Şimdi Ara

FIFA 21 [PC ANA KONU] (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.644
Cevap
18
Favori
132.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben Xbox One S'in Gamepadi kullanıyorum da sıkıntılar olmaya başladı kolda. PS4 gamepad almayı düşünüyorum sorunsuz direk çalışıyor mu PC'de bilen kullanan var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ice Platypus

    Gerçekten çok çok kötü bir oyun olmuş ama alternatifi olmadığı için tutuyor.(malum pes sağ olsun gerçi 22 de baya yenilik yapacağız dediler umarım düzgün bir şey çıkar.) Neden böyle düşündüğüme gelirsek:

    1)Kaleci Sorunu: Bu gerçekten en büyük sorunlardan biri.Fifa 21 de kaleci diye bir mevki yok arkadaşlar.Köşeye giden toplarda sürekli olduğu yerde çömeliyor.Mesela karşı karşıya pozisyonlarda kaleciler gövdesini dik tutup ellerini açıp açıyı kapamaya çalışır.Peki fifada ne oluyor? Karşı karşıya olan pozisyonlarda kaleci olduğu yerde eğiliyor veya herhangi bir pozisyonda kapattığı köşeden armut gibi gol yiyor.(herhangi bir reaksiyon göstermiyor.).Ayrıca karşı karşıya kaldığınızda direkt plase vurmaya bakın.Fifanın muazzam kalecileri sağ olsun itinayla olduğu yerde çömelip topu kale içine almakta çok profesyoneller.

    2)Oyunda hep aynı tip gollerin olması:Ratingi fark etmeksizin herhangi bir oyuncu ceza sahası içinden çaprazdan çok saçmalamadığı müddetçe ne şekilde vurursa vursun gol giriyor.Kanatlardan içeriye yerden kesilen topların yüzde 85-90 ı golle sonuçlanıyor ve yukarıda da belirttiğim gibi kaleciler hiçbir reaksiyon göstermeden olduğu yerde çömeliyor.(Zaten belli bir yerden sonra ne taraftan gol geleceğini anlıyorsunuz).Artık uzaktan ya da frikikden gol yiyince bile sevinçten havalara uçuyorum.

    3)Defans yapmanın çok ama çok fazla zorlaşması:Nasıl oynarsanız oynayın eğer ağır bir stoperiniz varsa muhtemelen ayvayı yediniz direkt gol geliyor.Hızlı stoper alsanız bile bu sefer kesiciliği iyi olmuyor.Stoperler çok hantal kalıyor ve zebil zebil adam geçiriyorlar.Tavsiyem oyuncunun hamle yapacağı yönü tahmin edip orayı tutmanız.Sürekli prese veya ikinci prese basmayın zaten saçma olan defans sisteminde orta saha ile defansınız öne açılır bir torba gol yersiniz.

    4)Oyunun tamamen şenol güneş beşiktaşına dönmesi:Oyun artık tamamen hızlı kanat oyuncusuna topu at o da orta açsın ve gol atsın kıvamına gelmiş.Hızlı kanat oyuncusuna topu atın ve sadece koşup yerden ön direğe orta açın büyük ihtimalle gol girecektir.

    5)Oyunun gerçekçi olmayan saçma sapan skorlarla bitmesi:En üst seviyede oynasanız bile 6-4, 8-5 7-6 gibi skorlar görüyorsunuz.Bundan profesyonel e spor oyuncuları bile şikayetçi.

    6)Oyunda uzaktan gol atmanın neredeyse mümkün olmaması:İsterseniz Ronaldoyla oynayın ya da başka yüksek ratingli oyuncularla uzaktan gol atmak çok çok zorlaşmış.Bu da tek düzeliği sağlıyor ve hep aynı tip gol yemekten ya da atmaktan sıkılıyorsunuz.

    7)Rating Saçmalığı:Kesinlikle ratinglerin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum.Mesela zayıf ayağı bir olan adam gidip absürt absürt yerlerden gol atıyor.Ya da dayanıklılığı 80+olan adamlar 50-60 kilo oyuncudan omuz yiyip yerlerde yuvarlanıyor.Kazanmak istiyorsanız hızlı oyuncuları alın bu kadar.İstediğiniz kadar taktik yapın yine saçma sapan goller yiyorsunuz.

