Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (6638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
172.623
Cevap
785
Favori
6.098.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 66366637663866396640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.2m verip almıştım, aldıktan 1 hafta sonra dedim satıyım nasıl olsa fiyatı düşer 2 haftaya tekrar alırım. Sonuç olarak yapmadım ve dediğim gibi oldu. Eğer düşündüğümde yapsaydım 400k kâr ediyordum.
  • Kalecilerde "saves with feet" olmali yoksa hepsi cuvalliyor. Pope hic kullanmadim ama hem uzun boylu hem ayagiyla mukemmel kurtarislar yapiyor. Bende ter Stegen var, cidden cok fazla macimi kurtardi tek basina.

  • alvete A kullanıcısına yanıt
    Orasını bilmiiyorum hocam ben detaylı izlemedim denk gelmiştim ne desem yalan
  • karakoyunn kullanıcısına yanıt
    Uzun boylu ve ayakla kurtarma tradei olan kaleciler çok iyi diyolar. Ben If Ederson kullanıyorum onda ikisi de yok ama ben çok memnunum If Popetan çok daha iyi. Pope net gol olması gereken saçma sapan şeyleri kurtarıyor ama yenilmeyecek her şeyi de yiyor.
  • Dogru boy onemli, ben ter stegen in boyuna takildim oynatmadan once ama beni bayagi sasirtti. Oyun ciktigindan beri gerci sadece 3 kaleciyle oynadim diger ikisi alisson ve neuer. Bunlarda kotu degildi bu ayakla kurtarma ozelligi cok etkiliyor.
  • JOE HART'I YAPMAYIN, YAPTIRMAYIN!
    Bu zamana kadar fifa 21 de 1100 maç oynadım ve frikikte kapattığı köşenin çatalından tek gol yediğim kaleci joe hart. 15 maç oynadım joe ile işe yaramaz. Sadece pası iyi gerisi çöp. If Pope kullanıyorum joe'yu 5'e katlar. Zaten Pope, VDS'dan sonra en iyi kaleci. İlerleyen güncellemelerde belki daha iyi bir kart olabilir Joe Hart. Fodder varsa yapın yoksa kesinlikle yapmayın. Şu anda kalede tutmamdaki tek sebep pası iyi. Kaleye 5 şut geliyorsa 4 yiyor.
  • Cr7 ile beraber oynayabilecek Icon bir golcüye ihtiyacım var, önerisi olan var mı?

    Yaklaşık 3m coins falan var, üstü çıkmaz. Geçen hafta Cr7 94 ile oynadım gereksiz buldum sattım, üstelik düşüşe geçti baya zarar ettirdi.

  • Şu icon seçimini yapayım mı ya fodderları bekletmekten yoruldum ama pişman olacakmışım gibi de bir his var
  • dorukhanilhan kullanıcısına yanıt

    Fodderla yapacaksan yap bence, bundan daha iyi sbc anca neymar, mbappe vs falan potm secilirse gelir. gerci ben yaptim mid butra geldi hic bir ise yaramadi.

  • Son çıkan Okocha Prime Moments kartını alayım diyorum ama sürekli düşüyor fiyatı. 2-3 gün önce 1200'lerdeydi şimdi 1000'e alınıyor. Daha da düşecek gibi bir sürü kartı var markette, genel bir market düşüşü mü var?

  • karakoyunn kullanıcısına yanıt
    Fodderlarla yaptım allah belamı verdi :D
    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA
  • dorukhanilhan kullanıcısına yanıt

    Ben elimdeki kartları, ne alacağımı net bir şekilde bileceğim bir sbc icin kullanmak istediğimden bekletiyordum. Hatta ikon takası görevlerinden aldığım 25 kartlık paketi de bu sebeple açmamıştım. Paket şansım pek yoktur. Gece yarısı ani bir kararla sbc’yi yaptım. Sonuç benim açımdan baya güzel oldu : Ronaldo.


    Tabi şans işi. 3 ikon kartından birini seçmek bana kalırsa güzel bir sbc. Şans verilebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Ya zaten oyun işte yani , vakti dolunca bir daha yüzüne bakmayacağız o yüzden umrumda değil zaten 24 25 yapabiliyorum pele ronaldo gelse belki 27 28 yaparım yine en fazla..
  • 375k'dan iki tane Klosterman aldim liverpool cok kotu durumda defansinda da eksikler var leipzig surpriz yaparsa yine 600 leri gorur belki de daha fazla artar kartin degeri kaybedecegim de en fazla 40 k filan olur.
  • wolfbul W kullanıcısına yanıt
    Yanlış tercih bence... Liverpool un elinde sadece Şampiyonlar Ligi kaldı... içinden geçeceklet Leipzig in
  • Mettfrost kullanıcısına yanıt
    Yanlis tercih olabilir ama liverpool takiminin defansinda cok eksigi var iki haftadir evinde yeniliyor ki bunun sebebi sakatliklar. Dedigim gibi kaybim en fazla 40 k olur ki bu miktar icin riske girmeye deger
  • if pope, hart geldiğinden beri geleni geçeni içeri almaya başladı.

    3 maçta kalesine gelen son 12 şutun hepsini yedi. sinirlendim kaleye areola koydum, 1-2 tane kurtarış olmaya başladı. ucuz çözüm arayana fena değil, varane kullanmıyorum ama kullanan varsa bağlantısı da var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: RobinvanPersie

    if pope, hart geldiğinden beri geleni geçeni içeri almaya başladı.

    3 maçta kalesine gelen son 12 şutun hepsini yedi. sinirlendim kaleye areola koydum, 1-2 tane kurtarış olmaya başladı. ucuz çözüm arayana fena değil, varane kullanmıyorum ama kullanan varsa bağlantısı da var.

    Aynen nerf yedi galiba boetengde yemis nerf bariz vds alicaz mecbur kesin cozum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görevlere kırmızı seçim getirmişler yine wl için. Demekki çöp totw gelecek bu hafta yine EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkopol

    Aynen nerf yedi galiba boetengde yemis nerf bariz vds alicaz mecbur kesin cozum



    Alıntıları Göster

    mid vds vardı bende sbcye bastım. kendi kendine açılıyodu, aşırtma yedi sürekli sinirlendim yolladım. yoksa birebirde vds en iyisi olabilir.

  • 
Sayfa: önceki 66366637663866396640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.