< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
coins satışı yasaktır diyor, hesap satışı ile ilgili bir yasak yazmıyor. peki ilan sayfasının linki nerede? |
demin rakip 3 kez maci durdurdu ve sonuna dek bekletti duraklamalarin ardindan netim gitti normal mi bu ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu ilanlar yüzünden bu sayfaya uğramak gelmiyor artık içimden. o hazır dizili kadroyu alıp oynayınca bu ultimate versiyonun zaten bir heyecanı, hevesi kalmıyor ki. |
Oyun cidden başlarda olmamıza rağmen hem market, hem oynanış hem de server açısından o kadar rezil geçiyorki hocam insanlar takım, taktik, oyuncu öneri sormak yerine hesabı elden çıkartmak istiyorlar onları da anlıyorum ama burası yeri değil tabiki de. |
Evet haklisiniz ne yazik ki herkes sacini basini yolmus halde !!! Ben weekend league bile biraktim. Tam bir sacmalik oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
malesef kanatlardan verim almak bence ucuz kadrolarda çok zor . Dembele Hazard Saint maximin tarzı biraz daha pahalı oyuncular kanatlarda fark yaratmaya başlıyor. Onun dışında başlangıç için gayet makul bi kadro bence |
Ben de kör topal oynuyorum valla dostum bağlantı vs değil de senaryolar o kadar çoğalmışki bu sene 2 pastan sonra o maçın seyrini anlayabiliyorsun en kötü olan da bu. |
|
Haklisiniz! Bazen dk 28 3-0 adam one geciyor direk cikiyorum. Oyuna devam bile etmez oluyorum. Hic boyle yapmazdim.. inanin uzuluyorum emegime ve zamanimiza yazik.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
250K civarı premier lig takımı toplar mısınız? 4-1-3-2 oynuyorum. Çift forvet kaldığı sürece sistemde değişiklik yapabilirim. Çift forvette rakip sahada daha iyi oynuyorum. |
Fransa ligi ne zaman belli olur? Mbappe kesin gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |