Şimdi Ara

FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR) (6706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166.653
Cevap
270
Favori
4.454.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67046705670667076708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reus-lewa-robben-Mandzukic-Schürrle bunlara ne chem önerirsin?
    Reus hunter basılıydı resmen cacıktı deli etti beni hawk bastım canavar oldu 2 maç gitti söndü şimdi yerlerde sürünüyor
    Sana şöyle bir liste yapayım üstat:D
    Agüero
    Jovetic
    Nasri
    Mata
    Rooney(CAM)
    Willian
    Nani
    Reus
    Lewa
    Robben
    Mandzukic
    Götze
    İlkay
    Alman ve ingiliz kadrolarımdaki as adamlardır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Camaleonte

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kilo Moana

    quote:

    Orijinalden alıntı: Camaleonte

    önemli bir tartışma konusu başlatayım; ben bu chemistry kartlara kafayı taktım, geçen seferki tartışmalarda hangi chem kartının oyuncunun hangi özelliğini etkilediğini az çok belirlemiştik, tahminlerimiz aşağı yukarı aşağıda belirttiğim gibi, bunun ayrıntılarına fazla takılmayın, asıl sorularım bundan sonrası için geçerli;

    +3 yada +2 shot özelliği; "long shot + finishing + shot power + curve" özelliklerini arttırıyor.
    +3 yada +2 heading özelliği; "heading + jumping + finishing" özelliklerini arttırıyor.
    +3 yada +2 defance özelliği; "marking + sliding tackle + standing tackle + agression + interceptions" özelliklerini arttırıyor.
    +3 yada +2 passing özelliği; "short pass + long pass + vision + crossing" özelliklerini arttırıyor.
    +3 yada +2 pace özelliği;"acceleration + pace" özelliklerini arttırıyor.
    +3 yada +2 dribling özelliği;"balance + agility + ball control + reactions" özelliklerini arttırıyor.


    Soru 1 : -Peki bu kartlar arttırdıkları özellik miktarı kadar oyuncuların diğer özelliklerine eksi yönde etki ediyormu? bir başka deyişle oyuncuya Hunter kart bastığımız zaman hız ve şut özellikleri dışında kalan özelliklerde azalma oluyor mu?

    Soru 2 : - Tamamına farklı yada aynı chem kartı basılmış bir takım ile tamamı Basic olan bir takım arasında oynanabilirlik farkı var mı? bunu test etme imkanınız oldu mu?

    Soru 3 : - Chem kartlarının momentum üzerinde etkisi var mı? (Mesela Hunter kart basılmış bir Benzema'nın Basic bir kart basılmış Benzema'dan daha yavaş olduğunu hissediyorum oyun içinde, ulan keşke bu kartı basmasaydık adam daha da yavaşladı diyorum resmen, bu Balotelli içinde geçerli.

    Soru 4 : - Herhangi bir Chem kartı basılmış oyuncunun artan yada eksilen özellikleri (tabi eksiliyorsa) oyun içindeki statslarda görünüyor mu?

    hadi bakalım kolay gelsin :))

    Öncelikle şunu belirtmek gerek kimya kartları oyuncunun özelliklerine direk +1,2,3 katmaz,maç içersinde total kimyasına göre değerlerini arttırır örnek veriyorum 10 kimyalı bir benzema hunter basılı halde bir maçta maksimum 87 ortalama pace e ulaşır.Basic bir benzema ise maksimum 85 ortalama pace e ulaşır.Yani burdan çıkarım oyuncu değişikliklerinde de kimyanın etkili olduğudur.

    1-Eksi yönde şöyle etki eder basic 10 chemli bir benzema headingde maksimum 77 ortalamaya ulaşır hunter da ise 76.

    2-Şöyleki aynı oyuncuyu farklı iki kimya kartında single maçta deneyerek farkı anlarsınız mesela iki etoyu kaleciyle karşı karşıya bırakın finisher bir eto artist bir etoya göre çok daha falsolu direğin çimle birleşim yerine mıknatısla topu yapıştırır veya kalecinin koltuk altından çok daha iyi bir vuruş yapar.

    3-Bu yavaşlığın sebebi sizin oyuncuyu topsuz alan değilde topla giderken değerlendirmenizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Yoksa hunter bir benzema ve finisher bir benzema aynı şiddette koşu yoluna atılan topa yetişme yarışı yapsalar hunter daha önce varır.