    8)Momentumun artık suyunun çıkması: Bu her fifa serisinde olan bir şeydi ama artık bunda iyice suyunu çıkartmışlar.Siz o kadar uğraşıyorsunuz ya direğe vuruyor ya da saçma sapan yerlere atıyor.Sonra adam geliyor tek atakla golü atıyor.Bu çok sık olmaya başlamış(aslında bu çok anormal değil).Benden size bir taktik momentumu anladığınız anda belli bir süre pas yapın sonra kaleye yönelin bir nebze önüne geçersiniz bu durumun.

    9)Bir tane gol yiyince oyunun otomatikman devamını getirmesi ve oyunun iyice arcade oyununa dönmesi:Mesela siz eskaza bir gol yediniz.Sonra oyuna başladınız.Oyun bildiğin karşı tarafa gol attırmaya uğraştırıyor.Mesela buna en iyi örnek santradan sonra topla biraz oynayınca orta sahalar otomatikman önü boşaltmaya başlıyor,defans rakibe saçma sapan gol attırtmaya çalışıyor ya da şu oluyor mesela siz gol yediniz rakip 2 3 tane daha gol atıyor.Sonra birden bire sizin oyuncularınızın hepsi hayvani özelliklere sahip gibi oynuyor, rakip oyuncuların orta sahası,defansı falan gülle mermisi yemiş gibi oynuyor ve 4 5 gol atıp maçı 5-4 6-4 gibi gerçek olması çok nadir skorlarla kazanıyorsunuz.


    Diğer Gözlemlerim:

    1)Çalım atmadan rakip geçmek neredeyse imkansız hale gelmiş.

    2)Santradan yaldır yaldır koşup gol atma saçmalığı hala devam ediyor.

    3)Hakemler arkadan iki elle ittirmeye,taban kaldırmaya faul vermezken omuz omuza mücadelelerde saçma sapan fauller veriyorlar.Hakem hataları her oyunda olur ama bunda saçmalık düzeyine çıkartmışlar.

    4)Volta kalecileri de bildiğin elek.Hiçbir hareket bilmenize gerek yok hareket yeteneği ortalama oyuncuya topu verin, sürekli sağ analog tuşuna basıp ceza sahasına yakın yerde şut çekin yüzde 80-90 gol oluyor.

    5)Pes fanboyu değilim ama pes 2022 yi beklemekte yarar var.Yeni oyun motorunu kullanıp oyunu tasarlayacaklarını duyurmaları beni heyecanlandırmadı değil.Fifa iyi bir oyun değil sadece daha iyisi bulunmadığı için oynanan bir oyun(pes sağ olsun)

    Elinize sağlık bu kadar mı güzel anlatılırFIFA 21 [PC ANA KONU] 

    Tüm tespitlerin altına imzamı atarım.

    Bir de süper serverlardan bahsedilebilir ilave olarak.

    Alman gelince geçmiş olsun adam 10 ms ile oynuyor sen 56 MS.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox kolu kullananlar, hangi modelini kullanmaktalar? Logitech f310 ile oynuyorum uzun süredir. Ancak sol analog kullanamıyorum bir türlü, xbox koluna geçersem alışabilirim diye düşünüyorum. Verdiğiniz model önerisine göre ikinci el arayışına geçmek istiyorum.

  • AtomCmyLMz kullanıcısına yanıt

    One S kullanıyorum gerçekten şahane ama baya tuzlanmış fiyatı. Monstarın benzer gamepad var tavsiye edende var bütçe yetersizse bakabilirisin. F310 dan geçince o konforu çok rahat göreceksin sadece alışması kısa zaman alır. Ben F710 dan geçmiştim 2 güne tamamen alışmıştım sene 2014 de şimdi vazgeçilmezim

  • bykutluay kullanıcısına yanıt

    Sıfırı için 750 TL civarı olması sıkıntı :( Bunun ikinci elini de bizim halkımız 500 TL civarına satar. Monster'ın modelini gördüm az önce, 450 TL civarı. Görünüş olarak benziyor ama kullanan pek duymamıştım. Sıfır tercih edersem muhtemelen onu alırım artık.

