Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (1390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.976
Cevap
226
Favori
1.188.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13881389139013911392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • appachii kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler yazı için, origin id nedir sizin? Daha önce karşılaştık mı oyunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa15 id appachii00 daha önce karşılaştık mı bilmiyorum. Forumdan bi arkadaşla co up oynamıştık onuda hatırlamıyorum. Sadece maçtan önce hile yapan kişilerin id lerini aklımda tutmaya çalışıyorum ki maça başlamıyım :) akşamları genelde 8-10 arası oynuyorum, denk gelirsek yapalım bi maç.
  • Draft modu beğendim ben , price range den dolayı böyle bir mod oluşturulmak istenmiştir diye düşünüyorum herkes iyi oyuncularla oynama şansı bulsun diye. Ayrıca daha adil bir mod olmuş herkese çıkacak oyuncu şansı eşit bir mod çünkü. Bir de söylemeden edemeyeceğim bu modu görünce aklıma direk Hjerpseth in video geldi fifa 12 idi yanlış hatırlamıyorsam kendisi bir slot machine modu uydurmuştu. Buna sadece şekil olarak benziyor aslında ama o da bana şu videoyu hatırlatmaya yetti yani :)



    Oynanışa gelirsem de şutlarda hafif bir yumuşama olmuş ki süper olmuş , buna karşılık üzerine kalecileri ve takım savunmasını iyileştirmişler ki cillop olmuş :) Fakat fut da ne kadar yansır oyuna bilmiyorum. Beta da fut oynayan arkadaşlara sormak lazım. Kafa topları aynı şekilde iyileşmiş. Hem isabetli vuruluyor kafa toplarına hem de sert bir şut etkisiyle de -pozisyona göre- vuruş yapmak mümkün olmuş. Paslar yavaşlamış ama kötü etkileyecek düzeyde değil. Hızlı koşularda çalım aynı sayılır defansif anlayış iyileştiği için adam geçmek o kadar da kolay değil. Yeni gol sevinçlerinden tek gördüğüm kameraya kalp yapmalarıydı ve gayet güzeldi nihayet eklemişler dedim sadece :) Animasyonlar oyuncu tepkileri daha insansı ( ) hale gelmiş diyebiliriz. Grafiklerde de sadece detay anlamında iyileştirme olmuş aynı şekilde animasyon gibi değil de gerçek görüntüymüşcesine bir efekt katmışlar.

    Ayrıca benden başka deneyen var mı bilmiyorum ama HANDBALL (topa elle dokunma) bayağı iyileştirilmiş. Bazen çok saçma olabiliyor ama gerçekten pozisyonuna göre diyorsunuz ki "İşte gerçekte burada elle müdahale olurdu." . Mesela bugün bir şut çektim ceza sahası dışından ve Ramos top hızla gelince eli havada yakalandı ve hakem PENALTIYI VERDİ :) ve bu gerçekten çok hoşuma gitti tam da gerçekte olabilecek bir pozisyon olmuştu çünkü. Fakat online de kullanılmıyor olmasını anlayamıyorum. Ayrıca hiç bahsedilmiyor kaç senedir oyunda olan bu olaydan. Galiba henüz iyileştiremediklerini düşünüyorlar. Neyse çok konuştum benim oyunda gördüklerim bunlar arkadaşlar.

    Son olarak iyi ki kadın oyuncularla erkek takımlar karşılaşamıyor :) Fifa da erkek erkeğe neler olduğunu gördük geçtiğimiz yıllarda bu sene daha fena şeyler olabilirdi :)
  • Dün gece demo da birkaç maç yaptım ilk izlenimlerim gayet olumlu oynanış gerçeğe daha yakın olmuş detaylı incelememi biraz daha deneyimledikten sonra yazacağım.
  • web app ne zaman gelecek 16 da yoksa gelmiyecek mi
  • Şu oyun için yeni animasyonlar, yeni grafikler, saçmasapan ve gereksiz özellikler istemiyorum artık. Tek istediğim şey oyundan scripting'in kaldırılması ve oyunun paceye bağlı olmaması.
    Geçen sene pace yanına bir de fiziği eklediler, ama pace hala açık ara önde. Ultimate teamde her maçta sturridge'ye, ibarboya karşı oynamak istemiyorum artık. Defansta Mertesacker yerine Onuoha gibi oyuncular olmasın istiyorum. Orta sahada her maçta ramiresi görmek istemiyorum, çeşitlilik istiyorum biraz. İnşallah bu sorunları çözerler diyorum ama imkansız tabi bunlar. Oyun çıktığı gibi aynı şeyler yaşanmaya devam edecek.
  • appachii kullanıcısına yanıt
    Betada Draft modunda şampiyon olunca 3 tane pack veriyordu.(1 Silver player pack-1 gold player pack-1 jumbo premium pack)
    Şampiyon olup elinince elindiğiniz tura göre teselli için hediye verilecek.Örnek ilk maçta yenildiniz bronze veya silver pack 2.turda elindiniz normal 5 klık gold pack 3.turda elenirseniz 12 player çıkan gold pack gibi.
  • arkadaşlar bir sorum olacak. 10 gün sonra almanya ya gideceğim. acaba oyunu kutu olarak ordan mı alsam? daha ucuza mı gelir? almanyadan alınan oyun almanca olmasın?
  • demoda fark ettiğim en önemli şey sprint tuşuna basılı tutup oynadıkça maç sonu oyuncuların enerjileri çok azalıyor buda oyunu hücumda pas savunmada ise devamlı adam değişerek alan daraltmaya zorluyor ki bir çok kişi maç sonu diri kalmak için sprinte basılı tutup oynamaktan fedarkarlık edecektir ve bence pace i yüksek oyuncular yerine bu sene stamina sı yüksek oyuncular iş yapacak.Ayrıca kondüsyonu yetmediği için son dakikalarda maçı kaybeden bir çok kişide burda gene momentum diyecektir
  • Platform ps4 benim oyun bence gayet hızlı hele geçen yılki 15'in demosuna göre 1 kat daha hızlı yavaş diyen arkadaşlar bilemedim. Yavaş olan bir durum var oyuncuyla topa basıp dönüşler yapmak istediğinizde çok ağır kalıyor rakip topu hemen alıyor ayrıca top kapmak şuan herkese zor geliyor ikili mücadelelerde ısrarlı şekilde analogla doğru hamleler yaparak kovalayıp doğru zamanda hamleyi yapmak gerekiyor ve kaleciler ayarladığınız zorluk derecesine göre topları çıkartması kolaylaşabiliyor.

    15'in demosunda her şutum direkte patlarken fut'da çok başıma gelmiyordu şimdide 16'nın demosunda uzaktan çektiğim şutların çoğu direğe değip içeri giriyor gayet zevkli bir halde :)

    Bunların hepsi rakip bilgisayarken oluyor tabi online modda oynanışlar çok daha farklı oluyor sizinde takdiriniz şuan bile 15'de bilgisayara karşı maç yapsanız oyun stiliniz değişiyor zaten oyüzden fut hakkında çokda açıklayıcı olmuyor demolar emin olacağınız tek şey hız yine çok önemli halde olacak ama goller sürekli halde ne orta kafa ne havadan ara paslar olur bir kalıp haline girmez her telden atılabilecek goller bekliyorum ben bunun yanında çaprazdan yerden falsolu plase şutların bol bol çekileceği bir fifa 16'da olabilir

    En önemlisi yorgunluk, pres yapayım derken maç sonuna doğru oyuncularda hal kalmıyor bunu atlatmanın en kolay yolu çok pas yapıp senin değil rakibinin yorulmasını sağlamak ve her maçın son dakikalarında avantajı elde tutmak önemli. Son olarak FITNESS KART diyorum ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blllade -- 9 Eylül 2015; 12:04:44 >
  • Suan oyunun zor olduguna bakmamak gerek cunku bilgisayar daha saglam defans yapar daha temkinli oynar. Online'a gecince gercek oyuncu defansa pek onem vermiyor.. Oyun online modda cok daha rahat olacak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: appachii

    fifa15 id appachii00 daha önce karşılaştık mı bilmiyorum. Forumdan bi arkadaşla co up oynamıştık onuda hatırlamıyorum. Sadece maçtan önce hile yapan kişilerin id lerini aklımda tutmaya çalışıyorum ki maça başlamıyım :) akşamları genelde 8-10 arası oynuyorum, denk gelirsek yapalım bi maç.

    Eve gidince zevkle eklerim hocam kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp olmuş desem çöplere yazık
  • DarkGathering kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarım fifa 16yı kaldırmayınca ben(temsili)
  • DoDoking kullanıcısına yanıt
    açıkçası cidden ben beğenmedim şutlar ve gol sevinçleri güzel geri kalan her şey çöp
  • Androide de fifa oynayan var mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müsadenizle sizleri bende eklemek isterim
  • DoDoking kullanıcısına yanıt
    Bu aralar gördüğüm en güzel temsillerden hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thema Player

    Müsadenizle sizleri bende eklemek isterim

    İmzamda yazıyor hocam benim id ekleyebilirsin tabi ki :)
  • Tamamdır hocam akşam eve geçince eklerim inşallah
  • 
Sayfa: önceki 13881389139013911392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.