Şimdi Ara

FIFA 21 [PC ANA KONU] (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.644
Cevap
18
Favori
133.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AtomCmyLMz

    Hocam 450k'ya şöyle bir kadro kurabilirsiniz. Satılamazlarınız aşırı yavaş oyuncular. Ndidi, Gnabry, Kimmich ancak hamle oyuncusu olur maalesef. Oyunda hız > her şey şu an için. Daha düşük harcamalar için Varane yerine Militao, Sterling yerine Mahrez/Bale ikilisi ile günü kurtarabilirsiniz.


    https://www.futbin.com//21/squad/6626764


    Oyun içinde yapmanız gereken taktik de bence 4-1-2-1-2

    Forvet kısmına Rashford & Martial alıp arkalarına Sterling'i çekmenizi öneririm. Pogba ve Fernandes ikilisi orta sahada ileri gidip-gelebilecek kapasitede oyucular.


    Oyun taktiği olarak "Top kaybından sonra pres" ve "uzun pas" kullanıyorum ben. Forvetlerin ikisine de arkaya koşu yap verip, birine ileride kal, forvetin arkasındaki 10 numaraya da ileride kal veriyorum. Sissoko'ya geride kal merkezi kapat, Pogba ve Fernandes için merkezi kapat, bekler için de dengeli ya da geride kal verebilirsiniz.



    Alıntıları Göster

    Teşekkürler.


    Bu güzel bir kadroya benziyor. Ben de bütçeyle şu modifikasyonu yaptım.


    https://www.futbin.com/21/squad/6645808


    Bu kadroda da martial-rashford yerine aubamayeng-son şeklinde de ikili kurulabilir sanki.


    Taktik olarak seninki de olur tabi. Ama biraz daha sağlam savunma daha iyi olur sanki. Çok kötü oynamıyorum ama defansta adam kaçırıyorum, tam savunma işini daha çözemedim. :(


    Senin kadroda oyuncu kimyaları 2 oyuncu hariç 10 ama bende de toplam kimya 100. 9 ya da 10 olmak çok fark eder mi?


    Kane hız dışında güzel oyuncu, iyi golcü, çalışma oranı da yüksek. Bu tarz taktikte idare etmez mi? Tabi satılabilir olduğundan onu satıp bütçeye para eklemek sorun değil.


    Bu kadroya para+şansla birlikte zamanla salah, mane, alexander-arnold hatta ikon falan da eklenebilir tabi. Yedeklere de havertz ve o seviyede oyuncularla fena olmayan bir takım kurulur sanki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Mart 2021; 2:54:6 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nikefootball

    Bir anlık gazla alınan 45k'lık üst düzey oyuncu paketinden çıkanlar. Sözde 82+ gelme olasılığı %75, 87+ gelme olasılığı %6,4, fut ya olursa %1,1'miş. Bize gelene bak. Soğudum gerçekten. Hiç bunlara takmayıp gümüş kadro ile yola devam edip oyunu geliştirmeye çalışmak en güzeli. 1 Milyon coin harcamışımdır. Elimdeki en iyi adam Bernardo Silva.

    Keşke para biriktirip Bruno Fernandes falan alsaydım daha iyiydi. Paketten çıkan adamlar farklı liglerden falan bir işime yaramıyor.



    Ben de dolu sbc yapıp, dolu paket açtım ama 82+ oyuncu gelme oranı çok düşük. Onda da genelde 83-84 falan geliyor. Henüz 89+ ya da ikon gelmedi. FIFA 21 [PC ANA KONU] 


    Bir de iyi oyuncu satılamaz olarak gelince iyice kafayı yiyor insan.FIFA 21 [PC ANA KONU] 





  • Takımdaki bütün para edecek oyuncuları haftanın oyuncusu vs demeden satışa koydum. Gelen parayla kadroya katkı yapacak adam alıcam. Kaç gün para kasmak için uğraştık olmadı. Boşa zaman kaybı. Oyun oynamadım bunları yapacam diye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 4 Mart 2021; 2:22:39 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Aub ve Son gerçekten oyun başlarında iyiydi hocam. Daha iyi kartları gelince normal gold kartlarını pek beğenmemeye başladım. Yine de Son olmasa bile Aub'u deneyebilirsiniz. Şahsen Salah'ın zayıf ayak kötü olduğu için kullanmayı sevmiyorum. Mane alsanız bile Rashford'u SLF yapıp forvete koymanızı tavsiye ederim. 7 Kimya Rashford > oyundaki birçok forvet. 9-10 kimya arasında pek fark yok, 7 kimyada hissetmeye başlıyorsunuz oyuncu performansının düştüğünü.


