Şimdi Ara

FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR) (7445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166.653
Cevap
270
Favori
4.454.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 74437444744574467447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeSsTuR

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cosuonjx

    quote:

    Orijinalden alıntı: DeSsTuR


    quote:

    Orijinalden alıntı: Drizzy.

    defans anlamında çok büyük sıkıntılar var oyunda. resmen oyunu herkes gol atsın tüm maçlar gollü geçsin herkes mutlu olsun tarzında yapmışlar, hiç sekmeden title ala ala division 3 e kadar geldim 3 maç sonra 2 e geçicem büyük ihtimal ama gol yemediğim maç çok az. 2 3 tanedir belki. her maç muhakkak gol oluyor ne yaparsan yap o gol olucak arkadaş.. öyle deli gibi skorun üstüne yatan biri değilim, her maç yediğimden çok gol attığım için kazanıyorum ama bıktım artık yahu.. geçen maç bir türk arkadaşla oynadık tüm maçı domine ettim 2-0 öndeyim dakika 80 bir penaltı, ama alakası yok. kaleciyle adamın önüne yatıyorum topta bende kalıyor ama penaltı. o dakikalarda alttan alttan "şu güçsüz arkadaşa yardım edeyimde maç 2-2 bitsin " diyen bir çocuk arkada kıs kıs gülüyor sanki . dakika 89 da bir penaltı daha, oda alakası yok. allahtan onu kurtardımda aldım 3 puanı..

    dediğim gibi bu defans işine bir patch gelmesi lazım, ben daha 1-0 2-0 kazandığım bir maça şahit olmadım, hayatımda yapmadığım cingenlikleri bile yaptım dakika 80 de 5-3-2 e bile döndüm ama yok arkadaş o golü yiyiceksin.

    Eski 3 arkadaşız pc de online oynuyoruz amatör eski lisanslıfutbolun içinde kişileriz...dün online kendi aramızda maçlar yaptık toplam 3 macimin 0-0 bittiğini söyleyim....ultimatede oynuyoruz ama 3-2 3-3 çoğu 1-0 biten maçların bile var...selzenişleri anlamıyorum...kolay gol yiyenler,ortadan yardiranlar,yandan bindirenler :)) tutulamayanlar....eyvallah tmm oyunda hatalar illaki var olur olacak ta ama şu haliyle bile mükemmel olan oyuna üst sayfalarda bok atanlara,fifa14 te aslandim bunda kedi olduk diyenlere üzülüyorum.... herkesi tatmin etmek kolay olmasa gerek....ultimatede,sezonda bir şey diyemem ama dostluk maçında surekli ortadan yardıran bir arkadasim varsa o adamla son maçın olur...demek istediğim niyettir..oyunu hangi niyetle oynadığın çok önemli skor mu ? Futbolamenta mi ? O yüzden dostluk maçları favorimdir her zaman

    Oyunda hatalar yok kardeşim açıklar var ve bunu da maalesef herkes kullanma peşinde. İleriye ve kanatlara hatta bu sene CAM'a bile hızlı adam koymadan oynanmıyor. Çünkü hız ile çok kolay goller atılıyor. Ben şahsen hala daha oturaklı adamlarla oynamaya çalışıyorum ama rakip ayağında aça aça sol bekten alıp kaleye kadar koşunca kafayı da yiyorum elbette.

    14'te aslandım bunda kedi oldum diyenlere üzülme bence bu kadar açığı olan oyunu beğendiğine üzül. Ha muhtemelen senin beğenme nedenin de sürekli ayağından açarak oynamandır. Burada yıllardır FUT'u başarılı oynayan adamlar bir anda bir açık ile ezik elemanlara yeniliyorsa burada yakınmaları da doğrudur elbet.

    Son olarak hiçbir zaman yenmek için oynamadım bu oyunu. Ha elbet maçın sonunda yenmiş olmuş olmak benim de dileğim ama genelde skill move kullanarak ya da uzaktan şutlar ile gol atmaya çalışan birisi olarak bu sene skill move yapmak aklıma bile gelmiyor. Oyun o kadar hızlı ki neredeyse reflekslere bağlı oynuyoruz. Bu da ilerleyen zamanlarda ezbere bir oyun sistemine yöneltecek bizi ve aynı golleri atar olacağız. Zaten hali hazırda aynı golleri yiyoruz bir de atmaya başlarsak bakalım ne kadar zevkli olacak oyun?

    Oyun bu yıla kadar futbol bilgisi ile oynanıyordu, özellikle defans yapmak için futbolu iyi bilmek gerekiyordu bir de üzerine en azından amatör oynadıysan onun bile katkısı oluyordu çünkü gerçekten futbol similasyonuydu oyun. Şimdi defanstan doldur pası ileri rastgele pat adamına gidiyor. Sonra hızlı hızlı pas yap ata Ibarbo'nun önüne koşsun babam koşsun. Ha canın sıkıldı pas da atma RT'ye bir bant yapıştır sonra analogu bir sağ çapraz bir sol çapraz kaleye kadar yolu var. Kaleciyi de gördün çapraza doğru koşmaya devam et geç yanından gir boş kaleye. Kaleciyi geçmek için çabaya bile gerek yok artık.

    Sonuç olarak bir yama ile mükemmel futbol oyunu olma potansiyeli var. Ama bu haliyle sadece futbol aşkımız bize bu oyunu bir süre daha oynatır. Geriye kalanlar da gerçek futbol oyununda başarılı olamayıp bunda kendini başarılı sanan ezikler olur.

    Ne içtikten sonra yazdın bu yazıyı birader..bir dediğin bir dedigini tutmuyor..lisanslı futbolcuyuz futbolun içindeyiz diyoruz çıkmış futbolu bilmedigimizden bahsediyorsun..kendi agzinla soylemissin fifa14 de skıl ve şut ile top oynadığını bu oyunda 2 side bitince dimdizlak ortada kalmissin belli...
    Belki topa vurmayı bilmiyorsun ama ekran başında prof. Player gibi yorum yapiyorsunuz..
    Ayrıca sağdan soldan yardirip gol atmayı kendine yakıştır...yazımda öyle bisi demedim...ben bildiğin ölü noktalara pas atarak gol ararım futbol çerçevesinde....futbolu bilen arkadaşlarlada manuel pas yardımıyla oynarız..poposuna guvenen varsa öyle maç yapsın asıl futbolu görsün..senin gibi skıl-sut playeri değiliz...Sen belki güzel bir gol vuruşu çalım video su çekersin ben pas trafiği belgeseli yaparım..o yüzden beceremiyosaniz çamur atmayın !!!

    Bilerek amatör futbol oynadığımı yazmadım ki bakalım ne sallayacaksın diye. Ben de anlıyorum futboldan merak etme yıllarca biz ter akıttık o sahalarda ki ben de pas trafiğiyle oynarım. Skill ve uzaktan şutları da keyif için arada yaparım ve bu oyunda yapılmadığını da veya etkisiz olduğunu da söylemedim. Rakibi kovalamaktan aklıma gelmiyor dedim. Senin daha okuduğunu yorumlayamayacak kapasitede olduğun da açık zaten. Geçen sene yaptığın pasta bir anlam vardı, düşünmeden pas yapamıyordun. Şimdi otomatik pas yapabiliyorsun takır takır, risk yok düşünme yok. Oyunu yorumlayamayan kişilerle ayn seviyeye geldi artık yetenek de istemiyor oyun.

    Dımdızlak ortada kaldığım, beceremediğim de yok merak etme. Yine aralıksız tittle alarak 3. dive kadar geldik yüzde 75 gibi kazanma oranım var ki bu 14'tekinden daha yüksek. Ama işte kazanmak her şey değil bizim gibiler için. Futboldan anlamayan adamlarla aynı seviyeye çekilmek.

