< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Önceki ayın görevi daha bitmemiş hocam, bence o bitmeden gelmez. Ya da haftaya cuma gelebilir diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyiymiş hocam fiyatı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesin mbappe nin kendisini ister 2.5-3m civarında olur bide alanlarda içimizden geçer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sonda istemiyor mesela hocam mbappe 2 milyonu bulacaktir ama son cok gereksiz sekilde pahali olmus normal gold kartina göre öyle aman aman bir artisi da yok onun yerine gider yari fiyatina maneyi alirim mesela satilabilir |
Kur ve bana dua et bu kadro ile 17 win ve div 2 deyim haftalardır yan hesap ile. ancak bende tek fark emre can yerine kimmich var.ilk işin onu değiştrmek olsun. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OYUN içi taktiğin nedir hocam. Futbolculara verdiğin komutlar nedir. |
Sona hiç değmez mbappe fena bişey olur kolay kolay vermezler onu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Katiliyorum, boyle durumlarda constant pressure ve team press acip rakibi bozmaya calisabilirsiniz. Ya 7-8 olur ya da mac doner. 4 - 0 bile olsa 1 tane gol attiktan sonra 4-3 e cok cabuk geliyor mac, sonrasinda kazanmak tekrar dengeli oyunu saglayip sakin kalmaya bakiyor. Oyunu her secenekte keyif almak icin oynamaya calisiyorum, yenilsem bile rakip benden iyi ne yapiyor diye kendimi zorlamaya calisiyorum. |
Tesekkurler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Az önce WL maçında oyuncum kendi kaleme doğru koşarak gitmeye başladı, kol falan da takılı kalmadı, pili çıkardım oyuncu kaleye doğru giderken top kaleciye geçti oyuncu ona çarptı, top kalecideyken de devam etti kaleye doğru gitmeye neyse ki korner oldu. Böyle bir şey ne gördüm ne duydum daha önce. Gol olsa kafayı yedirirdi bana. |
O bazen bendede oluyor hemen kolu ps tusuna basılı tutup ayarlardan kapatıp tekrar açınca düzeliyor. |
![]() Arkadaşlar şöyle bir kadrom var bilgisayarda oynuyorum sizede sormak istedim 130k da param var takıma dembele eklemek istiyorum havertzi sterlingi pek beğenmedim kadro öneriniz varmı dembeleli rashfordlu veya hazardlı falan |
gecen sene 6 ay icinde 500 cesit custom taktik denemis birisi olarak en iyi taktigin defaulta yakin komutlar oldugunu gordum :) 4-2-3-1 sag bek sol bek geride kal 1 cdm geride kal ram defansa don lam defansa don
defans sert kontrolden sonra press 5 genislik 4 derinlik atak dengeli 5 genislik 4 ceza sahasi 2 2 |
22 k dan topladigim benzemalar 38k yi gordu bile..50 tane almistim.sirf bu yuzden 1 aydir 500 k lik kadro ile oynuyorum ana hesapta :) satsam mi daha beklesem mi acaba.. ikon gorevleri gelince daha artar sanki ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gecen sene blackfriday oncesi herkes sattigi icin , bf de fiyatlar yukseldi acikcasi senin keyfine bagli ben aldim yani beklet beklet sonra oyun bitiyor zaten asil boyle kartlarin keyfini suanda surebilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |