Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU] (799. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.301
Cevap
120
Favori
484.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Swothra

    FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU]

    Merhaba arkadaşlar, Oyun içerisindeki kadrom böyle. Genelde ortadan oynamayı seviyorum, kanatları fazla kullanmam.
    CAM olarak daha önce eriksen kullanıyordum, firmino aldım memnunum. Eriksen ve Bruyne CM olarak kaldı ama bu adamların yeri orası değil, performansları düştü. Ne ileride ne geride topa iyi basamıyorlar.

    Bana burada atağı hızlı başlatabilecek, köpek gibi koşan, topa basacak adamlar lazım. Ne yapabilirim?

    Kanteyi CDM den CM ye çekip yerine Bakayoko , diğer tarafada Mooy? Nasıl bişiler yapabilirim

    firminoyu st ye çek hocam bence de bruyne yi cama al eriksen yerinede SIF Mooy al diğer cmyede kanteyi çekip if fellaini oynatabilirsin cdmde yada direk cmye if fernandinho olabilir diğer bi alternatif SIF Mooy ve kante ile 4-2-3-1 oyna 2 cdmye kanteyle mooy u koy önde 3 tane cam eriksek firmino de bruyne




  • http://www.futhead.com/18/squads/2839479/

    Kadrom budur. 350k para var. Nasıl geliştirebilirim kadroyu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluepaw

    Momentum konusunda yıllardır yazdığım bir şey, Bu oyunda sizin en büyük rakibiniz kendiniz.Bu oyunda momentum diye bir şey var mı, var. Ama momentum denilen olay, maçı bir tarafa kazandırmak, siz ne yaparsanız yapım kaybetmeniz değil.

    Momentum denilen olay, gerçek hayatta da olan en iyi oyuncunun dahi atıyorum 10 maç üst üste ultra süper oynamaması ya da kötü bir oyuncunun 20 maçın 3'ünde ultra süper oynaması.

    Bizdeki momentum algısı ise şu, ne yaptıysam kazanamadım zaten momentum var.Momentum bu değil. Momentum oyuna gerçekçilik getirilmek için konulmuş bir sistem. Oyun sana diyor ki, ey oyuncu sen ne kadar güçlü kadro kurarsan kur, nasıl ki gerçek hayatta zyıf bir kadro kendinden çok güçlü bir kadroya karşı daha iyi oynayabilir, bu oyunda bu durum arada başına gelebilir.

    Olay bu kadar basit, tesadüf, rastlantısal bir şey.Momentum 11 oyuncunuzun da birden yavaşlaması, rakip takımın turbo takması değil. Belki 10 maçta en fazla 2-3 oyuncunuzun daha kötü oynaması, daha az verim almanız. Aynı şekilde tersi de var, oyuncularınızın normalden iyi oynaması.Momentum bu kadar basit bir olayken niye bu kadar büyüyor? Çünkü Momentumun yüzde 90 kendi zihnimizde bitiyor, plasebo.

    Kötü oynadığımız, şansız olduğumuz ya da rakibin daha iyi olduğu bir anda, sarıldığımız ilaç. Momentum yiyorum.Çünkü tek odağımız sonuç o da kazanmak. Kazanamadığımız an buna bir çözüm üretmek yerine bahanelere sığınıyoruz. Bu oyunu milyonlarca kişi oynuyor, aynı anda binlerce kombinasyon oluyor.

    Doğal olarak da oyunda sürekli olarak yeni kombinasyonlar, milyarca olasılık doğuyor. Bazen sans yanımızda bazen karşımızda oluyor, gerçek hayattaki gibi.Benim çok basit bir tavsiyem var. Momentumu kafaya takmayın çünkü oyunda sandığınız kadar bir etkisi yok. Bronz Gümüş Takımların, Atıyorum 190'lık kadrodan iyi oynaması da bir yanılsamadan ibaret. Çünkü çok kötü bir takım, iyi bir takıma karşı iyi oynayabilir gerçek hayatta. Oyunda iyi oyunculara sahip olmanız sizi karşıdaki daha güçsüz takımı yenmek için bir garanti sunmaz.

    Eğer momentumu kafaya takıyorsanız da, momentum olduğunu düşündüğünüz maç oyunu bırakın bir sonraki gün maç atın. çünkü ister momentum olsun ister olmasın, kafayı takıyorsanız oyundaki her normal olayı dahi momentuma bağlayıp psikolojik olarak zaten kaybedeceksiniz. Bu noktadan sonra da maçı kazanma şansınız olmayacak.Bunlara takmak yerine, oyunu ve rakibinizi okumaya bakın.