    Ayrıca sana futboldan anlamıyorsun da demedik. Genel bir yorumdu o. Her şey seninle alakalıymış gibi yorumlama yazılanları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosuonjx -- 30 Eylül 2014; 13:37:13 >




  • 2 forvetim de müslüman çıktı Aruna Kone ve Cisse. Galibiyetim fazla değil ama gollerden sonra ikisi de secdeye gidiyor, sevabı yeter :)
  • http://www.futhead.com/15/squads/2330294/

    tek çözüm buldum koreli ne kadar tazı , hızlı koşan çılgın eleman varsa bunlardan yeni bi kadro kuruyorum ..

    böyle bi kopuk elemanlardan oluşan kadroyla maç yaparsanız bilin ki benim...

    pace sorununa kesin çözüm




  • sigma2005 S kullanıcısına yanıt
    Onu bende beceremedim her seferinde girmek bayıyor zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cose Turche

    ilk başladığımdada eleştirmiştim şimdide eleştiriyorum oyun olmamış ama başka oyun yok o yüzden oynuyorum oyunu oynadıktan sonra alma şansım olsaydı almazdım yapay zekaya karşı oynamak online a hiç benzemiyor çünkü..Momentum saçmalığındanda sıkıldım,ben oynuyorum adamın yarım atağı yok ceza sahasına dolduruyor forveti kalecimle çarpışıyor penaltı,4 direğim var altı pastan kweuke(finishing 83) gibi bir forvet topu avuta atıyor,29 şutum var 1-0 mağlubum adamın şutu iki....Saçmalığın tavan yaptığı oyun olmuş,95 ten 2000e kadar fifa 2000-2010 arası PES 2011-2015 arası Fifa oynayan biri olarak söylüyorum bunları,orta kafa gole bile razıyım,bu kadar kolay paslaşma olmamalı....Ha bu arada iki kere title aldım div 8 deyim galibiyetim mağlubiyetimin 3 katı,div 8 dede title alıcam muhtemelen,yenildiğim için kötülemiyorum oyunu galip gelirkende zevk almıyorum...

    Oyun tercihlerimiz aynı. Aynı dönemlerde aynı oyunlara geçiş yapmışız. Ve bu oyun hakkındaki düşüncelerimiz de aynı. Maalesef her şey o kadar kolaylaşmış ki oyun bilgisinin, futbol bilgisinin bir anlamı kalmamış. Bas RT'ye koş kaleye, ya da salla defanstan ileriye olmuş. Bunu da 2010'daki PES'lerde görürdük genelde, oyunu bırakıp FIFA'ya geçme nedenimiz olmuştu. Şimdi FIFA'yı bırakıp PES'e geçecek halimiz de yok PES daha beter olduğu için. Tek çare yamalar beklemem ama özellikle koşma sorunu oyun motoru ile ilgili olduğu için ne denli değiştirebilirler bilemiyorum.




  • fifa points alamıyorum kredi kartı bilgilerini girince hata verip duruyor nerden alabilirm başka?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lexx

    http://www.futhead.com/15/squads/2330294/

    tek çözüm buldum koreli ne kadar tazı , hızlı koşan çılgın eleman varsa bunlardan yeni bi kadro kuruyorum ..

    böyle bi kopuk elemanlardan oluşan kadroyla maç yaparsanız bilin ki benim...

    pace sorununa kesin çözüm

    Hocam o Escudero nasıl Japon öyle :)

    Güzel fikir , işe yarıyor mu bari?




  • Futhead'e oyuncu fiyatları eklenmiş.
  • Arkadaşlar 30k ya kaleci + 4 lü italyan defans alabilir miyim? Yeterli olur mu? Evra barzagli chellini maicon ve buffon ne kadar tutar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar.
    Bu sene ilk defa Fifa'ya başladım ve ilk etapta sadece FUT oynama fırsatım oldu bir kaç gündür.
    Aşağıdaki linkteki gibi bir BPL Non-Rare kadrosu kurdum cüzi bir fiyata.
    Online division 8'e yükseldim, ama division 8'deki 3 maçta da fena fark yedim
    https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=cCGyLdLvnLomY:pc

