Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (6512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ShinQda Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
172.542
Cevap
786
Favori
6.095.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 65106511651265136514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun Serverdan mı yoksa güncellemeden mi bilmiyorum ama düne göre daha yavaş. Gerçekten de stepover baya nerf yemiş. Paldır küldür artık oynanmıyor yavaş oynamak lazım. Sakin kalabilen maçları kazanır bu güncellemeden sonra.
  • Anlclk22 A kullanıcısına yanıt

    Ne kadar hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Hocam bence böyle bişey yok. Yani oyun nasıl senaryo biçiyorsa ona göre oynuyosun. Benim ana hesabım 100 kimya ile oynuyor yan hesabımda 40 kimya ile oynuyordu fakat 40 kimya ile oynayan takım 100 kimya ile oynayan takımdan daha iyi anlaşıyordu. Fifa 20 de rakip bronz kadroydu benim kadromda 87-88 ratingdi mesela ama adamın bronz santraforunun çektiği şutu çekemiyordun. 60 şutu olan bronz kart 90'a öyle bir jeneriklik attı ki inanamadım. Kaldı ki kalecim 90 ratingi yanlış hatırlamıyorsam. Bir yerden sonra senaryonun dışarısına çıkamıyorsun.
  • Ne yani şimdi biz de gidin garip garip hareketler yapmayı öğrenmek yerine, futbol oynamayı mı öğrenin diyelim ? :)

    Bu güncelleme ile “çocuğun elinden şeker mi alınmış oldu” şimdi ?

    Her şey kararında güzel. Ne gerek var agresyona. Kaldı ki benim gördüğüm kadarıyla sadece skill yapmak veya sadece pas yapmak bu oyunda yeterli değil. İkisini dengeli ve makul kullanabilmek gerekli. Skill konusunda abartıya ve açıkçası saçmalığa kaçan taraf vardı. Bu da bir gerçek. Bunu kullanıp, ardından bu ağırlığın dengelenmesine şikayet etmek de ne demek ?

    Çözüm çok basit aslında ama yapmıyor inatla. Her halta bir mod ekleyen koskoca bir şirket, şu iki oyuncu grubunu birbirinden çok rahat ayırabilir. Ama yapmıyor iste.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 19 Ocak 2021; 22:7:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Victoriou_S

    Oyun Serverdan mı yoksa güncellemeden mi bilmiyorum ama düne göre daha yavaş. Gerçekten de stepover baya nerf yemiş. Paldır küldür artık oynanmıyor yavaş oynamak lazım. Sakin kalabilen maçları kazanır bu güncellemeden sonra.

    Merak etme youtube içerik üreticisi kitle yeni OP bişeyler bulur 1 haftaya yayılır, onu spamlemeye başlarlar  

  • Ben bu oyunu Fifa 11 ile ciddi anlamda online macerasına Pro Club ile atılarak başladım. O zamanlar Fut'u kimse oynamıyordu kimse nasıl oynandığını da bilmiyordu zaten. Single oynayıp coins kasıyordun ama rekabet yoktu kadro kursan ne olacak. O zamanlar mesela gece markete girerdin sabahları Torres 400K ise gece 300K'ya alıyordun. Neden? Çünkü aptal bot sistemi yoktu. Bugün mesela buy now 1 milyon oyuncuyu teklif ile 1 milyon 20-25 k ya kadar kapışan var. Bunları normal bir insan zekası yapmaz. Çoğunu botlar yapıyor. Arada "Lazy Buyer" dediklerimiz yapıyor ama onlar buy now alıyor daha çok.


    Bu oyunda aptallıklar eskiden bu kadar yoktu diyenler belki 2 belki 3 senelik geçmişe sahiptir. Bu oyunda her zaman PACE önemliydi. Boyu 5.8 yapıp roulette kasıyordu millet.


    Fifa 11-12-13 hatta 14'te bile santrayı L1-X ile yaptığında o zamanlar santra 2 kişiydi biliyorsunuz diğer adamla topu biraz oyalayıp L1-Üçgen abandığında forvetin kaleci ile karşı karşıya gol atıyordu. Hani bugün santradan gol yiyorum diyorsunuz ya yine benzeri vardı. Orta sahadan goller atılıyordu ya Fifa 14 mü 15 mi neydi sonuna kadar abanıyordun resmen 2002 WC gibiydi.


    Kaleci saçmalıkları, hakem hataları, 45+ 90+ golleri hepsi vardı. Ancak momentum bu kadar kendini hissettirmiyordu cidden. Kötü oynayan rakibi ezebiliyordunuz. Bugün 2-0 önde olduğunda top göstermediğin adam bir anda kolu 30-0 yapan arkadaşına vermiş gibi oynamaya başlıyor. Ne değişti yani 2 dakikada? Devre arası prim sözü mü geldi? Anne babasını mı kaçırdılar?



