< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 23 Kasım 2020; 1:28:31 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Su saatlerde bile oynanmiyor oyun ne kadar cöp bir sirkettir bu ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gunaydin, o kadar guzel yazmissiniz ki gercekten 2 kere okudum. Soylemek istedigim herseyi dile getirmissiniz. Bende artik birakma noktasina geldim. Keyifle oynamak istedigimiz su oyunun geldigi nokta gercekten cok uzucu ... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar hocam uzun bir aradan sonra tekrar hoşgeldin, oyun geçen sene bildiğin gibi son patchle özellikle tam Fifa 21 oldu her hafta ayrı bir bağlantı vs problemi oluyor pingler Everest'te takılmak için gireyim diyorsan al yoksa Cyberpunk al derim ben de merakla bekliyorum o oyunu daha fazla erteleme almaz umarım. |
Aynısı bende oldu hocam 17 de 13 ile başladım sonra 10 maç arka arkaya kaybettim uzatmada zar zor kazandım 11. maçı zamanım olmadığı için arada vermedim normalde 2 maç kaybedince ara veriyordum |
werner kesinlikle tavsiye etmem !!! Sadece sonradan oyuna aldigim bir topcu. Martial jesus rashford hepsi wernerden 5 gomlek ustun. Werner o kadar duzki sadece kosuyor. Ben isinamadim bir turlu. 86 lik Fut champions karti cikmisti. Hep yedek tuttum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngmoney -- 23 Kasım 2020; 10:56:2 > |