Hocam ben beğendim bellerini. Samedoyu sattım piyasası düşüyor bilginiz olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim dun karsima cikti. 6-7 tane yedim. Hatta kolu parcalayacaktim. Hanim korktu yani. Vallahi deliricegim artik. Biraktim zaten fut championsi. Ruh sagligim mental olarak coktu. Tanidiklarimada soyluyorum. Bu oyun haric her turlu keyifli aktivite yapilir. Bundan uzaklasmak sart < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bndede ayni durum var gece 12 den sonra baglanti duzeliyor bulundugunuz bolgedeki yogunluktan oluyordur ea zaten sikintili bir firma < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O kadad iyi mi ya bana kirmizidan geldi 81 ligi de gelmisti ikisini de oynatmadan attim kenara. 3*skill adam ilerde oynatamiyorum. Ama oyle buglu bir durumu varsa deneyeyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana 84 lugu cikmisti satilanaz bnde atmistim kenara karsiya gelince bana sikinti cikariyor bnde 1-2 gundur deniyorum fena degil en azindan yedeklere koyun ben oyle yapiyorum cabuk oldugu icin sinradan girince kimya sikintisi hissedilmiyor ama sanada bagli ben mesela wernerden hic verim alamadim pl de bana gore en iyisi rashford ve martial ama millet wernerle oynuyor hep < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence olmaz hocam ama emin konuşmamak lazım. Zaten gelecek hafta perşembe gününe kadar kalkacak onlar diye biliyorum. Ama Elite yaptıysanız ve TOTW garanti verilen paketleri sakladıysanız, oralardan çıkıyor Messi, Rashford vs. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 27 Kasım 2020; 17:11:18 > |
Walker yerine oynattım birkaç maç beğendim ben sırıtmadı hiç. Haftasonu liginde tam belli eder kendini. Bide bende satılamaz otw Partey var harika oldu yeşil link. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Black Friday kapsamında gelen anlık görevleri kaçırmayın derim. Az önce nadir oyuncu seçimli bir görev geldi. Şansınıza iyi bir oyuncu denk gelebilir. Bol şanslar. |
Dorukhanilhan fifa14 ten beri taniyorum seni dostum nasil gidiyor maclar riv9 la kapisiyordun hala ust seviyeler devam mi:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen hocam cok yavas asiri lagli oyun.gece iyilesiyor biraz yapacak bisey yok malesef 1-0 yenik basliyoruz gecikmelerden lagdan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana da Odegaard geldi |
Hocam selamlar , ben de mutlaka sizi tanıyorumdur nickten çıkaramadım sadece , siz de iyisinizdir umarım. Maalesef şu anda iş güç ten dolayı anca 24-25 yapabilyorum. Yurtdışına çıkabilirsem tekrar profesyonel seviyeye dönebilirim ancak. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 27 Kasım 2020; 21:12:12 > |