    Çok iyi bir oyuncu değilim, ama rakiplerimi okuyarak hatta psikolojilerini analiz etmeye çalışarak belki oyun yeteneğimden daha iyi yerlere geldim. Çünkü oyunda saçma olaylar yaşadığım anlarda da, istediklerimi yapamadığım anlarda da, rakibimin aşırı şanslı olduğu anlarda da sakinliğimi bırakmadım. Her an rakibimi okumaya çalıştım. Rakibimin hamlelerine yeni hamleler geliştirmeye çalıştım.

    Oyunun tadı burda zaten. Bu Rekabet güzel olan kısmı. Yoksa önümüze geleni kolayca yensek ne zevki çıkar ki. Mesele o maçları zorlandığın halde kazanmak.Mesela Türk bir rakip geliyorsa, rakibimin %90 olasılıkla oyunun bir noktasında psikolojik olarak kopacağını biliyorum. Çünkü biz sabırsızız, hemen sonuç istiyoruz dahası sakin değiliz. Türk bir rakip geldiğinde rakibimi çok daha kolay okuyabiliyorum, psikolojisini anlayabiliyorum.

    Benle aynı seviyede bir rakipse bu kişi o maçı kazanacağıma emin oluyorum çünkü olay iyi oynamaktan ziyade doğru oynamakta. Sabırsız birisi, hemen sinirlenen birisi de oyunu 20 dakkika doğru oynar ama bir yerde illa kopar. Bu maçların büyük çoğunu da kazanıyorum. Rakibimden çok daha yetenekli olduğum için değil, oyunu o an doğru oynadığım için.

    Mesela geçen yine Türk bir arkadaşla attığım bir maçta (FUT CHampions elemeleri) öne geçtim ilk dakikalarda. Sonra rakibim gayet iyi oynuyordu bastırdı da bastırdı. Ama bir türlü gol atamadı. Ya pozisyon vermedim ya da kalecim engelledi falan. Maçın 30. dakikası civarı rakibimde sabırsızlanmaları fark ettim. Oyundaki hareketlerden hissediyorsunuz. Oyunu benim yarı alana yaymış, kritik bir maç, sağlı sollu geliyor. Ama sabırsız. Sabırlı olsa bir noktada golü bulacağının farkında değil. Zira ben onun hücümlarına çözüm üretemiyorum ki oyun o noktaya gelmiş. Ama onun sabırsızlığını gördükçe kendime güvenim de geliyor, biliyorum gol yemedikçe bir şekilde saçmalayacak bu arkadaş.
    Neyse bir kontra atak fırsatı yakalayacağım. İleride bir hücüm oyuncum var, kendisi de hunter basılmış slimani. Yani o kadar hızlı değil hunter olsa da. Eriksen de topu kendi yarı alanımızdan aldı biraz dribbling yapıp ileri pas atacak. Biraz şişirecek topu yani. Bu arkadaşın da en az 3-4 oyuncusu geride, 2-3 oyuncusu da geriye koşuyor. Ne aşırı tehlikeli bir atak başlangıcı ne başka bir şey. Bu arkadaş geldi, sarı kartı olan futbolcusuyla eriksene saçma bir noktada sert faul yaptı, pat adamı atıldı, 10 kişi kaldı. 10 kişi kalınca da o 30 dakikalık baskıyı kuran takım tabi zaten yoruluyordu, iyice yoruldu hiç bir şey yapamadı.İşte buradaki mesele şu, sabırsızlık. Bir an önce topu almalıyım ve golü atmalıyım. OYsa o faulü yapmasa o topu 3 dakika sonra alsa, 10 dakika sonra belki golü zaten bulacaktı.

    Rakip okuma sadece sahada oynadığınız oyunla ilgili değil. Oyun kuralları dahilinde her şey serbest, her stratejiyi kullanabilirsiniz. Rakibiniz 10. dakikada gol attı ve kışkırtıcı bir sevinç yaptıysa hiç boşuna kışkırmayın, bu tuzaklara düşmeyin. Top çeviriyorsa sinirlenmeyin tuzaklara düşmeyin. Unutmayın bu oyunda sakin kalan daha az hata yapar.Demem o ki, momentum var ama düşündüğünüz kadar oyuna etki eden bir şey değil.

