12:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nén-El

    Bana bir paketten untradeable Saint-Maximin çıktı dün. Satılabilir olsa direk satardım ama satılamaz olunca bir deneyeyim dedim forvette. En önemli artısı direktif vermesen bile sürekli savunma arkasına koşuyor. Ondan daha hızlı pek kart da olmadığı için, eğer ara pası atabilirsen direk kaleciyle karşı karşıya akıyor gidiyor.


    Merkezden pas ile oynayan çok rahat kaleciyle karşı karşıya bırakabilir bu kartı. Kanatta hiç denemedim. Bundan sonra ikinci yarılarda oyuna sokacağım forvet Saint-Maximin olur. Untradeable 84'lük Boadu kartını yedek forvet olarak kullanıyordum. Onu azat edebilirim.



    Alıntıları Göster

    şut ratingleri çok kötü ya, yedekten soktuğum what if diatta var 99 pace, 88 shoot. gerekli gibi gelmedi bana bu yüzden, tercih edecek olsam freeze kartının şutu daha iyi onu kullanırım. boadu daha iyidir, zayıf ayağı 5. boadu ile 106 maçta 125 gol attım fantezi hollanda kadrosunda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 15 Nisan 2021; 18:38:35 >





  • bana da bu geldi.  

  • bak bu çok güzel kart, bende var. pırpır, zayıf ayak 5, plase traiti var.

    üçgenleri atarsan herşeyi gol yapıyor. skill'i 4 olsa en az 500k daha ederi olur butra'nın.

    hayırlı olsun üzmez. önceki forvetin neydi?

  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

    Kart belki de çok iyidir ama henüz alışamadım 10 maç attım 9 gol atabildim elemanla maç içinde çok etkin kullanamadım ama alışınca uçup kaçacak hissettim. Birde kadroda Vidal var o belimi çok büküyor kimya konusunda. Öneriniz olursa da memnun olurum. Satılabilirler de pek bir şey kalmadı gerçi. Neymar, hakimi, dest, oblak, mendy satılabilir.


    maç içinde buna dönüyorum



    Alında cam da messi forvette Maradona oynatıyordum ama prime sbc için messiyi yaktık. Maradona da ikon sbclerinden birinde gelmişti sbc adını hatırlayamadım şimdi. Vazgeçilmezim oldu. İstatisiği;







  • Herkese ne guzel ikonlar çıkmış ya.
    Bana Barnes çıktı :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paket açma günlüğüm 15 nisan 2021:

    walkout çıktı: as as bayrakları as

    ispanya geldi: ramos geldi kesin iyi paraya okuturuz

    kaleci: tüh ramos değilmiş, kaleci ispanyol kim vardı. hee de gea geldi kesin, o da iyi paradır heralde

    sonuç: pau lopez: ederi 1,5k

  • hocam böyle dizersen sadece neymar eksik kimya oluyor. açıkçası bir adam çıkarmaya kalkınca 3-4 adam daha çıkmak zorunda kalıyor kadro. kondogbia eli kolu bağlıyo, ülkesi bağlantı kurmaya izin vermiyor sadece la liga ile kimya yapması çok sıkıntı. kondogbia yerine 1 icon orta saha olsa herşeyi yapardın. bütçen de yoksa eğer hareket alanın yok şuan, böyle devam et biraz.


  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim ilgin için boyle daha mantikli oldu. mac icinde 4-4-2 yi de deneyeceğim bi ara öneren arkadaşım olmustu kadro uygun gibi . bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Bütün kadroyu prime icona basan var mı. Oyunu bırakmak için mükemmel fırsat yada Ronaldo,Ronaldinho gibi oyuncular çıkarsa onların zevkini almak var :)

    Ronaldo ronaldinho çıkmaz ben şöyle bir videolarada baktım en genel Rivaldo çıkıyor en üç garrincha çıkmış.

    Çok zayıf tek tük cantona eusebio cyruff çıkan var burada pele çıkarmış eleman ha bir tane Gullit çıkaran var.


    İyi birşey çıkma olasılığı %20 paket maliyet üstü birşey çıkarma imkanıda %50

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    Gold 1 e gelen en yüksek rating 82.redlerden
    Bana pogba geldi elite 3 yaptım bu hafta kasılsa elite 1 bile olurmuş ama hafta çok kötü sol orta saha pogba nedir arkadaş bir halta yaramayan kart.


    Prime iconlardan ne geldi bir söyleyin bakalım varsa bir iyi ihtimal 2 tane daha deneyeceğim ikon paket heyecan olsun maç kötü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ajax berabere kalmış. Neres ve Dzeko +1 alacak. Neres kartı vardı, 88'liğinden pek bir şey anlamadım. 89'luğu bakalım nasıl olacak. Gerçi gelecek hafta gelir güncelleme.

  • Bu oyun ölmüş .Paketin değri nedir verdiği nedir yahu.