    Yoldaşlar   siz hala kimya derdindesiniz bu kadar masum olmayın bu kadar beyaz olmayın en çok siz kirlenirsiniz. Bu oyun 11'de de simülasyon oyunu değildi 21'de de olmayacak.


    Dünya'nın en iyi takımlarında vazgeçilmez olan oyuncuları Pace yüzünden oynatamıyorsanız bana bu oyun simülasyondur veya futbol oyunudur demeyin. Kanadalılar ve Japonlar futbol oyunu yapamaz !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Ocak 2021; 22:13:33 >




  • Shafter kullanıcısına yanıt

    Hakikaten ben de düşmelerini beklerken bir anda arttılar. Normalde ilk TOTY çıktıktan sonra, fiyatları gören millet tekrar gold kartlara dönünce yükseliyordu, o zamana kadar fiyatlar düşüyordu. Ne oldu da arttı acaba? Kurzawa sbc'si yüzünden desen CR7 niye arttı...

  • Edelion kullanıcısına yanıt

    Henüz bu modda yeni olsam da, ben de bu “seneryo” kısmına katılıyorum. wl’de bunu sonuna kadar hissettiriyor oyun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ManuOstar kullanıcısına yanıt

    herkes ptesi toty cikacak diye dusunup ptesi dibi gordurdu..ardindan alima gecti diye dusunuyorum.alamadim sahsen almamda su an yuksekken..

    cumayi bekliycem

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Aynen pace yüzünden ne Xavi koyabildik ne Puyol-Pique tandemi yapabildik. Oyunda hızlı CB yok diye hem uzun hem de fizikli olduğu için RB Micah Richards koyardık stopere. Ama bunlara rağmen inan o gameplay bile bugünkünden daha adildi.

  • Momentumun anasını ağlattılar valla 2-0 öne geçen takım sapıtıyor. Böyle aptal bir sistem olabilir mi eskiden sistem bi tarafı tutardı 1.dkdan son dkya kadar şimdi 2 farklı öne geçiren sonra geri düşüren var.

    Similasyon diyen gitsin oyunu silsin zaten. 90 dk maçta neymar kaç kere skill yapıyor gerçek bir maçta Allah’ını seversen ya. Skiller op olsun tamamda fail riski olsun mesela takılıp topa düşsün atıyorum bir bedeli olsun. Autoblock tamamen kalecilerin mok gibi yapılmasıyla alakalı bu kadar blok olmasa 8-7 falan biter.

    Bloklar arası boşluklar fazla orta sahalar seçili değilken izliyor böyle aptalca bişey olabilir mi git alan kapatsana, ne biliyim topa bas. Zaten oyuncu seçmekte zor doğru adamı bulacam diye gol yiyorum. Analog seçiminde bile hata oluyor bazen. Sonra langırt gibi maçlar oluyo top bi orda bi burda. Şahsen tiki takacıyım nefret ederim skillden 1-2 hareket bide şut fake dışında kullanmıyorum.

    Her oyun tarzına saygım var, ortalar rezalet, kafalar rezalet, oyunu rakip kaleye yıksan otoblok var nasıl gol atacak bu insanlar? Mecbur savunma arkasına koşulara ara pası oynuyorum tiki taka oynayan biri olarak.

    Skill olsun ama insanları skille mecbur bırakmasın oyun ya. Yemin ediyorum İbarboya orta kafa gol zamanı bile daha iyiydi seri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunu bu hale getiren vasat veya daha alt oyuncula ricin esasen birakmasinlar diye ve en buyuk neden vokta modunun motorunu direk normal oyuna entegre etmeleri ortasaha diye birseyok oyunda
    Yanliz haftasonu bana denk geldi ortasaha insigne jesus yapani gordum be kante gibi oynadilar biz bosa kasiyoruz atanin ve defansin iyi olsun yeter kaleciler ve ortasaha bombos zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkopol kullanıcısına yanıt

