< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam merhaba , ben momentum hissetmiyorum maçlarda bana göre momentum varsa 10 maçta 1 defa geliyordur. o yüzden konuşulanlara pek bir şey yazasım gelmiyor. Sadece gecikme oyunun motorunu bozuyor , siz tackle ı geç erken yaptım derken top once sıze sonra rakibe carpıyor tekrar onunde kalıyor. Ben sakın oyunu tercih ediyorum , boşluk bulana kadar pas , skill atıyorum buluncada allah ne verdiyse. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen hocam ama cok sacmaliyorlar. Rakiple aramda 5 metre varken eli ayagi birbirine dolasmaya basliyor. O yuzden cdm leri 7 kimya ile stopere koyuyorum. Vidal ve naingolan, normal stoperlerden daha iyiler. Ama oyun oynanmiyor. Seasons maci yapiyorum division 6 geldim en son daha yenilgi almadim. Ama fut girince pas diye bir sey yok. Adam aliyor rashfordu 2 skill yapiyor. Benim defans yaklasmiyor adama. Dogru yone bassam bile bön bön bakiyor. Birden 5 metre ilerliyor. Ea bu kadar salak mi anlamiyorum. Rakip geliyor adamin tek bir defansif oyuncusu yok. Almis ortasahaya mbappe, neymar, rashford, lucas, ronaldo, maximin. Bu adamlara karsi ben pas yaparak ortadahayi gecemiyorum. Adamlarin top kesmesi 45 i gecmiyordur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam mesela ben oyunun acigindan yararlananlara laf etmiyorum, mesela bi rakiple oynadim dun 11 kisi savunma yapip lozano ile forvette ucgen atip bi anda 3-0 yapti maci.Sinirlenmedim cunku bu bi oyunun acigi ise ve adam da bunu kullaniyosa o suclu degil,adama da yazdim zaten sinir bozucu ancak suc sende degil oyunu yapanda gg falan diye.Bu tarz olaylara laf etmiyorum ben zaten.Bu sene sinirlenmiyorum abarti sekilde,oyunun hali ortada ve bunu bilerek oynuyorum,tepki vermek oyun ici konstantrasyonu dusuruyor sadece. Fakat sutlarimin inatla girmedigi veya rakibin tum paslarinin gecip bi anda 3-0 yaptigi maclari falan gorunce anliyorum o maci hicbir turlu kazanamayacagimi ve caresiz bi sekilde kaliyorum bazen.Elite yaptim yine bu hafta ama son 3 maci kazandim da oyle geldi anca. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 24 Kasım 2020; 1:1:10 > |
Benmde anlamadigim nokta bu vasat adamlar oyunda ucuyor bence en buyuk sorum momentum hakemler ve hiz ..ama degistrmezler satiliyor cunku aslinda fifanin ozu bu langirt mantigi pesi gecmek icin ps3 un ilk zamanlarinda pese benzediler oyuncu cektiler isin ilginc yanida pes fifanin langirt haline benzemeye calisti ve suan ikisidre langirt pes6 dinamginde bir oyun ciksin yine ele gecirir herseyi 2006 dan sonra malesef futbol oyunu cikmadi piyasaya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şutlar daha mı isabetli block yemiyen şut yok oyunda maşallah. Her şuta bi bacak uzatan var 80 ovr. olsa bile, geride kal verip düşünmeden tek derdi ara pası ile gol bulmaya çalışanlarda cabası 20 yi özlerde olduk hayırlısı |
arkadaşlar kardeşlik yaparak oyun aldık arkadaşımın hesabı tr benimki us Fifa points nasıl alabilirim? |
aynen öyle oldu hocam |
Oyunu aldığın hesaptan açtıysan oyunu direkt geliyor mağaza bölümünde paketlerin. |