    Ama 2 ay 7 kimya rashford ile oynadım, kart oldukça eğlenceliydi. Tutup da 600k Rashford IF'ye veresim gelmedi. Sonuçta Neymar bile 700k civarlarına düşmüş durumda.

  • Kimya nedeniyle kaleye Lloris'i aldım. İlk 3 maç defans tam kimya oynadı kalede de güven verdi Lloris, gol yemeden kazandım Rivals'de. Yorumlar kötü ama şimdilik yeterli benim için.
    Orta sahaya Bruno Fernandes gold kartını almak istiyordum ama Bernardo Silva çıkınca pek gerek kalmadı sanki. Yine de alınır mı ?
    Reiner'i oynatmıyordum forvette ama Aubameyang ve Sterling çıkınca onu yedeğe attım. Vagecmek zorunda kaldım. Kimyalamak çok zor.
    Cucurella CM kartı çok güzel ama ondan da kimya nedeniyle vazgeçtik.
    Kadronun eksik yanı neresi acaba. Nereye takviye yapabilirim 150k civarına.
    FIFA 21 [PC ANA KONU]




  • Sanırım EA gene birşeyler deniyor. 56 MS'nin altına düşmeyen latency dün 46-47 leri gördü. Sıfır gecikme ve çok akıcı bir oyun vardı. Üç tane sarı çizgi hiç çıkmadı. Gecikmeyi ölçen layer'lar da (iki tane game pad birisi sizin bastığınız tuşları öbürü EA server'ında algılanmasını gösteriyor.) yeni gelmiş.


    Genelde bir süre böyle gidiyor sonra 2 saniye gecikmeye bağlıyor. Bakalım gene öyle mi olacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturklich

    Sanırım EA gene birşeyler deniyor. 56 MS'nin altına düşmeyen latency dün 46-47 leri gördü. Sıfır gecikme ve çok akıcı bir oyun vardı. Üç tane sarı çizgi hiç çıkmadı. Gecikmeyi ölçen layer'lar da (iki tane game pad birisi sizin bastığınız tuşları öbürü EA server'ında algılanmasını gösteriyor.) yeni gelmiş.


    Genelde bir süre böyle gidiyor sonra 2 saniye gecikmeye bağlıyor. Bakalım gene öyle mi olacak.

    Bende onu görünce sevindim ama maç içinde sanki gecikme var gibi geldi. Ama eskisine göre iyiydi yinede. Hafta sonu gündüz WL'de daha net anlarız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nikefootball

    Takımdaki bütün para edecek oyuncuları haftanın oyuncusu vs demeden satışa koydum. Gelen parayla kadroya katkı yapacak adam alıcam. Kaç gün para kasmak için uğraştık olmadı. Boşa zaman kaybı. Oyun oynamadım bunları yapacam diye.

    aynen görev yapmaktan sbc vs oyunu oynamayı unutuyoruz. tam elim alışıyor yenilgisiz seriler vs kuzene maç vermiyorum sonra noluyorsa görevler squad battle lar falan elimin ayarı gidiyor. ve sonrasında yaptığım maçlarda amatörce oynuyorum. bu herkeste oluyormu bilmiyorum.

    Squad battl da pc ye karşı görev maçları yapasam o gün rivals ta falan acemice goller yemeye başlıyorum. kafa gidiyor.