    Benim karsima 6 sag acik sol acik karisik geldi. Ileri 3 lu maximim rashford bale orta saha lucas salah neymar   rakibe yazdim delirmisin sen diye !!! Valla 7 atip gitti. Gulmekten oynayamadim.   bu oyun cidden rezillik uzerine rezillik !!! Bol bol gulun eglenin. Bence asil skintimiz cok dusunuyoruz. Millet gibi yapacaksan hic o onla uyumnicinde yok kimya yok teknik direktor. Sag bek salah mi dersin orta saha robben mi dersin adamda 7 kirmizi baglanti varken bile benden iyi. Oyunda bence cildirdi. Ea calisanlari suan evde cuma gunu acilacak fifa pointsleri dusunuyordur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    48 ping göstermesine rağmen 100 ping hissiyatı vermesi, analogu dümdüz sağa yatırmama rağmen inatla aşağı atması, oyuncularımın önünden grçen toplara bakması, rakiple kalecim aynı ama benim santraforum daha iyi, rakibin kalecisi yemiyor benimki leblebi gibi yiyor, pas tuşuna full bar basıyorum sanki tuşa basıp çekniş gibi ağır gidiyor ya da ara pası atıyorum geçmesi garanti ve geçerse gol olucal pas geçiyor ama sanki şut çekmiş gibi hızlı gidiyor. 90 küsür şut çeken adam boş kaleye atamıyor, saçma sapan fauller. Rakibe ceza sahasında içinden küfür bile etsen penaltı veriyor. Her top rakibin önünde kalıyor. Yazmaya devam etsem destan çıkar. Bunlar sadefe 1/3 kısmı. Buraya gelip yazdıkça sinir stres atıyorum ama bazı arkadaşlar "burası ağlama duvarına dönmüş" diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 17Scorpion

    Ne yani şimdi biz de gidin garip garip hareketler yapmayı öğrenmek yerine, futbol oynamayı mı öğrenin diyelim ? :)

    Bu güncelleme ile “çocuğun elinden şeker mi alınmış oldu” şimdi ?

    Her şey kararında güzel. Ne gerek var agresyona. Kaldı ki benim gördüğüm kadarıyla sadece skill yapmak veya sadece pas yapmak bu oyunda yeterli değil. İkisini dengeli ve makul kullanabilmek gerekli. Skill konusunda abartıya ve açıkçası saçmalığa kaçan taraf vardı. Bu da bir gerçek. Bunu kullanıp, ardından bu ağırlığın dengelenmesine şikayet etmek de ne demek ?

    Çözüm çok basit aslında ama yapmıyor inatla. Her halta bir mod ekleyen koskoca bir şirket, şu iki oyuncu grubunu birbirinden çok rahat ayırabilir. Ama yapmıyor iste.

    Güzel bahsetmişsiniz hocam ama ayarı kaçmış gerçekten stepover denilen skill tamam önceden fazlası ile rahat yapılıp adam eksiltiliyordu lakin 10 taneden şimdi 1 tanesi geçiyor ise bi sorun vardır derim.

    Bridge denilen buglu harekete bişey yapılmadı mesela denge burdada kaçıyor dediginiz gibi





  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Harfi harfine katılıyorum. Şu 2-0 öne geçtiktem sonraki olay sadede bana oluyor sanıyodum. Yan hesapta 2 gündür maç kazanamıyorum. 2-0 öne geçtiğim anda 90'lık mbappe oluyor sana 55'lik bronz kart. Geçenlerde ana hesapta 1860 ratingden 1500'e kadar düştüm sadece 2-3 günde. Ardından div1'e çıktım. Dikkat ettim, div 2 ye çıkma maçım kazansam çıkıcam arka arkaya 2 maç kaybediyorum ardından kazanıyorum. Bir bakıyorum 4-5 kere bu olay tekrar ediyor ve div2'ye çıkıyorum. Aynı olay div1'e çıkarkende oldu tam çıktım 1950 rating'e sonrasında rakip bile olamıcak adamlara saçma saoan kaybederek div3'e düştüm. Oyun ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
  • Senaryonun en büyük kanıtını az önce yaşadım. EA gibi firmaya lanet olsun, bize bu yaşattıkları misli misli çıksın hepsinden. Yan hesabım çok iyi değil kasmadjm fazla, bi mbappe, rttf icardi ve gold gomez var kalanı bayern münih kadrosu. Rakibin defans hattında sidibe diallo falan var. En pahalı futbolcusu belki 2k coins falandır öyle bir kadro. Defansı geçemedim. Yok oyuncuyu çeviriyiorum dönmüyor, pas atıyorum gitmiyor, skill yapmaya çalışıyorum yapmıyor sanki ben yönlendirmiyorum. 77-78 lik defansı maldini falan kesildi. 1 haftada ben oynamayı unutmadıysam ya da rakipler tekkz falan düzeyine gelmedilerse oyun daha da kmtü bir hal aldı. Her güncelleme ile düzeltme adı altında daha da beter yapıyorlar.
  • Finn Balor kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler

  • Fiyatların düşeceğini düşünüyorduk. Ancak Mbappe’nin gidiş fiyatı tarafında, Pazar gecesi ile bu gece arasında 14-15K’lık bir artı fark oluşmuş. Seyir tam tersi niteliğinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 17Scorpion

    Ne yani şimdi biz de gidin garip garip hareketler yapmayı öğrenmek yerine, futbol oynamayı mı öğrenin diyelim ? :)

    Bu güncelleme ile “çocuğun elinden şeker mi alınmış oldu” şimdi ?

