Şimdi Ara

FIFA 22 [ANA KONU] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.455
Cevap
44
Favori
151.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bcan402 kullanıcısına yanıt

    L2 kullanımı çok önemli. L2 kullanmadan defans yapmak neredeyse imkansız.

  • Fifa 22 için yeni transfer yamasını nereden bulabilirim? Kariyer modu oynamak için lazım.

  • Mirable kullanıcısına yanıt

    evet kesinlikle

  • Maç esnasında bağlantı çubuğu ve ping kaç gösteriyor.İki çubuk ve pingte 90 ları gösteriyorsa sıkıntı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaSoN_ kullanıcısına yanıt
    Eylülde transfer dönemi bitince çıkar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • speedy_gonzaless kullanıcısına yanıt
    Fifa 23de güncellenir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt
    O 25tl hesap kiralama oluyor aynı hesabı 10 kişiye satıyorlar ea hesaba kısıtlama getiriyor 24 saat falan girilmiyor sıkıntı iş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6ons1youtube
    eSIM Mod 3.0 BETA.6 by 6ons1 || Champions League (22/23) - eSIM Mod 3.0 BETA.6 TU#16 LINK (eSIM Members): https://www.patreon.com/posts/64570984 - eSIM AIO Mod 2.1 - LINK (FREE): https://youtu.be/a3mf2_x8qOc ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Join me on eSIM Discord: https://discord.gg/ru5nxVrGNg ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ eSIM Mod 3.0 BETA.6 - Features: https://drive.google.com/file/d/1x3JVlmundfs091l0s33bN6sjlcw8gd6s/view?usp=sharing eSIM Goalnets SUPER TENSE + No Goalpost: https://streamable.com/unvwin eSIM Penalty-kick cam: https://streamable.com/mx9qak eSIM TURFSREAL 4.0 patterns: https://drive.google.com/file/d/1YMELhA0B8L3ZDX9Pw9ga3AzTpWpkhV_a/view?usp=sharing eSIM Goalnets patterns TYPE: https://drive.google.com/file/d/1tVgO4-MsRF3Xj-N9byPzXCyvuEcBgg0t/view?usp=sharing ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Mods/Settings used in this match (played on TU#16): eSIM Mod 3.0 Beta.6: eSIM Ball Physics 0.9 (NEW) eSIM EA SPORTS GameCam 2.5 eSIM TURFSREAL 4.0 [B] - Pattern 1 [Add-On] EEP 1.0 eSIM DATABASE 3.3 [+2] eSIM Goalnets 2.4 TENSE eSIM Goalnets pattern [SQUARE 2] (NEW) eSIM Goalnets pattern SIZE [A] eSIM Gloves 3.5 (NEW) eSIM Boots 3.0 (NEW) eSIM Accessories Mod 2.5 [B] eSIM High LOD-1000 EEP eSIM Squads 3u (NEW - Update 08/01/22) ArtKLG v2 RESHADE Others: - AI Motion Mod by ChanChaeng - https://www.patreon.com/ChanChaeng - EEP by Slim - https://discord.gg/GEFBEgz8gt - Ballpack by barrysun - https://twitter.com/glsgcjxbd/status/1538182612463722496?s=20&t=W9hGcy7H-54T6YqyFgga1w - 22/23 kits by RODE1KITS - https://discord.gg/G35A5KeFAy FULL MANUAL settings NORMAL speed SLIDERS by Default
    https://www.youtube.com/watch?v=dDHO5ErkRyk



    şu mod ile oyun baya iyi oluyor


    normalde 3 eur fiyatı var isteyene atabilirim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 12 Ağustos 2022; 21:12:47 >
  • Arkadaşlar ben düz ps4 sürümünü almistim ultimate degil bunu ps5te oybayabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TolkiensPipe kullanıcısına yanıt

    Elbette oynayabilirsin. Oyunun ps4 sürümünü yükleyip oynarsın, o konuda sıkıntı yok.

  • Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, PlayStationda fifa 22 oynamaya çalışıyorum, fakat çok fazla donma sorunu yaşıyorum. Ultimate team modunda kadro kurma görevleri yaparken, transfer pazarında bir şeyler ararken bazen de maç sonlarında bu sorun ortaya çıkıyor. Son bir kaç gündür iyice çoğaldı bu sorun. Her kkg de önce donuyor sonra da ea ile bağlantı kurulamadı diyip ultimate team ana ekrana ya da fifa ana ekrana atıyor.
    Platform ps4 pro, 100mbt fiber İnternet var. Kablo ile de kablosuz da denedim aynı hep. Başka oyunlarda bu oyundan atma ya da donma sorunu yok. Bunun bir çözümü var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortak sezonlarda ilerlemek üzere coop arkadaşı arıyorum. Ps5 veya ps4 sürümü farketmez, oyunun her iki sürümü de yüklü bende.


    Psn id: mustafa--tr (tire sembolü peşpeşe iki tane)



    (Oyun modu 2vs2 : Aynı takımda online rakiplere karşı oynayacağız)

  • Ya bu online oyunda adamlar yenilirken çıkıyor ama bana puan gelmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Xbox kolu ile FIFA 2022 oynamaya çalışıyorum. Fakat sanki kol bozukmuş gibi sıkıntı çıkarıyor düğmeye bir kere basıyorum iki üç kere basıyor hiç yerinde durmuyor menüler hiçbir iş yapamıyorum oyun içinde. Bu durum sadece fıfa'da vardı diğer oyunlarda sıkıntı yok yani kolda sorun yok. Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey nasıl çözebilirim...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 kişi aynı takımda online oynayabileceğimiz,bütün futbolcuları kontrol edebileceğimiz bir mod var mı.pes 21 bittiğinden beri sefil olduk resmen.3 kişi bir maça giremedik :(

  • Emir kullanıcısına yanıt

    Pro club oyun modu var bu iş için. 11 kişi dahi olabilirsiniz aynı takımda. Öte yandan 3 kişi olup tüm takımı da kontrol edebilir aranızdan biri. Dilerseniz de boştaki takım arkadaşlarınızı yapay zeka kontrol eder, kim pas isterse ona pas atar, şut çeker vs.

  • Hocam yapay zeka olmadan 3 kisi butun takimi kontrol edebilir miyiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm oyuncular ancak maç öncesi belirlediği pozisyondaki oyuncusu ile oynayabilir. Ayrıca takım kaptanı isterse boşta kalan oyuncuları da kontrol eder, takım arkadaşları kontrol edemez.

  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.