    Ne yapmak lazım nasıl ilerlemeliyim ve kadro tavsiyelerinizi rica ediyorum.
    Hayırlı oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narcatas -- 30 Eylül 2014; 13:42:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M1Abrams

    Arkadaşlar 30k ya kaleci + 4 lü italyan defans alabilir miyim? Yeterli olur mu? Evra barzagli chellini maicon ve buffon ne kadar tutar

    Handanovic. Barzagli caceres konko lb yok güzel asamoah denedim ben fena değildi lb de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bunu indiriyorum da Ipad 'de oynadığım oyun için bi yararı olurmu bunun ?
     FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR)


    Bide nasıl para yapıcaz ne kadar oyuncu satsakta Jumbo Premium Altın paket alsakta Ronaldo çıkmıyor adamlarda 10.000.000 'a satıyor benim en çok param 150.000 olmuştur belki bunun bi yolu varmı sizce ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 30 Eylül 2014; 13:51:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lexx

    http://www.futhead.com/15/squads/2330294/

    tek çözüm buldum koreli ne kadar tazı , hızlı koşan çılgın eleman varsa bunlardan yeni bi kadro kuruyorum ..

    böyle bi kopuk elemanlardan oluşan kadroyla maç yaparsanız bilin ki benim...

    pace sorununa kesin çözüm

    Efsane olmuş takım. Belki bitiricilik problem... Ha pardon, koşarak kaleye kadar girebiliyorduk değil mi bu oyunda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadece50

    forvet olarak emenike ve ba dışında kimi önerirsiniz tsl için beyler.kwaukemidir nedir onu pek beğenmedim.burakta biraz dengesiz.

    hocam tsl için derken neyi kast ediyorsunuz yeniyim de fut a sadece bana gelen futbolcular var elimde online season oynuyorum.
  • Geçen yıl Fifa 2014de Agbonlahor kaçtan gitmişti en yüksek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: narcatas

    Herkese selamlar.
    Bu sene ilk defa Fifa'ya başladım ve ilk etapta sadece FUT oynama fırsatım oldu bir kaç gündür.
    Aşağıdaki linkteki gibi bir BPL Non-Rare kadrosu kurdum cüzi bir fiyata.
    Online division 8'e yükseldim, ama division 8'deki 3 maçta da fena fark yedim
    https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=cCGyLdLvnLomY:pc

    Ne yapmak lazım nasıl ilerlemeliyim ve kadro tavsiyelerinizi rica ediyorum.
    Hayırlı oyunlar.

    Hocam EA ya kadronu nasıl aktardın.Şu an işyerindeyim oyundaki kadromu EA da görebilir miyim?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cosuonjx

    quote:

    Orijinalden alıntı: lexx

    http://www.futhead.com/15/squads/2330294/

    tek çözüm buldum koreli ne kadar tazı , hızlı koşan çılgın eleman varsa bunlardan yeni bi kadro kuruyorum ..

    böyle bi kopuk elemanlardan oluşan kadroyla maç yaparsanız bilin ki benim...

    pace sorununa kesin çözüm

    Efsane olmuş takım. Belki bitiricilik problem... Ha pardon, koşarak kaleye kadar girebiliyorduk değil mi bu oyunda.

    hocam wallahi 35.000 coins e diziliyor bu takım ama dün 35.000 coins imi turkiye bronz ve silver kadrosu oluşturmaya harcadım ..

    onları denemedim daha.. eğer denersem memnun kalmazsam direk bu çekik gözlü tospalara dönüş yapıcam ..




  • Öncelikle bu konunun adminine sesleniyorum, bu konunun acilen PS4, PC ve XBOX olarak ayrılması gerekiyor, her kafadan bir ses çıkıyor fakat platform belli değil, bunu 3 yıldır söylüyorum ama bir türlü yapılmıyor, benim gibi birçok kişide bunu dile getirdi daha önce, oyun her plaform için çok farklı.

