Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (6509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
172.638
Cevap
784
Favori
6.098.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 65076508650965106511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Drag back tuşları keşke değişmeseydi. Alışmıştım Fifa20'de ki kombinasyona.. Eski tuşlarla yapmanın bir yolu yok değil mi?

  • whatisthematrixneo W kullanıcısına yanıt
    Div3'te de 17 galibiyet alıyordum, Div1'de de 17 alıyorum. Bazen ne yaparsanız yapın senaryonun dışına çıkamıyorsunuz. Öneri olarak oyun içerisinde taktiklerinizi ayarların. Mesela bende dengeli olanda farklı diziliş ve talimat, ofansifte farklı, ultra ofansifte farklı aynı şekilde defansif ve ultra defansifte farklı ayarlar var. Bunları yapın, oyun içerisinde rakibe fazla basmayıp gsride bekleyin, gol atıp öne geçtiniz diye rahatlayıp fantezi yapmayın, hala gerideymiş gibi oynayup disiplinden kopmayın. Bunları yaparak div1'e kadar çıktım. Birde çift st oynamayı deneyin, mesela ben çift st de daha iyi oynuyorum size de tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar şu anda 760k coins var. Toty ile birlikte sanırım sbc'ler de gelir. Yatırım yapmak amaçlı hangi futbolcuları önerirsiniz?
  • PVH kullanıcısına yanıt

    Sanırım yok ama alışmak o kadar uzun sürmüyor hocam. 2-3 maçta eliniz alışır emin olun.

  • https://twitter.com/aydnksvl/status/1351265409421488136?s=21

    Ya Ping olur anlarım momentum olur onu da anlarım ama artık bu nedir arkadaş. 3 kaçtır böyle gol yiyorum. Bu oyun falan değil bildiğin düzmece. Makine kimi isterse o gol atıyor. Millette iyi-kötü oyuncuyum diye geziyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydnksvl -- 18 Ocak 2021; 23:51:29 >
  • kerim35 kullanıcısına yanıt

    tüm mevkiler pakete düştüğü zaman açarsın toty mevki mevki gelecek çünkü mesela a günü gk ve defanslar paketten çıkacak b günü sdece orta sahalar çıkacak c günü sadece hücum oyuncuları çıkacak d günü gelincede tüm mevkiler birlikte çıkacak o D günü paketleri açarsın

  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar gördüğün kadroların hepsi çöp , asıl oyun şimdi başlıyo hiçbirşey kaybetmiş değilsin , arkadaşın söyledikleri çok doğru
  • Dostlar division rivalsta mac litimin bitti yazıyordu sanırım oyle bi uyarı alıyorum. Bunun haftasonu ligiyle alakası vardı sanırım dogru muyum ? Yani wl de oynadıgım her mac rivalsteki puanımı yukseltip ordan da odul acmamı saglıyor yani ikisi bi arada oluyor bi nevi ama beceri reytingmi etkilemedigi icin lig yukselemiyorum diye anladım ben bunu.
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Hocam alışması dert değilde hareket geçen seneki gibi etkili değil. Daha ağır yapıyor oyuncu rakip çok kolay hamle yapıp alabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cladioMakalele

    Şuana kadar gördüğün kadroların hepsi çöp , asıl oyun şimdi başlıyo hiçbirşey kaybetmiş değilsin , arkadaşın söyledikleri çok doğru
    Anladım hocam sağolun. 2022'ye ancak yetişirim dememin sebebi şu an askerdeyim terhis süreme 8 aydan fazla var. Bitince ilk işim fut'a başlamak olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edelion kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler üstadım. Dediginiz gibi yapacağım. Ama sakin kalmak zor gerçekten. Stres yönetimi bence bu oyunun en önemli aşaması. Sevgiler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mbappe tek başına neymarı 10 chem yapabiliyorken chiellini neden ronaldoyu yapamıyor?


    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    Arkadaşlar mbappe tek başına neymarı 10 chem yapabiliyorken chiellini neden ronaldoyu yapamıyor?