  • Bu hafta Talisca'yı yapınca takımda para eden her şeyi satıp Neymar aldım. Ne mükemmel bir şeymiş Neymar öyle. 30 maçta 30 gol 15 asist yaptı. Talisca da çok iyi kart olmuş 17 gol 20 asistim var onla da. İlk 2 hafta 14 galibiyette kapatıyordum bu hafta 17 yaptım. Normalde defansta Van Dijk - Varane vardı, bu hafta onları sattım Gomez ve Tomori ile oynadım çok da sıkıntı olmadı Neymar pişman ettirmedi neyseki. Gamepadde sıkıntılarım var o yüzden birkaç maç boşa gitti değişitirirsem 20 yapabilirim belki FIFA 21 [PC ANA KONU] 


    Kadrom buydu. Önce Paulinho'nun inform kartını aldım birkaç maç oynadım da aralarında o paraya değecek fark göremedim ben de geri satıp düz kartıyla oynadım. Ödüllerden yaklaşık 20 gündür adam akıllı bir şey gelmiyor tüm görevleri sbcleri de yaptım ama 15k yı geçecek oyuncu çıkmadı hiç. Şans yüzüme gülüp vurgun yaparsak ilk hedef Mbappe FIFA 21 [PC ANA KONU] 



    FIFA 21 [PC ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso

    Bu hafta Talisca'yı yapınca takımda para eden her şeyi satıp Neymar aldım. Ne mükemmel bir şeymiş Neymar öyle. 30 maçta 30 gol 15 asist yaptı. Talisca da çok iyi kart olmuş 17 gol 20 asistim var onla da. İlk 2 hafta 14 galibiyette kapatıyordum bu hafta 17 yaptım. Normalde defansta Van Dijk - Varane vardı, bu hafta onları sattım Gomez ve Tomori ile oynadım çok da sıkıntı olmadı Neymar pişman ettirmedi neyseki. Gamepadde sıkıntılarım var o yüzden birkaç maç boşa gitti değişitirirsem 20 yapabilirim belki  


    Kadrom buydu. Önce Paulinho'nun inform kartını aldım birkaç maç oynadım da aralarında o paraya değecek fark göremedim ben de geri satıp düz kartıyla oynadım. Ödüllerden yaklaşık 20 gündür adam akıllı bir şey gelmiyor tüm görevleri sbcleri de yaptım ama 15k yı geçecek oyuncu çıkmadı hiç. Şans yüzüme gülüp vurgun yaparsak ilk hedef Mbappe  



    17 bence gayet iyi. Ben 11 de bıraktım. Gerçekten bu sene wl kaldıramıyorum. Daha 10 un üzerinde maç vardı ama çekemedim. Haftaya tekrar denerim diye 11 de saldım. FIFA 21 [PC ANA KONU] 


    İlk defa fifada eski oyunu oynayınca eskisi daha normal geldi. Fifa 20 de en azından topu kontrol etme hissiyatı vardı. 21 de her oyuncu uçak modu gibi hissettiriyor. Düzelir mi bilmiyorum ama sanmıyorum da.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso

    Ben Xbox One S'in Gamepadi kullanıyorum da sıkıntılar olmaya başladı kolda. PS4 gamepad almayı düşünüyorum sorunsuz direk çalışıyor mu PC'de bilen kullanan var mı?

    ben almıştım kullandım bir süre fakat birsürü tantanası var. gerçekten insanı yoruyor.


    sonra tekrar kullanmak istediğimde pcye tanıtamadım birsürü driver ek program vs de cabası. uğraşamayıp satmıştım.

  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 aydır fifa 21 UT oynuyorum, ilk 2 hafta pingim 24tü sürekli, şimdi 50 ile 65 arası geziniyor. Internetim fiber 100mbit DL 8mbit upload. Sıkıntısız, tam alabiliyorum hızları, internetimde herhangi bir problem olmadı ve fifa dışında da böyle bir problemim yok. Bu pingleri eski seviyeye nasıl çekebilirim? Ne savunma yapabiliyorum ne hücum oyun çok ama çok yavaş hissettiriyor.

