Şimdi Ara

FIFA 2009'daki dengesizlik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DeLyKaDiRuLeyn

    Ben Neden pes oynuyorum sanıyorsun


    pes tede messi yi uçan pire gibi yapmışlar gerçektede öyle ama oyunda biraz abartmışlar
  • pes 4 ever...
  • ilk post'u okumadan yorum yapmak..
  • Fifa'nın sanal zekası hep bu tür olaylarla doludur. Ancak anlattıkların dahil hiçbirisi, benim de dahil olduğum birçokları için Fifa'nın en iyi oyunu olarak görülen Fifa99'daki sanal zeka ile boy ölçüşemez inan. Oyun öylesine hazırlanmıştı ki bilgisayar hiçbir zaman önündeki boş topu almazdı, sen büyük bir heyecanla "aman ondan önce kaptım topu" diye sevinirken, tam sen topu aldığın anda bilgisayar sana basar ve topu senden alırdı. Bir ara sinirden sigortalar attığında "almıycam lan bu defa topu, o alsın, ben ona basıp ondan topu alayım" diye denediğimde karşılaştığım sahne karşısında hayretler içinde kalmıştım; bilgisayar benim hamle yapmadığım topa yine hamle yapmıyordu ve ikimiz de mal mal topun başında bekliyorduk, ancak birkaç saniye sonra bilgisayar (öyle programlandığından olsa gerek) boştaki topa müdahale yapıyor, bilgisayara topu henüz aldığı anda bastığım anda kolayca topu alıyordum, ve presi yiyip topu kaybeden oyuncu aynı zamanda dengesini de bir an için kaybettiğinden geri dönüp tekrar müdahale etme şansı da kalmıyordu. İşte o an Fifa 99'un sanal zekasının beni bir daha yenemediği maçların başlangıcıdır. Fifa'daki bu tüp sanal zeka saçmalıklarından konu açılmışken Fifa 2000'deki (ve ara sıra da olsa günümüze kadarki diğer serilerindeki) bilgisayarın kontrolündeki yetenekleri üst düzeydeki futbolcuların sahada maç esnasında bale yaptığı anlardan bahsetmezsek büyük haksızlık olur. Bale derken abartmıyorum, kaç kez yaşamışımdır, bilgisayar topa basarak topun üzerinde 360 derece dönme hareketini sayısız defa yapar ve karşısına çıkacak defans kalmayıncaya kadar devam ederdi. Aynen arkadaşın bahsettiği gibi sonunda golünü de atardı, artık bir zaman sonra bu balerinlere müdahale etmeyi bile bırakmıştım çünkü hiçbirşey işe yaramazdı, ya golü atardı ya da auta atar, ben de hiçbirşey olmamış gibi topu alır kale vuruşuyla oyuna devam ederdim. Ne günlermiş diyesim geliyor ama EA sağolsun sanal zeka zaçmalıkları artarak devam ediyor anlaşılan.




  • evet. seviniyorum bunları duyduğuma
  • Benim de bu konuda bağzı sıkıntılarım var paylaşmak istiyorum...

    Beşiktaş-Ankaragücü maçında (bjk yim)ankara kontra atak kazandı adam tek başına gidiyor.korner kşesine geldiğinde yerden uzun bir pas kullandı içeride iki defansım var. ekranda hiç olmayan G.Emreciksin bir anda geldi adam gol attı ... çok şaşırdım ama daha sonra pc nin oyunu olduğunu anladım hiç ekran da gözükmeyen adam dibimdeki topa 50 metra koşarak nasıl vuracak şaştım...
    BİRDE,pres yaparken teke tek olmuyorda 1 rakibe üç adamım birden pres uyguluyor. defans veya alan boş kalıyor buda gol yememe nden oldu çoğu kez.3 adamı birden kontrol edemediğim için fazla birşey yapamıyorum. zaten Q tuşuyla adam değiştirerek yapsam adam bana golü atar sevinmeye gider bile o yüzden fifa 2010 da böyle şeyler olursa EA SPORTS batacak.grafiklere diyeceğim yok ama bazen şutu tello çekiyor. şutu çekemeyen holosko oluyor . bu biraz saçma gibi geldi. oynarken bazen pc yi kırasım bile geliyor.BİR ŞİKAYETİM DAHA VAR , oyunculara hareket yaptırmaya çalıştığımızda top kalem de oluyor profesyonelim ama bu sorunlar profesyoeli bile amatör yapıyor.bazı oyuncuları da durdurulamaz olduğu için oyun zorlaşıyor bazı arkadaşlarımda bunu yazmış.özellikle C.ronaldo,Messi ,L.Toni,Henry,Ribery(Ribery'nin okadar paralk bir kariyeri yok.bir holosko değerinde),rooney gibi dünya yıldızlarını bir dönem ve halaöyle olan dünyaca ünlü yıldız RONALDİNHO durduramıyor...durduramaması sorun değilde. bu oyuncular karşı rakibe 2-3 ve hatta 4 gol atabiliyor. buda çok moral bozucu...bu oyuncularında yenilmez olmaları oyunun heyecanını iyice kaçırıyor.