    Bu sene aramızda yeni arkadaşlar görüyorum bu konuda, geneli de genç arkadaşlar sanırım, çünkü bu kadar sidik yarıştırmaya çalışmanın başka açıklaması olamaz, bu konu bilgi alışverişi ve sohbet amaçlı olmaktan çıkıp sidik yarıştırma olayına dönmüş resmen, yapmayın arkadaşlar herkes kendince iyi oyuncu, ve herkes iyi oyuncu olmak zorunda değil, bana göre bu oyunun en iyi oynayan kişi en fazla keyif alan kişidir, elbette kazanmakta keyif verir insana fakat UT modunda kazanmaktan fazlası var, takım kurmak, muhabbet etmek, bilgi paylaşmak, ticaret yapmak vs.

    Geçen sene FİFA 14 çıktığında da burda bir sürü genç arkadaş eleştiri yağmuruna tutmuştu oyunu, bazılarında haklılardı, bazıları ise sırf eleştirmiş olmak için eleştiriyordu, fakat daha sonra oyuna gelen yamalarla beraber herkesin eleştirileri azalmaya başladı, oyun daha oturaklı oldu, özellikle geçen sene orta-kafa-gol olayı çok abartılmıştı, belli bir seviyede azaldı ama tam olarak azalmamıştı, bu sene orta-kafa-gol gitti yeni sorunlar geldi, ama bunlar çok normal, oyunun son kullanıcıları deneyip yorum yapmadığı sürece adamlar kendi yanlışlarını kolay kolay göremezler, oyundan keyif almaya bakalım.

    Bana göre oynanıştan daha önemli bir sorun var, o da EA Sports'un bir türlü düzelmeyen berabat serverları, bu adamlar milyonlarca dolar para kazanıp nasıl bu kadar kötü bir network ağına sahip oluyorlar anlamak mümkün değil, benim şirketim olsa bütün server departmanının işine son verip ekibimi yeniden kurardım, senelerdir adam gibi stabil bir network kuramadılar, web app geçen sene son 5 ay kapalıydı, ticaret yapılamadı, bu resmen skandal.

    Neyse dediğim gibi biribirinizi yemenin manası yok, oyun biraz daha düzelecektir yamalarla, keyif almaya bakın, ve lütfen şu konu içerisinde bilgi paylaşımı artsın, bilmediğimiz şeyler öğrenelim, ya kavga gürültü var, yada goy goy var, okumaya değer birşeyler bulmakta zorlanıyorum açıkçası kendi adıma.




  • DewilBurak kullanıcısına yanıt
    hocam demba ba gibi nokta forvet cardozo önerebilirim, boyu da uzun hava toplarında etkili. ayak biraz yalan sadece ve yavaş =)

    onun dışında açıkçası burağın performansı fena gelmedi bana. özellikle karşı karşıya pozisyonlarda iyi atıyor ayarını iyi verdikten sonra. bir şans daha verebilirsiniz bence emenike öncelik tabi sonrasında da burak =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unlike81

    quote:

    Orijinalden alıntı: narcatas

    Herkese selamlar.
    Bu sene ilk defa Fifa'ya başladım ve ilk etapta sadece FUT oynama fırsatım oldu bir kaç gündür.
    Aşağıdaki linkteki gibi bir BPL Non-Rare kadrosu kurdum cüzi bir fiyata.
    Online division 8'e yükseldim, ama division 8'deki 3 maçta da fena fark yedim
    https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=cCGyLdLvnLomY:pc

    Ne yapmak lazım nasıl ilerlemeliyim ve kadro tavsiyelerinizi rica ediyorum.
    Hayırlı oyunlar.

    Hocam EA ya kadronu nasıl aktardın.Şu an işyerindeyim oyundaki kadromu EA da görebilir miyim?

    Hocam bu linkten girip:https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app
    Active squad deyin, orada solda share diye bir ibare var 4-3-3 taktiğin hemen altında.
    Share deyince link çıkıyor :)




  • 
Sayfa: önceki 74437444744574467447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.