    Birde gece yatarken canavar gibi maçlar kazanıp. sabah uyandığında gelene geçene fark yiyen birtek ben miyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 4 Mart 2021; 10:51:38 >




  • Fut ödüllerinden kadroya hamle yapacak bir oyuncu daha geldi. Zayıf ayağı 2 ama ters ayaklı kanat oyuncusu olması oyun stilim için iyi oldu. İçeri kat edip ters ayakla plaseler denerim.

    FIFA 21 [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 4 Mart 2021; 12:43:37 >
  • Kırmızılardan godin çektikten sonra 81+yapayım dedim. Gelene bakın çıldırıyorum ahahahsh

    FIFA 21 [PC ANA KONU]
  • Evet. Ben de hareket falan öğreniyorum birkaç oynamayınca maç içinde uygulamıyorum. Eski stil devam ediyoruz. En güzeli oynamak. Para oldukça da kadroyu genişletmek. Para kasma işi ayrı bir şey. Tüm günüm gidiyor.

    Kante almak istedim ama PC marketinde 180k, PS'de 80k farka bak ya
    Geçen Varane'ı aldım 170k'ya şimdi 120'ye düşmüş.

    Acaba 88 çıkarmak için 82-88 paketi mi denesem. Kante 88 çıksa ne güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 4 Mart 2021; 12:51:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2khakan

    aynen görev yapmaktan sbc vs oyunu oynamayı unutuyoruz. tam elim alışıyor yenilgisiz seriler vs kuzene maç vermiyorum sonra noluyorsa görevler squad battle lar falan elimin ayarı gidiyor. ve sonrasında yaptığım maçlarda amatörce oynuyorum. bu herkeste oluyormu bilmiyorum.

    Squad battl da pc ye karşı görev maçları yapasam o gün rivals ta falan acemice goller yemeye başlıyorum. kafa gidiyor.


    Birde gece yatarken canavar gibi maçlar kazanıp. sabah uyandığında gelene geçene fark yiyen birtek ben miyim.



    Alıntıları Göster

    Tabii ki sen yalnız değilsin.


    Ben salı günü 1512 puanda ve division 3 'teyken can sıkıntısından rivals oynadım ve iki mağlubiyet bir galibiyet şeklindeki saçma seriyle gece yarısı 1489 puanda bıraktım sinirden.


    Dün akşam devam edeyim diye girdim ve EA sen bugün 3 maçlığına noob olacaksın diye emretti 3 maç iki pas yapmasını bilmeyen bebelere yenildim 4.lige düştüm. Yemekten sonra "taam taam yardım etmiyorum rakiplerine" moduna geçti EA ve ben noob değil fut goat oldum önüme gelene rage quit attırdım 1525 puanda division 3'e çıkarak geceyi tamamladım.


    EA sanırım psikolog ve ilişki uzmanı falan çalıştırıyor. Çünkü ne kadar iniş çıkış ve heyecan olursa, istek de artıyor.

    Yoksa ben belirli prolar hariç tüm bebeleri harcarım ve canım sıkılır. Sağolsun EA heyecanı hiç bitirmiyor FIFA 21 [PC ANA KONU] 





  • Görevler kısmında en sol taraftaki yerde geçen drogba fernando torres falan vardı. Ben drogbayı seçtim. Görevini tamamladım. Ama drogbayı nasıl kiralıcam şimdi. Ödülü nası alıyoruz?
  • kobejames K kullanıcısına yanıt

    6 saat sonra görev bitiyor. Bitince ödül alınabilir.

  • nikefootball N kullanıcısına yanıt

    Kante bana satılamaz paketten çıktı oyunun en iyilerinden her yıl fakat parayla almanı tavsiye etmem. sebebi de kante ile atağa çıkarken attığı yamuk paslar yüzünden çok sıkıntı çekiyorum. kante çok hızlı dinamo ama pas eksiği kanser ediyor beni. şutu da yok zaten. yerine koyacak adamda yok tabi ortasahayı güçlü tutuyor. karar senin.


    benim fikrim 81+ paketi canın sıkıldıkça yapabilirsin. günde 2 kez yapıyorum 81 lik adam çıkıyor ea ya kazıklanmamak için tekrar yapıyorum. 3 kezde bir kez en az 85 lik adam denk geliyor. bugün keylor navas geldi mesela.