  • The BlackMamba 24 kullanıcısına yanıt
    Benimde öyle oldu 3,2gb güncelleme sonrası ben güncellemeye yordum bunu belki başka sıkıntı vardır bilmiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The BlackMamba 24 kullanıcısına yanıt

    Pingleriniz hep öyleydi aslında. Bir önceki güncellemede açıkladılar. 20-25 görünmesi oyun hatasıydı FIFA 21 [PC ANA KONU]  Pingi düşürmenin yolu Almanya'ya falan taşınmak.

  • Arkadaşlar sizden de öneri alarak bu takımı yaptım. Gomez firmino mukiele allan satılamaz.

    Rashford almayı düşünüyorum son yerine. Başka nasıl bir değişiklik yapabilirim takımda? Takıma ileriye götürecek? 100 k ya yakın param var transfer listesindekilerle birlikte. 16 win aldım bu hafta bu takımla. Martial gerçekten çok iyi tavsiye ederim herkese. Bale santraforda baya iş yapıyor 2 weak foot a rağmen. Ayrıca takımımda 86-85-87 bir sürü satılamaz adam ve 100 den çok rare gold adam var bunları nasıl değerlendirebilirim

    FIFA 21 [PC ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pc friendlies çok gülünç durumda. Akinfenwa yapayım dedim. Oyun aratıyorum uzun süre bulamıyor. 2 maçtır aynı kişiyle oynuyoruz. FIFA 21 [PC ANA KONU]  Neyse ki bitti görev.

  • 680 k coinim var. Perşembe 100 k daha gelecek ödüllerden. Aşağıdaki takımı kuracağım. Önerilerinizi alabilir miyim? Valverde ve LF olarak oynayacak Rashford 7 kimya ile oynayacak sorun olur mu??
    FIFA 21 [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 3 Kasım 2020; 16:28:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar monster gamepad kullanmaya baslicamda oyuna kolu nasıl yansıtcam görmüyor kolu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturklich

    680 k coinim var. Perşembe 100 k daha gelecek ödüllerden. Aşağıdaki takımı kuracağım. Önerilerinizi alabilir miyim? Valverde ve LF olarak oynayacak Rashford 7 kimya ile oynayacak sorun olur mu??

    Serdar abii pc de misin ? FIFA 21 [PC ANA KONU] 



    Sorun yaratmaz oynar abi Özelden görünce bi yazar mısın Pro şekli filan yapalım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 3 Kasım 2020; 16:54:46 >
  • FIFA 21 [PC ANA KONU]

    Buda benden gelsin ilk hafta harici top 200 bırakmadık şuan,

    104 üncü sıradaki hesapta bizim sayılır 95 e düşmüşüm ilk andan bi fotograftı.

    Taktik oyuncu vs. yorumu yapabilirim.

  • Nedense oyunu sadece Ultimate Team'de oynayabiliyorum. Kariyer Modu veya Lig'de ilk maçı başlatır başlatmaz oyundan atıyor. Ben de ekran kartının son sürümünü indirdim ve oyunu silip şu anda yeniden indiriyorum. Umarım bu sefer düzelir. Ancak ben yine de sormak isterim. Böyle bir sorun yaşayan ve sorunu çözen oldu mu aranızda?


    Bu arada eski savunma yapmaya alışkın biri olarak bu taktiksel defansa alışamadım. Son birkaç yıldır bunu tek tip yaptılar. Bari bu konuda özgür bıraksalardı. Tabi bu sadece Ultimate Team'de geçerli. Diğerlerinde serbest. Defans yapmayı becerebilsem çok iyi kadrom var ve iyi derece yaparım da defans yapamayınca genelde kaybediyorum FIFA 21 [PC ANA KONU] 


    Son olarak da Steam'de maç yapabilmek için arkadaş eklemek lazım. Çevremde de oynayan yok. Nereden karşılıklı veya ortak maç yapabileceğim bir arkadaş bulacağım ben? FIFA 21 [PC ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 3 Kasım 2020; 19:15:9 >
  • Helal Kardeşime...

  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.