  • pes te 5-6 maç kazandıktan sonra hep 1 maç berabera kalıyom



    pes oynaya oynaya fifa 08 oynamayı unutmuşum




  • world class oynarken bazen inanılması güç goller yiyorm evet öle bi paslaşıyolar ki müdahale etmek imkansız oluyo en sonunda da 30 metreden 90 a çakıyolar
  • bu konunun yine ilgi görmesi iyi oldu. çünkü ben de artık sinirden etrafımı yumrukluyorum ve yeniden bu konuyu açmaya karar vermiştim.
    hatta bu doğaüstü hareketler ve pc'nin yediği pozisyonlarımla ilgili bir de video hazırlıyorum şimdi.
  • Beyler siz pc de mi oynuyorsunuz?
  • ben pc'de oynuyorum.
  • pcde yaşamadım böyle bir şey hiç
  • şaşırdım!
  • Sene boyu pes oynadım. 2 gündür arkadaşla fifa09 oynadık.

    Pes ten kaleci çalımlamaya alışmışım. Fifa da yapıyım dedi. Kaleci topa değil resmen adamın ayağına atlıyor. Bu pozisyonlarda hakem nadir olarak penaltı+kırmızı kart verdi. Kaleci world class olmasına rağmen uzaktan gol çok oluyor.

    Sevmedim, alışamadım. Pes daha güzel
  • ilk seferde sevmek ve alışmak imkansızdır bence. ben de pes'i denediğimde alışmam ve zevk almam için kafadan 2 hafta oynamam gerekmişti.
    iki oyun da futbol oyunu ama ikisinin de oynanışı farklı. bi de direkman world class'ta başlamak.. bence çok mantıklı değil.
    ama ilk oynadığında direk görmüşsün saçmalıklardan bi kuple
  • arkadaşlar bişey sorcam ben fifa 2007 hastasıydım paraya kıyıp orjinal 2009 aldım bu seferde gamepat de arapas tuşu ve bir tuş daha emty olarak gözüküyor enter a basıyorum o tuşu ayarlamk için sonra tuşa basıyorum dolmuyor o tuş diger tuşlarda bu sorun yok bunu nasıl cözebilirim acaba son patch i yükleyince düzelirmi acaba .. bu sorun başına gelen var mı? 2 ayrı gamepat var 2 sindede aynı sorun var 2 pc ye kurduk yine yanı sorun...şimdiden saolun
  • yazdıklarına tamamen katılıyorum.Hemde tamamen hiçbir abartı yok.Son derece bariz bir gözlem.Bende şu ana kadar hep worldclass ta oynarım..Şunu belirtmemde fayda var.Professionel world classtan daha zordur.Çünkü World Class gerçekçiliğe yakın bir oynanışla tasarlanmışken pro modu tamamen pc ye karşı doğa üstü oynan bi oyundur.Şahsen ben pro da daha fazla zorlanıorm oynarken...+söylediğin oyunculara şunlarıda ekliyim..Rooney,Yakubu ve ilginçe gelebilir ama Nonda :D..BunLar sen eğer 1-0 öndeysen ve son dakikalar sa santradan topu alıp herkesi geçip köşeye yolluyolar topu.Sende yırtındıığınla kalıyosun golü atcaam die:D....fifa çok salak..Ayrıca şu var:futbolcu yıldızsa eğer ona atılan her pas asisit niteliği taşıyo.Kıçı kaleye dönük,üstten top geliyo ve ÖZelliklede TORRES topu göğsüne aldıktan sonra inanılmaz bir hızla dönüp ve benim çizgi halindeki 3 savunmacımı arkada bırakıp kalecinin burnunun ucuna giriyor:D...Fifa böyle saçma..Ancak anında pesle karşılaştırmayıN!




  • dj-mnchh, içimin yağlarını erittin sağol benim gördüklerimi gören insanları görmek nekkadar iyi
  • ama bu her maçta olmuyor tabi...
  • büyük takımlarla oynadığım hemen her maçta oluyor. bayern, roma ve liverpool'da en fazla.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.