    81+ nın avantajı: 75-80 arası reytingte olan oyuncu havuzu çok geniş. o havuzdan sıyrılıp direk 81 ve üstü oyuncu almak şansı çok arttıyıror.


    82+88 i tavsiye etmiyorum 5-6 kez yaptım 82 lik geldi hep. 88 sınır koyması kötü.çünkü 90 üzeri oyuncu istiyorum ben. 81+ pakette o şans var enazından

  • naturklich kullanıcısına yanıt

    Bunu EA mı yapıyor gerçekten? tam keyif almaya başlıyoruz elimin ayarı müthiş diyorum sabah uyandığımda fifaya yeni başlamış acemi gibiyim. saati saatine uymuyor sanki.

    fifa oynama saatleri mi var acaba. gece maçları daha zevkli oluyor resmen.

    geçen gece kuzeni delik deşik ettim yattım sabah istek attı hemen 3 maç yenildim benim adamlar 75 lik gibi oldu adam çatır çatır oynuyor karşımda şov yapıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2khakan

    Kante bana satılamaz paketten çıktı oyunun en iyilerinden her yıl fakat parayla almanı tavsiye etmem. sebebi de kante ile atağa çıkarken attığı yamuk paslar yüzünden çok sıkıntı çekiyorum. kante çok hızlı dinamo ama pas eksiği kanser ediyor beni. şutu da yok zaten. yerine koyacak adamda yok tabi ortasahayı güçlü tutuyor. karar senin.


    benim fikrim 81+ paketi canın sıkıldıkça yapabilirsin. günde 2 kez yapıyorum 81 lik adam çıkıyor ea ya kazıklanmamak için tekrar yapıyorum. 3 kezde bir kez en az 85 lik adam denk geliyor. bugün keylor navas geldi mesela.


    81+ nın avantajı: 75-80 arası reytingte olan oyuncu havuzu çok geniş. o havuzdan sıyrılıp direk 81 ve üstü oyuncu almak şansı çok arttıyıror.


    82+88 i tavsiye etmiyorum 5-6 kez yaptım 82 lik geldi hep. 88 sınır koyması kötü.çünkü 90 üzeri oyuncu istiyorum ben. 81+ pakette o şans var enazından

    Bende satılamaz oyuncu kalmadı pek. Parayla alıp yapmak da pek işime gelmiyor. Teklif vererek mi alıyosun oyuncuları, yoksa belirli oyuncular üzerinden mi sürekli alım yapıyorsun. 160k'nın hepsin kadrolara harcasam ortalama 100'den 15-16 paket ancak alabilir gibiyim





  • nikefootball N kullanıcısına yanıt

    parayla alıp yapmamak lazım ben hiç yapmadım. paketlerden çıkan çöp oyuncuları veriyorum. elimdeki çöplerin hepsini bitirmiyorum öyle kavruluyoruz. sanırım sen ne var ne yok hepsini bitirmişsin.

    75 ile 81 arası tüm gold kartlarla yapıyorum ben 82 ve üstünü kullanmıyorum. satılabilir çöpleride sbc de kullanıyorum satmaya gerek yok bence para kendiliğinden birikir.


    bu akşam büyük karşılaşmalar sbc si gelecek her hafta olduğu gibi. 5 paket ve grup ödülü mega paket olması lazım. geçen hafta bu sbc den essien çıkmıştı satılabilir olması güzel paketlerin tavsiye ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 4 Mart 2021; 16:45:52 >
  • Bende en az 15 tane falan yaptım adam kalmadı. İstediğim adamlar çıkmadı hiç. Genelde 83-85 çıktı hep. Satılabilir olanları satıyorum genelde. Lig sbcleri vardı ama satılamaz olanlari yapmadım hiç. Paraya çevirebileceklerimi yaptım. Diğer kulüplere ait olanları sattım hep.
  • Beyler fifa 21’i yeni aldım. 20’deki ultimate team coinlerimi nasıl aktarabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.