Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (5358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172.616
Cevap
786
Favori
6.097.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 53565357535853595360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İkon swaps tan hierroyu yaptım. Gölge bastım. Baya kötü geldi bana çok korkak oynuyor. Hernandez nif karttan daha çok verim alıyorum fakat o kadar uğraştığım için vazgeçemiyorum da hierrodan. Hierroyu beğenmeyen tek ben miyim? Diğer partner lenglet bu arada. Hernandez pata küte her topu kesiyordu hierro korkak geldi bana. Anchor basıp denemeyi düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildeniz -- 24 Şubat 2020; 13:17:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icon swapta hangisini onerirsiniz arkadaslar su an 6 tane var elimde 10 a kadar cikabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Eintabian kullanıcısına yanıt
    cornet nasil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saubjk06 kullanıcısına yanıt
    ben yedder ile forvette iyi iş gördü zayıf ayağının 5 olması avantaj ama 35klık bi adam olduğunu da unutmamak gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Eintabian -- 24 Şubat 2020; 13:46:39 >
  • Cuma gecesi bağlantı rezaleti nedeniyle 3 maçım direk bağlantı koptu yenik saydım dediği için gitti ve 10 maçta 3 galibiyet alabildim.
    Cumartesi gecesi çok iyiydi 10 maçta 7 galibiyet aldım.
    Dün gece ilk 5 maçımın 4ünü kazandım. 6. maçımı da bağlantı kopması sonucu kaybedince, ve tabii öncesinde menüde gezerken bile kasmalar vs baş gösterdiğinden, hiç 17 yapacağım diye kasma, git yatağına uyu, zaten 14 yapmışsın dedim :)

    Kadroya uzun zamandır düşündüğüm Zola'yı (90) aldım. Forvette gayet iyi, pasları, aralara girmesi, şutları vs çok hoşuma gitti. Ama o var diye Son yedekte bekliyor :) Fiyatı da düşüyor bu aralar, test etmek isteyen varsa denesin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn1905 -- 24 Şubat 2020; 13:44:45 >
  • Arkadaşlar merhaba. Bir konu hakkında çok kararsız kaldım, forvete 89 Drogba mı yoksa 91 Kluivert mı? Siz hangisini alırdınız benim yerimde olsaydınız forvet bütçem 600 k ve kimyayı sağlamam için forvetin ikon olması lazım. İkon olarak bütçeme göre diğer forvet adaylarınız varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anildeniz

    İkon swaps tan hierroyu yaptım. Gölge bastım. Baya kötü geldi bana çok korkak oynuyor. Hernandez nif karttan daha çok verim alıyorum fakat o kadar uğraştığım için vazgeçemiyorum da hierrodan. Hierroyu beğenmeyen tek ben miyim? Diğer partner lenglet bu arada. Hernandez pata küte her topu kesiyordu hierro korkak geldi bana. Anchor basıp denemeyi düşünüyorum
    Hocam keske harcamadan swaps kartlarını tavsiye isteseydin.Prime essien,baby blanc,van der saar,koeman dısında alınacak kart yoktu icon swaps2den alınacak aslında.Bence hiç zorlamayıp başka isimlere yonelin klupte bulunsun kenarda dursun
  • Teşekkür ederim bu hafta 442 yi deneyeceğim. Forvette mbappe mi yoksa neymar mı kullanılıyor daha çok. Bana göre Neymar daha golcü ama sanki mbappe daha kolay pozisyona giriyor gibi.
  • furiii F kullanıcısına yanıt
    Neymar-ben yedder ters ayakları 5 olduğu için daha tercih edilebilir ama ben mesela ben yedder i sağ kanat st de messi-mbappe den daha fazla verim alıyorum, sende deneme yanılmayla yap hocam tercihini

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfbul

    Arkadaşlar merhaba. Bir konu hakkında çok kararsız kaldım, forvete 89 Drogba mı yoksa 91 Kluivert mı? Siz hangisini alırdınız benim yerimde olsaydınız forvet bütçem 600 k ve kimyayı sağlamam için forvetin ikon olması lazım. İkon olarak bütçeme göre diğer forvet adaylarınız varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
    prime owen, teşekkürü sonra iletirsin
  • Merhaba. Sadece bilgi amaçlı soruyorum. 6 M coins şu sıralar ortalama ne kadardan satılıyor ? Ona göre oyuna devam edip etmemeye karar vereceğim de?
  • izmir1914 İ kullanıcısına yanıt
    Şimdiden teşekkür ederim yalnız skills 3 fizik düşük ama kafama soktun hocam şimdi oweni sence artısı ne bu iki forvetten:))
  • Yeni başlayan benim için öneriniz nedir bu görevleri futbin dışında gösteren bir site varmı. Sbc veya ikonlar için bir rehber mevcutmu.

    Futbin sitesinde ikonlarla ilgili squad var bu takımları kurup nu takımlarla maçlarmı yapmam gerekiyor tam olarak anlayamadım lütfen yardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcnn1987 -- 24 Şubat 2020; 15:7:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wolfbul W kullanıcısına yanıt
    Merhabalar tavsiyem ikon alacaksan bile denge çevikliği düşük ağır olan yani pivot st almaman oyuna uygun olan en az zayıf ayağı 4 (5 olursa mükemmel olur) hızı ve çevikliği bitiriciliği iyi olan adamlar tercih etmelisin Drogba ve Kluivert da bu profile uymuyor ama iyi oynuyorum bu tarz adamlarla dersen bilemem Zola, Del Piero gibi adamlar dediğim tarza daha uygun seçim senin tabiki de
  • mrcnn1987 kullanıcısına yanıt
    ALLAH kurtarsın yol yakınken dön bence sağlığına yazık olmasın
  • The Eintabian kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Prime Owen'ı aldım del Pierro için biraz daha para kasmam gerek.
  • Son 2 gündür her 10 maçtan 7-8inde gold dembele görüyorum buff mu geldi bu karta? Sağda oynatan var forvete koyan var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrcnn1987

    Yeni başlayan benim için öneriniz nedir bu görevleri futbin dışında gösteren bir site varmı. Sbc veya ikonlar için bir rehber mevcutmu.

    Futbin sitesinde ikonlarla ilgili squad var bu takımları kurup nu takımlarla maçlarmı yapmam gerekiyor tam olarak anlayamadım lütfen yardım
    Majezik
    Apranax

    Vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfbul

    Şimdiden teşekkür ederim yalnız skills 3 fizik düşük ama kafama soktun hocam şimdi oweni sence artısı ne bu iki forvetten:))
    drogba ve kluivert çeviklik dengesi çok kötü olan forvetler, oynanışa uygun değil. hepsini kullandıgım için bunu rahatlıkla sana söyleyebilirim.

    bütçeni düşünür isek de butragueno olmuyor. Kendisi hem çevik hemde 5*wf ye sahip.

    Owen için yapacagın tek skill L2 şut fake ve açılı şut fake olsun.

    bitiriciliği çok iyi.

    bu arada wf si 3* olmasına rağmen bütçen dahilinde prime hernandez de deneyebilirsin, ondan da memnun kalacagına eminim.
  • habbitt kullanıcısına yanıt
    Fifa 19 da ara vermiştim bu senede oynamıycaktım dayanamadım.çok fazla kart çıkmış ömceden haftalık oyuncular gelirdi şimdi arşa varmış kart olayı görevlerde cabası.bir türlü ikonlar için ne yapmam gerektiğini anlamadım mesela 😁
    Platform ps4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcnn1987 -- 24 Şubat 2020; 16:47:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 53565357535853595360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.