https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Server-in-Turkey/td-p/9238247 Malesef hepimiz avrupalaların önüne koyun gibi atılmış durumdayız. Linkteki konuyu herkes Uplasın =( Belki sesizimi duyan bi EA lı düşük pingli bi yere server kurar da rahatlarız =) |
En iyi avrupa serverı 70 ms Monitör gecikmesi 1 ms Kontroller gecikmesi 4 ms Teoride en hızlı 75 ms ediyor. Adamlar herşey dahil full+full 15-20 ms de falan oynuyorlar. Şartlar her zaman mükemmel olmuyor, kısacası bizim bu oyunu 100 ms den daha iyi oynama şansımız yok =) Adamın rodrisi bi koşuyor ben koşuya başlayamıyorum çünkü 5 frame geriden izliyorum oyunu. Evet izliyorum oynayamıyorum =) Bazen o kadar gecikme oluyor ki oyun düzeltme yapıyor bana. Adamlar bi anda hızlanıyor... Neyse anlat anlat bitmez bizim derdimiz =/ |
Guzel ozetlemissiniz ! İsimiz cok zor.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 19 Kasım 2020; 17:17:42 > |
Bu hafta sonu ligi için kayıtlar kapandı mı ? zaman bulamadım 2k puan tamamlamak için bitmediyse bu gece yardırayım |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
öyle mi yarın başlıyor normalde katılımlar devammı ediyor o sürede ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cumartesi sabah 10 a kadar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ronaldo için khedira geldi, yapan çok olur.Satılamazınız çok varsa bence yapın kenarda dursun ronaldo eklediğinizde uygun formasyon ile full kimya oynatırsınız. |
cok sacma bir hata var oyunda.. https://www.fifauteam.com/fut-rivals-rewards-fifa-21/ DIV 1 rank 2 odullerine bakin OPTION 3 | Untradeable Packs 1,000 FUT Champions Points Bu da Div 3 rank 1 odulleri OPTION 3 | Untradeable Packs 375 FUT Champions Points div 1 de rank 1 olmayacaksaniz div 3 veya div 4 rank 1 kasmaniz cok daha iyi odul veriyor.. |
oyun basindan beri 500k lik kadro ile resmen hard mode takiliyorum aslinda 1.5m luk kadro kurabilirdim oyunun hemen basinda nerdeyse.. acaba yanlis mi yaptim.. kenarda ki 1m simdi 2m oldu ancak sanki oyun basinda kurup 23 win kovalasam daha iyiydi.. |
benim once ki hesapta hep olurken yeni hesabimda hic olmadi. tamamen tactic ekraninda cok oynayip oyunun ayarlarinin crash yemesi ile alakali.. |