Şimdi Ara

FIFA 21 [PC ANA KONU] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.644
Cevap
18
Favori
133.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

    onlne maçta sıkıtı yaşıyorsun sanırım. acaba dediğin sebeptenmidir. bende online maçlarda çok akıcı hiç sorun yaşamadım. özellikle fifa 2013 ten beri maçlar donmuyor artık nasıl yaptılarsa becerdiler.

    fifa world zamanında rakibin interneti kötü ise maç dona dona oynanıyordu :) artık o yok rakibin interneti bizi etkilemiyor.


    fark ettiyseniz örneğin maçta kol kapandı pili bitti. oyun donuyor bizde. pili değiştitirken tekrar kolu açtığımda oyun ileri sarıyor ve rakiple aynı yere gelyoruz. hatta ileri sararken gol yediysekte yediğimizi görüyoruz. bu sistem çok fena bişey. peste yok. şuan pes serverlarından herkes şikayetçi. rakip bilerek lag yapıyor maç oynanmaz hale geliyor. pes zaten hantal dönmeyen adamları döndürmeye çalışıyrken bide maçın donmasıyla uğraşcak sabır yok.


    neyseki sizin hantallaşma dediğiniz durumu ben farketmedim tepki süresi de hissetmedim. sizinki bağlantıyla alakalı olabilirmi yada nat türü farklıysa.





  • zevkli modlardan :)

  • Bu toty geldiğin de napıyoruz arkadaşlar :) bol bol paket mi alıyoruz, Şu acemi garibanı bi bilgilendirin.

  • cemil-mustafa kullanıcısına yanıt

    TOTY açıklanmadan önce paket depoluyorsunuz. SBC'lerden, görevlerden, Rivals'ten, squad battles'tan, WL'den gelen paketleri açmayıp biriktirin. TOTY açıklandığında kaleci-defans-orta saha-hücum olarak ayrı ayrı günlerde oyuncuları paketlere koyuyorlar.


    En son hepsini paketlere koyuyorlar. İşte o zaman tüm paketleri açmak lazım.


    Aylardan beri hiçbir paketi açmayıp 100-200 tane paket biriktiren var. Ben fazla biriktiremedim. Şu an 15 tane falan nadir paket var. RARE pack, jumbo rare falan. Sonra ikon takasından gelenlerle 85+, 83+, ultimate paket falan alacağım.



    Mesela kobemir 517 tane paket biriktirmişti geçen yıl.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 12 Ocak 2021; 11:51:44 >




  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    bende biriktirmeye başladım. şuan 1 paketim var :)

  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Nasip değilmiş o zaman, hiç paketim yok, fifa 22 de artık :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kardeşim 5-10 dk ya bir paketim olacak :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemil-mustafa kullanıcısına yanıt

    Henüz geç değil. Sezon görevlerinden birçok paket kazanabilirsiniz. Ayrıca perşembe günü haftanın önemli maçları sbc'si geliyor. Toplam 5 paket buradan gelir. Squad battles modu 3-4 tane paket verir. Rivals'ten satılamaz seçilirse 6-7'den fazla paket yapar. WL maçı yapmışsanız 2-3 tane oradan gelir. Yani şu 5 günde 20 paket toplayabilirsiniz. :)


    Ayrıca 81+, ve gold upgrade sbc'leri var. Özellikle şu gold yükseltme bazen öyle kartlar veriyor ki. Geçen öylesine yapayım dedim, Salah verdi. 2 tane nadir kart çıkar. Elde altın kart varsa 3-4 tane yapılıp köşeye atılabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 12 Ocak 2021; 15:46:59 >
  • rivalsgte parayı alıyodum paketi seçcez artık :) wl ye bu hafta katılıyorum ilk defa hedef 14 galibiyet

  • WL'ye ilk kez girenler için yazayım. WL'de yaptığınız maçları rivals maçlarından sayıyor. 30 maçın hepsini oynarsanız toplam 12 bin puan veriyor. (maç başı 400 puan)


    WL'ye girmeden önce sıralama için kaç puana ihtiyacınız varsa o kadar rivals maçı oynayın ki toplandığınız puana 12 bin puan eklensin.


    Maçtan çıkarsanız puan vermez.

  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    teşekkürler hocam, bundan sonra ne koparırsak artık :)

  • cemil-mustafa kullanıcısına yanıt

    hocam sen koşu tuşunu r1 mi kullanıyosun?

  • Öncesinde R1 kullanıyorumdum. Ayarları değiştirince skiller deki sorun yüzünden R2 yi kullanmaya başladım. Klasik ayarları kullanıyorum sadece pressi Y den X e aldım şut la da aşırtmayı değiştirdim. x360ce den sonra deneme amaçlı koşuyu R1 e aldım, bridge yi R2 den farksız bi şekilde çok seri yapıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemil-mustafa

    Öncesinde R1 kullanıyorumdum. Ayarları değiştirince skiller deki sorun yüzünden R2 yi kullanmaya başladım. Klasik ayarları kullanıyorum sadece pressi Y den X e aldım şut la da aşırtmayı değiştirdim. x360ce den sonra deneme amaçlı koşuyu R1 e aldım, bridge yi R2 den farksız bi şekilde çok seri yapıyor.

    ds4windows ile mi kullanıyorsunuz kolu yoksa direkt x360ce ile mi acaba? x360ce ile ise ayarları anlatabilir misiniz?

  • IsPraNo kullanıcısına yanıt

    Öncesinde sadece ds4windows ile kullanıyordum. x360ce ve ds4windows u aynı anda açınca, ds4windows kendiliğinden devre dışı kalıyor. Yalnız Öncesinde ds4windows kullanmanın sanırım şöyle bir avantajı var. Ds4windows driver vazifesi görüyor ve x360ce nin kolu direk görmesine-tanımasına yardımcı oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icon SBC'den Baby Larsson düştü, bu paket şansıyla TOTY'de Conmebol düşürürürüm.

  • cemil-mustafa kullanıcısına yanıt
    Ben direk steam yoluyla tanıtıyorum kolu, koşu tuşu r1 doğal olarak bride r2 ama algılamıyor.. koşu tuşunu r2 ye alsam o zaman algılıyor r1 de bride ı ama ona da alışamadım uğraşmakta istemedim. Bunun programla ilgisi olduğuna emin misin r2 de bride algılıyor mu o söylediğin programı kurduktan sonra yani
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt

    Evet hocam algıladı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programın kurılumunı bir tarif etme sansınız varmıdır acaba cok sıkıntı, yasıyorum steam ve ds4 windows üzerinden oynayınca stabilite olmıyor malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    FIFA 21 [PC ANA KONU]

    ikon takas oyuncularının görevlerini yaparak bu ödüllerden paket alacağım fakat toty zamanı bu paketler işe yarayacakmı?

    çünkü 85+ reytingli 5 oyuncu veren paket ve diğeri 83 üzeri 25 oyuncu veriyor. bu 25 oyuncu dan toty çıkarmı yoksa bunlar daha önce ayarlanmış paketler olduğundan toty çıkmama ihtimali varsa. direk 2 ultimate paket olanı alıcam ona göre göreve başlıcam bugün bu paketlerden toty vermiyorsa boşa uğraşmayıp vidic veya koeman ı direk alırım diyorum ne dersiniz?

  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.