    Bağladığınız bir yeşil link bir kırmızı linki siler. Yeşil link sayısı kırmızı link sayısından fazla veya eşitse mevkii de doğruysa tam kimya oynar. Neymar ın 1 yeşil 1 kırmızısı var siliniyor kırmızı link. Ronaldonun 1 yeşili 2 kırmızısı var. Totalde 1 kırmızısı var eksik oynar. Ek bilgi olarak hem aynı ulus hem aynı takımdan oyuncuların yaptığı yeşil linke hyper link deniyor. Bu bağ 2 tane yeşil bağ yerine geçiyor. Mesela varane mendydeki yeşil bağ 2 tane kırmızı bağ siler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureHD -- 19 Ocak 2021; 10:8:53 >




  • PureHD kullanıcısına yanıt

    Şimdi anladım. Bilgi için teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt

    Dostum oyuncunun aldığı/alabileceği link sayısına göre oluyor.


    turuncu - 1

    yeşil - 2

    hyper (aynı takım aynı uyruk) - 3


    menajerden 1 sadakattan 1 geliyor ekstra.


    neymar 2/2 aldığı için tam ronaldo 2/3 aldığı için eksik oynuyor kısaca.

  • john ciga J kullanıcısına yanıt

    Hocam 2017 yılında ben de bu şekilde başladım FUT'a, ilk sene mantığı öğrenme ile geçiyor zaten sonra 18-19-20 ve 21'de düzenli olarak oynadım. Naçizane tavsiyem bunun hep bir oyun olduğunu unutma, bazen coinlerinle bir yatırım yaparsın tutmaz veya yanlışlıkla "buy now" yaparsın bir kartı çok paran gider veya weekend league maçlarında toksik oyunculara denk gelirsin vs vs bunların canını sıkmasına izin verme ancak o zaman zevk alabilirsin. Mesela ben Weekend Leagude silver 1 veya gold 3 yapıp bırakıyorum hiç kasmıyorum, açıkcası eğer biraz da iyi oynuyorsan zaten belirli bir seviyedeki oyuncularda o kadar fark etmiyor bile güç olarak. Neyse aramıza hoşgeldin kardeşim :)

  • İyi bir hafta olsun herkese. Şunu fark ettim, bu sene stepover ve ball roll dışında hiç skill hareketi kullanmıyorum. Sanırım bundan dolayı bazı kritik maçları kaybediyorum. 2 haftadır 18’de kalıyorum. Yayıncıları izliyorum ama skill cancel olayını beceremiyorum bir türlü. Bol bol antrenman lazım sanırım. 2 haftadır pas oyunu oynamaya çalışıyorum elimden geldiğince ve cidden oyundan zevk aldım diyebilirim. Gece 2’den sonra giriyorum artık ve fazla bir yavaşlık olmuyor. Acaba öğle saatlerinde, geceye göre kısmen daha güçsüz rakiplerin denk gelme ihtimali fazla mıdır diye düşünmüyor değilim.

    Bonus kırmızı oyunculardan bir şey gelmedi. 11 tane kırmızı birikmişti, onlarla da yükseltme yaptım ama 87’lik Hummels geldi 2 senedir 1 tane bile işe yarar kırmızı gelmedi maalesef. Sağlık olsun. Bol şanslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydnksvl

    https://twitter.com/aydnksvl/status/1351265409421488136?s=21

    Ya Ping olur anlarım momentum olur onu da anlarım ama artık bu nedir arkadaş. 3 kaçtır böyle gol yiyorum. Bu oyun falan değil bildiğin düzmece. Makine kimi isterse o gol atıyor. Millette iyi-kötü oyuncuyum diye geziyor.

    hocam bu olursa haritadan oynamaya çalışıcan başka çaren yok gibi =)

  • b.emre kullanıcısına yanıt

    Hocam tamamen PL kadrosuna dönebilirsiniz. Sol beke Tierney veya Tsimikas gibi hızlı bir oyuncu alabilirsiniz. Orta sahada Wijnaldum’un yanına Sissoko alabilirsiniz. Werner’i de Martial’in yanına atıp; sağ kanada Lucas’ı alabilirsiniz. Veya maç başında Son’u forvete atıp, sol tarafa yedekten Dembele sokabilirsiniz. Sağ beke Semedo, Walker veya Bellerin alabilirsiniz. Stoper olarak da Gomez’in yanına Davinson Sanchez’i ekleyebilirsiniz. Yedekten de Dembele ve Adama Traore gibi hızlı oyuncuları sokabilirsiniz. Bir de oyunun verdiği ücretsiz oyuncu görevlerini yaparsanız, ilk 11’e veya yedek olarak alternatif olabilir. Swap görevlerini de yapmayı unutmayın. Bol şanslar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 19 Ocak 2021; 13:9:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAkemleri hakikatrn duzeltilerse cok iyi gecen hafta bisnkaleye vuracakkennrakip kaydindari kart bile vermedi 😂😂hakemleri sanirim bizim ligdeki algoritmaya gore ayarlamislardi😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 65076508650965106511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.