Şimdi Ara

FİFA 2013 - ONLİNE MODA GİREMEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar..

    Sıfır bir Fifa2013 oyunu aldım. Oyuna başladıktan sonra online mod girişinde "Redeem Product Code" yazdı ve kutunun içerisinde yazan online pass kodu ile birlikte oyuna dahil oldum. Hatta bir kaç online maç dahi yaptım. Aradan bir kaç saat geçtikten sonra tekrar girmeye çalışıyorum ama; " We are sorry but you are not permitted to register an online pass" uyarısı veriyor. EA sport ve Origin'e kayıt oldum ama hala bu uyarıyı vermekte. Origin indirip "Redeem Product Code" a tıklayıp kodu yazıyorum ama yine de giremiyor.

    Sorun hakkında bilgisi olan var mı acaba?



  • Bakım vardı, açıldı sonra.
  • Öncelikle teşekkürler bilgi için.. Oyuna girmeden önce Playstation Store'dan Redeem Product Code bölümüne online pass şifresini girip , online passı indiriyorum. O şekilde girince kabul ediyor.

    Hep böyle mi gireceğiz? durmadan online şifreyi yaza yaza.. Yok mudur bir hal çaresi bunun?
  • onur bey sizin dedğiniz gibi yaptım . ama hiç giremiyorum nerden nasıl girecem izah ederseniz sevinirm
  • Ben her online a girdiğimde daha doğrusu ilk oynayacağım zaman online pass visit ea falan filan diyor oyundan cıkıyorum ea nın sitesine login oluyorum tekrar oyuna giriyorum ancak öyle online oynayabiliyorum. her seferinde bunu yapıyorum abartısız. Ps3 e format attım online pass dosyasını kaçkere tekrar indirdim ea nın sitelerini talan ettim yok çözüm bulamadım sıkıldım ugrasmaktan. Ea nın sitesinde yaptıgım maclar görünüyor ama games played kısmında hiçbir istatistiğim yer almıyor buda başka bir sorun. rakiplerimin istatistikleri var.
  • Ayni sorun bendede var yokmu bir caresi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hala devam ediyor.
  • Arkadaşlar oyuna her girişimde online pass /visit ea bilmem ne diyor restart ediyorum oyun başlamadan EA nın sitesine login oluyorum oyunda ancak öyle online oynayabiliyorum ps3 e formattan tutun onlinepass dosyasını silip tekrar download ettim defalarca tabi kod giremiyorum zannediyorum ilk aldıgımda girdiğim için kodsuz geliyor onlinepass dosyası. Çözemedim bir türlü üstüne birde Ea sayfasında istatistiklerim görünmüyor maç yaptıgım şahısların görünüyor benim yok nasıl bir saçmalıksa anlamadım gitti. bu onlinepass sorunu ile karşılaşıp ta çözen varmı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.