    4-Oyuncunun özellikleri eksilmez sadece dediğim gibi basic de her stat için alacağı değeri alamaz.Artan değerlere dikkat etmek lazım bunun içinde ben gönüllü olurum birazdan bir benzema daha alırım bu sefer hawk yerine finisher olur değerlendiririm.



    görüşlerin için teşekkürler dostum, o zaman söylediklerinden şöyle bir sonuca ulaşabiliriz, oyun içerisinde 10 chem sahibi bir oyuncuya örneğin Hawk chem kart basarsak resimde gördüğümüz gibi bu oyuncunun Shoot, Heading ve Pace özelliklerinde +2'lik bir artış olacak, fakat diğer özelliklerinde bir artış yada eksilme olmayacaktır.

    bu durumda chem kartları 2 şekilde çok işe yarayabilir ve bu durum oyuncudan oyuncuya farklılık gösterir,

    1- oyuncuların eksik oldukları özellikleri geliştirmek için kullanılabilir. (tabi bu durum birazda kullanılan taktiğe ve oyuncunun hangi amaç için kullanıldığına bağlıdır) aslında buna en güzel örnek Ramires verilebilir isterseniz eksik olan Defans ve Pass özelliklerini artırmak için Powerhouse kartını kullanabilirsiniz, yada zaten iyi olan özelliklerini başka bir kartla arttırabilirsiniz.

    2- oyuncunun zaten çok iyi olan bazı özelliklerini daha da iyi yapmak için kullanılabilir. Örneğin Pirlo'ya Artist yada Maestro kart kullanmak gibi.
     FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR)
     FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR)

    Ben patronunda dediği gibi daha iyi yapmak olayına karşıyım kimya kartının amacı oyuncunun eksiklerini kapatmaktır.Mesela martinezin tots u çıkmış adamda yanılmıyorsam 87 pace var 92 de kafa var bu adam birçok hawk basan gördüm çok yanlış.

    Yahu bu adam zaten 92 kafa ile çılgın olmuş.87 de pace var bu adamda ama adamın driblingi yanılmıyorsam 82 sen zaten bu deve gibi adamı araya kaçırmayacaksın ki herifde 90 küsür strengh var sniper bas adama ver ayağına topu deli gibi gider şutunu atar.Yıkılmaz zaten üstüne de dribling 85 e kadar çıksa ohoo




  • baştan sona kadar dikkatlice okudum, çok teşekkür ederim, kafamdaki bazı soru işaretleri kalktı fakat yenileri eklendi, 1. şıkta oyuncu karakteri derken neyi kastettiğini anlayamadım, mesela Benzema üzerinden konuşacak olursak bana göre ve benim oyun tarzıma göre Benzema için en uygun kart Sniper, ama oyuncu karakteri devreye girerse senin söylediğin gibi hangi kart kullanılmalı, buna bir oyuncu üzerinden örnek verebilirsen daha açıklayıcı olacaktır.