    Dün riquelme


    Bugün gattuso ve nakata seni kodlayanın ta bilmem nesini.


    Oyunun miadı benim için doldu cidden yeter.Lanet kod çöplüğü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 16 Nisan 2021; 0:55:31 >
  • üç çöpüde bastım.


    Noktayıda koydum.


    Fifa 21 benim için bitti.


    Litmanen vay be.ha ha ha çok komik.


    Bu oyun akıl sağlığın zarar.Vakit kaybı.


    Tez zamanda bu bağımlılığı bırakın.

  • Rakipten kötü oynayıpta ego yapan tek millet bizim Türkler sanırım. İkinci yarı 40 dakika tek kale oynadığım maçta Neuer dünyaları tuttu 1 tane atamadım. Rakip son 5 dakika 2 kere geldi 2 gol attı bide topu kaleciye alıp sektiriyor dalga geçmek amaçlı. Ne oksijen israfı insanlar var şu hayatta. Büyük ihtimalle Almanya'dan bağlanıyor o ping farkına rağmen sahayı dar ettim bide ego yapıyor.

    Az önce rakibin oyuncusu benin VVD'ye omuz attı abartmadan söylüyorum ceza sahası yayından kale çizgisine uçtu oyuncum. Keşke kayıt alsaydım atardım buraya. Ah ulan fifa sen nasıl vir bataklıksın ki çıkamıyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahdjdd müdür iyi bişey çıkma ihtimali zaten %10’un altında. bu yüzden oyuna küsülmez. geçen sene 100’ün üzerinde ikon sbc si yaptım 2 kez butragueno bi kez de henry açtım onun dışında hiç iyi bişey alamadım. bu sene henüz 10 civarındayım gelen en iyi adam mid eto’o. sen slot makinesini yumrukluyosun ama slotu çevirenin sen olduğunu unutuyosun. böyle yapacaksan hiç kumara bulaşmadan oynaman lazım. al gülüm ver gülüm şeklinde.
  • Prime ikondan xavi geldi başta üzüldük filan ama çok keyifli kart cidden keyfine takılan herkese tavsiye edebilirim 92 Bruno ile 442 orta ikilide oynatiyorum güçlü rakiplere karşı defans yapılmıyor ama hücum açısından pasları hareketlenmeleri filan efsane bir kart div 2 8 maç 6 gol 3 asist ayrıca geride kal talimatı ile oynuyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla wl öncesi rivals maçları attım, rank-1 olsun diye.

    div 1'de o kadar vasat adamlar var ki, alt divisionlardan yakın zamanda gelen biri olarak div4'te div3'te bunları 5lik yapacak bir sürü adam var .

    adam prime gattuso ile 0 şaka dümdüz koşup gol atmaya çalışıyor, ya bu adam nasıl div1 oyuncusu dersin.

    başka maçta baby baresi-boateng stoper hattı önlerinde prime nakata ile oynayana denk geldim. ball roll bile yapmadı adam 0 skill, 0 mekanik dümdüz oynuyordu adam maç bitiyor bakıyorsun 1905 skill rating'i var. evet kötü kadrolarla oynadıkları için oyun yardım ediyor bunlara belki ama haketmediği yerde oynadıklarını söyleyebilirim.


    genel düşüncem, bu maç sonu yazan skill ratingler sahte yada oyun momentum boostlayarak div1'e kadar taşımış bu adamları. div1'den div4'e, div5'e düştüm diyen hiç üzülmesin bence. rivals modu burada defalarca tartışıldı, ben artık buranın bir yetenek ölçüsü olmayacağına kesin kanaat getirdim.


    pele'yi çektiğimi paylaştığıma pişman oldum, keşke paylaşmasaydım. gerçekten üzüldüm yani tüm kadroyu basıp icon denenmesine. bol alternatifli kadrom var benim öylesine denemiştim, çöp çıksa da üzülmezdim fazla. akşam ödüllerimi açınca gelenlerle bir tane daha denedim hatta scholes attı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 16 Nisan 2021; 4:57:7 >





  • Orta sahayı Makelele-Seedorf-Renato Sanches yaptım. Önlerinde forvet arkası Mesut ve çift forvet Neymar-Ronaldo oynadım. Orta saha canavar oldu, sürekli pres yapıp yorulmuyorlar. Yalnız Makelele kazara ileri çıkarsa hemen topu onun yakınından uzaklaştırıyorum. Şutları inanılmaz kötü.


    Mesut'u çok beğendim herşeyi on numara.

  • Beyler takımım bu . Fiyatlar şuan baya arttı dün hepsini sattığımda 820 k falan ediyordu. Şuan 930 k falan ediyor . Satıp hepsini pzT tekrar almak mantıklı mı sizce ? Yoksa kalsın mı ?

    Wl ye girmiyorum zaten bu hafta  ne yapayım sizce.


    Kulüpte para 0 şuan . Hepsi oyunculara gömülü yani .




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 67056706670767086709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.