    Her şey kararında güzel. Ne gerek var agresyona. Kaldı ki benim gördüğüm kadarıyla sadece skill yapmak veya sadece pas yapmak bu oyunda yeterli değil. İkisini dengeli ve makul kullanabilmek gerekli. Skill konusunda abartıya ve açıkçası saçmalığa kaçan taraf vardı. Bu da bir gerçek. Bunu kullanıp, ardından bu ağırlığın dengelenmesine şikayet etmek de ne demek ?

    Çözüm çok basit aslında ama yapmıyor inatla. Her halta bir mod ekleyen koskoca bir şirket, şu iki oyuncu grubunu birbirinden çok rahat ayırabilir. Ama yapmıyor iste.

    Ne gördünüz bilmiyorum da olayı anlamamakta çok ısrar ediliyor. Zaten sadece skill yapan oyuncu sayısı %5 bile değildir. Bunun adı dengeleme değil oyundan direkt 1 skill i silmişler. Zincirlenince de yavaşlamıyor direkt ilk yapışında bile yavaş. Neymarla Varane ın step over hızı aynı. Böyle mi yapılıyor dengeleme? Geçen seneki haline de dönebilirdi.


    Bu oyunda herkes 3 aşağı 5 yukarı savunma yapabiliyor eli ayağı tutuyorsa. Çünkü savunmanın çoğunu oyuncu değil bilgisayar yapıyor. Doğru yere kendi hareket ediyor. Şutlara ayağını kendi uzatıyor enteresan mesafelerden. Oyuncuların yarısı karşıya iyi kadro geldiğini götünce geriye yaslanıyor. Diğer yarısı da iyi kadro geldiğini görmeden geriye yaslanıyor. Bu da karşısında oynayan için pek keyifli olmuyor. Tüm maç savunmayı açmaya çalışıyorsun rakip kontra kovalıyor. Ki oynayana da kesinlikle lafım yok öyle eğleniyordur adam. Güvenmiyordur kendine hücum edemiyordur olabilir. Herkes her şeyi iyi yapacak, her oyunu iyi oynayacak diye bir şey yok. Ama savunmanın bu kadar güçlü olduğu bir oyunda savunmayı açacak hücum anahtarlarını bu kadar kısınca maçlar çok sıkıcı geçiyor.


    Daha da kötüsü oyunu yavaş yavaş öyle bir hale getiriyorlar ki iyi oynayanla kötü oynayan ayırt edilemez hale geliyor. Ki competitive oyunu en çok öldüren şey skill gap dediğimiz şeyin olmaması. Çünkü herkes bir şekilde savunma yapıyor mevcut oyunda. Manuel veya bilgisayar yardımıyla bir şekilde yapılıyor. Hücum da etkisizleşince iyi ile kötü arasındaki çizgi yok oluyor. Mesela 90 dakika defans yapan birine tek üçgende yenilebilirsin gol atamazsan. Ve her patchte gol attığın araçlar daha da güçsüzleştiriliyor. Oyun diyo ki al kardeşim 90 dakika top çevir üçgen at. Kendim öyle eğlenmiyorum. Şu oyunu eğlenceli kılan tek şey skill movelar bence şuan. Skill yapanlar futbolu bilmiyor zannediyorsanız da yanılıyorsunuz. Sizin kadar ben de biliyorum. Ben de alırım sırf pas oyunu oynarım top çeviririm. Ama kendim oyundan zevk almam. En az benim kadar da karşımda oynayan da zevk almaz. Zaten iyi oynayan maç içinde hepsini yapıyor. Dediğim gibi düz skill yapan sadece %5 maksimum kalanları yine bir atak kurmaya çalışıyor. Dediğiniz çözüm var aslında. Skill görmek istemeyenler squad battles da semi proya alıp istediği gibi oyun oynayabilir. Ama ben o step overı istesem de yapamam artık herhangi bir modda. Step over özelinde demiyorum böyle bitirilen bir sürü hareket var. Şuanki oyunun da sadece pistolle Call of Duty oynamaktan farkı yok benim gözümde.


    Hafta sonu buraların da 90 dakika top çevirdiler mesajlarıyla dolacağına görür gibiyim. Ama bu canavarı da sizler yarattınız tepe tepe oynayalım şimdi hep beraber. Updatede ne değişecek iyi oynayan yine iyi oynayacak kötü oynayan yine kötü oynayacak. Sadece alınan keyif düşecek. Yanlış karar olduğunu düşünüyorum.





  • 
Sayfa: önceki 65106511651265136514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.