    ikinci konu ise şu akıp gitme olayı, ben cihazı ne zaman açsam ilk 4-5 maçımda saha da akıyorum dediğn gibi, fakat sonra ivme kaybedip düşüyoruz, hatta baya baya düşüyorum, bunu bir türlü durduramadım, rotasyon yapsam da pek farketmiyor, sanki oyuncular fazla ısınıp su kaynatıyor :)
  • Güzel abicim bende Reus da yaşadım bu chem sorununu.Hunter basılıydı resmen cacık ya pasif bişey beceremiyo.Sonra hawk bastım canavar oldu 2 maç gitti şimdi söndü yerlerde sürünüyor
    Senden ricam şu olacak,aşağıdaki oyunculara ne chem önerirsin?
    Agüero
    Nasri
    Mata
    Jove
    Lewa
    Robben
    Götze
    Sneijder(MOTM olanını alacağım)
    Melo(Sif olanını alacağım)
    Drogba
    Burak
    Schürrle
    Sturridge
    Kusura bakma listeyi biraz uzun tuttum mazur gör üstat
  • Muhibbi kullanıcısına yanıt
    Güzel abicim bende Reus da yaşadım bu chem sorununu.Hunter basılıydı resmen cacık ya pasif bişey beceremiyo.Sonra hawk bastım canavar oldu 2 maç gitti şimdi söndü yerlerde sürünüyor
    Senden ricam şu olacak,aşağıdaki oyunculara ne chem önerirsin?
    Agüero
    Nasri
    Mata
    Jove
    Lewa
    Robben
    Götze
    Sneijder(MOTM olanını alacağım)
    Melo(Sif olanını alacağım)
    Drogba
    Burak
    Schürrle
    Sturridge
    Kusura bakma listeyi biraz uzun tuttum mazur gör üstat
  • Muhibbi kullanıcısına yanıt
    baştan sona kadar dikkatlice okudum, çok teşekkür ederim, kafamdaki bazı soru işaretleri kalktı fakat yenileri eklendi, 1. şıkta oyuncu karakteri derken neyi kastettiğini anlayamadım, mesela Benzema üzerinden konuşacak olursak bana göre ve benim oyun tarzıma göre Benzema için en uygun kart Sniper, ama oyuncu karakteri devreye girerse senin söylediğin gibi hangi kart kullanılmalı, buna bir oyuncu üzerinden örnek verebilirsen daha açıklayıcı olacaktır.

    ikinci konu ise şu akıp gitme olayı, ben cihazı ne zaman açsam ilk 4-5 maçımda saha da akıyorum dediğn gibi, fakat sonra ivme kaybedip düşüyoruz, hatta baya baya düşüyorum, bunu bir türlü durduramadım, rotasyon yapsam da pek farketmiyor, sanki oyuncular fazla ısınıp su kaynatıyor :)
  • webapp halen ayni ga transfer yerine tiklayinca hata veriyor gunlerdir boyle
  • Ben gladiator gerrard kullanıyorum şutları ve defansı çok etkiliyor
  • Ek olarak da ben bir şey sorayım oynanış açısından: "Custom tactic" defansı neredeyse "kaleciyle beraber takılın" denecek düzeyde geri çekiyorum. Ama bir bakmışım ofsayt taktiği uygulamaya başlıyor Hummel efendi, geri de koşamıyor mübarek. Var mı burada bir püf noktası @Muhibbi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zafux

    hilecilerle mücadele edemez miyiz?

    Hile ile karşılık verirsin ama bronze takım değilse anlayamazsın hileci olup olmadığını. Yada id'sini aklında tutup şikayet edersin, işe ne kadar yarar bilinmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seycan_53

    Arkadaşlar bu sorun bugun cereyan etmeye başladı. , Hiç bir maçtan coin alamıyorum. Seoson bitirmeme rağmen onuda alamadım. German Kupası bitirdim yine coin alamadım. Bir bilgisi olan var mı ?
     FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR)

    Yok mu fikri olan ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zafux

    hilecilerle mücadele edemez miyiz?

    Hileyle karşılık verilebilir ama karşıdaki bronze team değilse anlayamazsın hileci olup olmadığını. Birde id'sini akılda tutup report edebilirsin ama ne kadar işe yarar bilinmez.
  • Hileyle karşılık verilebilir ama karşıdaki bronze team değilse anlayamazsın hileci olup olmadığını. Birde id'sini akılda tutup report edebilirsin ama ne kadar işe yarar bilinmez.
  • Su Che kartlari basit aslinda alin oyuncuyu 3-4 mac oynatin hangi yönü eksik ona göre kart alin. mesela ben schurle ye Hunter bastim 3 pace 3 shoot süper defans oyuncunuz cok yavas ise pace 3 olan basabilirsiniz.
  • Mseyda kullanıcısına yanıt
    güzel soru fakat dediğim gibi oyuncu özelliklerine göre değişkenlik gösteriyor bu kartlar. tam verim almak için içlerinden bir örnek vereyim sana.

    Agüero mesela

    PAC 88
    SHO 84
    PAS 73
    DRI 90
    DEF 44
    HEA 72

    şimdi iyi bir performans sınırı 75 ve üstüdür. Agüero'nun her özelliğinde 75'i baz alalım ve bu oyuncunun 75 ve üstü olan kısımlarını ayıklayalım,

    PAC 88
    SHO 84
    DRI 90

    bu 3 özelliğin kapsadığı chem. kartları bu oyuncuda verim gösterir.

    Agüero en iyi SNIPER +3 SHO +3 DRI kartı ile verim gösterecektir. oyuncuları tek tek bu şekil değerlendirip chem. kartlarını kullanabilirsin. olur mu öyle şey saçma diyen yazdıklarımı karşılıksız gören arkadaşlar olabilir ancak deneyip olumlu sonuç aldığım sonuçlandırdığım denemelerdir :)
  • MOTM Sneijder Kadro önerim; sol 3 bonus 1 kel kafaya emanet sağ ise panzerlere :) http://www.futhead.com/14/squads/11566614/

    chem için ahmet güzel açıklamış katılıyorum inan...+'lar gelince eksilen bir özellik olduğunu düşünmüyorum ama basic ile verilen +1'lerin eksilmesi bile farkettiriyor diye düşünüyorum...detayları takip edeceğim güzel konu @Camaleonte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhibbi

    güzel soru fakat dediğim gibi oyuncu özelliklerine göre değişkenlik gösteriyor bu kartlar. tam verim almak için içlerinden bir örnek vereyim sana.

    Agüero mesela

    PAC 88
    SHO 84
    PAS 73
    DRI 90
    DEF 44
    HEA 72

    şimdi iyi bir performans sınırı 75 ve üstüdür. Agüero'nun her özelliğinde 75'i baz alalım ve bu oyuncunun 75 ve üstü olan kısımlarını ayıklayalım,

    PAC 88
    SHO 84
    DRI 90

    bu 3 özelliğin kapsadığı chem. kartları bu oyuncuda verim gösterir.

    Agüero en iyi SNIPER +3 SHO +3 DRI kartı ile verim gösterecektir. oyuncuları tek tek bu şekil değerlendirip chem. kartlarını kullanabilirsin. olur mu öyle şey saçma diyen yazdıklarımı karşılıksız gören arkadaşlar olabilir ancak deneyip olumlu sonuç aldığım sonuçlandırdığım denemelerdir :)



    abi ben kaçırdım galiba şimdi sen eksik değilde saten yüksek olan yerleremi kart basılmalı diyorsun ben heo eksik yerlere basardım?




  • Camaleonte C kullanıcısına yanıt
    Ben buna mesaj yazmıştım ama gitmemiş herhalde.

    Ben kimya kartlarının birincil amacının oyuncunun eksik yanlarını kapatmak olduğunu düşünüyorum.

    Örnek verecek olursak mesela j.martinez tots u ele alaım.Adamda 87 pace ve 92 head var pivot santrafor olarak kafa muhteşem pace uçuk.82 dribling yine 83 şut olması lazım.

    Şimdi bu kadar large bir adama koşu yolu topu atacak değiliz.Bu adamın ayağına ver topu 90 küsür strength basacağın bir sniper kartıyla 85 e kadar drbilinge ulaş birde şutu 86 olsun ölümcül olur.
  • Camaleonte C kullanıcısına yanıt
    hemen benzema'yı yapalım :D

    Benzema

    PAC 84
    SHO 82
    PAS 71
    DRI 82
    DEF 46
    HEA 76

    iyi yönler;

    PAC 84
    SHO 82
    DRI 82
    HEA 76

    bu özelliklerin desteklediği kartlar yüksek verim sağlar.

    HAWK +2 PAC +2 SHO +2 HEA
    MARKSMAN +2 SHO +2 DRI +2 HEA
    FINISHER +3 SHO +3 HEA

    gibi..

    ikinci sorunun cevabı momentum :D takım yenileme şart. ama bu durumun süresini oyuncu değişiklikleri, oyuncu dinlendirme, değişik formasyonlar vs. uzatabilirsin :)
  • İzmirli Samuray kullanıcısına yanıt
    tabikide iyi olduğu yerlere takviye yapacağız. eksik yerlere niye basalım. eksik zaten eksik. yani örnek vereyim.

    anahtar kelimeler: daha da verimli

    eksik kaldığı yerler dediğin zaman adamın DEF 49 istediğin kadar defans içeren chem. kart bas bu iyi şekilde oyuna yansımaz. zaten kötü anlatabildim mi? bu şekil değerlendirmeni tavsiye ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 67046705670667076708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.