    Momentumun ağır sonuçları olarak gördüğümüz çoğu şey aslında bizim bakış açımızla ilgili.O yüzden diyorum en büyük rakibimiz kendimiziz bu oyunda.


    Hocam yaşadığım en net anı anlatayım tam kontra atağa çıkıyorum kadromda Koke var size yemin ederim boşluğa takıldı gidemedi topa rakip aldı iki pas hop gol attı.Bu da mı momentum değil.Geçenlerde oynuyorum benim şansım 90.dakika orta açtım adamım topu eliyle sağ tarafa itti iki rakibini ekarte etti karşı karşıya kaldım gol attım.Karşıdaki kişi kriz geçirmiştir diye düşünüyorum.Tamam oyunda hakem hataları da var ama bu kadar olmaz pes yani.




  • Arkadaşlar merhaba. Ultimate Team'e yeni başladım. Bir şey sormak istiyorum: Sözleşmesi biten oyuncu direk kadrodan gidiyor mu yoksa sözleşme yenileyene kadar kullanılamıyor mu? Bir de yeni başladım taktik, rehber vs. var mıdır? Özellikle kondisyon konusunda problem yaşadım daha 10-15 maç atmama rağmen. Para da çok zor birikiyor. Zira sözleşme yenileme olayı da çok para harcatacak gibi. Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar 1.9m coins bulunan hesap ne kadar eder sizce
  • arkadaşlar bu squad building challenge ne oluyor hiçbir şey anlamadım
  • dysquest kullanıcısına yanıt
    Sözleşme yenileyene kadar kullanılamıyor.
  • bu oyunda ovr bir işe yaramıyor tamamen göz boyama. maldini'yle de oynadım yalçın ayhan'la da fark taş çatlasın %10. oyun başında süper lig kadromla win lose oranım nasılsa şuan 5 milyonluk kadromla aynı hiçbir fark yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 17 Şubat 2018; 20:43:23 >
  • Xbox'ta oynayan ve arada maç yapmak isteyen eklesin. Online oynamaya yeni başladım, yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim. Gamertag: TimCage

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satilik 1.3m coins uygun fiyata ilgilenenler yazabilir.
  • Satılık hesabım var.İçerisinde 700k coinslik oyuncu+rui costa ve satılamayan birkaç inform daha var.Ayrıca bir sürü ispanyol gümüş oyuncu var.Platform pc.Ayrıca yasak biliyorum ama ucuz fiyattan sadece coinsleri de satabilirim.İlgilenenler ulaşırsa sevinirim.
  • fifa 17 ultimate team'de oyuncu bulabilir miyiz? 18'i pek sevmedim de..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: first9

    fifa 17 ultimate team'de oyuncu bulabilir miyiz? 18'i pek sevmedim de..

    Hocam fifa18 de bi yenilik göremedim o yüzden almadım ama şuan hesap satanlar falan iyikide almamisim.Fifa17 halen devam hatta hileciler bile terketmedi ;) Div2 zararsiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torbjorn

    bu oyunda ovr bir işe yaramıyor tamamen göz boyama. maldini'yle de oynadım yalçın ayhan'la da fark taş çatlasın %10. oyun başında süper lig kadromla win lose oranım nasılsa şuan 5 milyonluk kadromla aynı hiçbir fark yok.

    EA Win Again.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler kadro kurma görevlerinde her bütçeye uygun hazır kadroların paylaşıldığı bir site vardı, bir zahmet paylaaşbilir misiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rastgele bir fifa 18 oyuncusunun kadrosuna karşı ama rakibini bilgisyarın yönetmesiyle oynayabildiğin bir turnuva. Ayrıca haftalık sıralamana göre oyuncu ve coins kazandığın bir turnuva



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 8 Mart 2018; 16:35:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu bıraktığım için psn hesabımı satıyorum. ilgilenenler konudan inceleyebilirler. Kolay gelsin.
    https://forum.donanimhaber.com/psn-hesabi-6-ay-plus-fifa-18-ut-kadrolu-star-wars-2-battlefield-1-vs-vs--131763140#131763140

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fifa 18 de emre can 82 lik kartı neden bu kadar pahalı bilen var neredeyse 100k civari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/fifa-18-pc-satilik-hesap--131783164#131783164

    Fifa 18 hesabımı satıyorum ilgilenen arkadaşlar bakabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU]


    Dosta güven düşmana korku salan Bayern Münih kadrom
  • 
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.