< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Az once benim kadromun 2 -3 kati adami 3 penalti 1 freekick ile 4-3 yendim cildirdi. bide espor BL yaziodu esporcu galiba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bugün Rivals'ta ciddi derecede bir şey var.2.yarı başladığı zaman benim futbolcular adeta sahada sürünüyor resmen.Rakip futbolcular nitro takmışsın gibi koşmaya başlıyorlar.Oyunda 2.yarı başladın mı delirtiyor adamı. |
|
|
Garantili Base Icon görevi geldi. 87 & 86 & 85 ve 85'lik kadrolar istiyor. Ayrıca 3 tane de TOTW oyuncusu istiyor. Tek seferlikmiş, tekrarlanabilir değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 24 Kasım 2020; 21:7:30 > |
oyun cikali 1 ay olmus 500k lik sbc geldi millette 500 k olsa takim kuracak..kim riske eder ki ? listede 120 tane icon var base.100 tanesi 200k lik adam.. |
tekrarlanabilir olsa oblak'lar tavandı. bunlar tam çakal valla. yine iyi para bıraktı ama. kurtuldum oblak'lardan. |
castro yu izliyorum del pierolar cantonalar havada ucusuyo seytan durtuyo ama yapmiycam.. bedavaya nerdeyse yapabiliyorum kesin 200k lik adam cikacak cunku |
arkadaslar 1.2m ye kadar premier lig ya da icon st kimi onerirsiniz? |
baby del piero yu al hakkını veriyo cok iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |